tomek-28-11
Użytkownik
Jesli ktos ma na zbycie ja rowniez jestem chetny prrosze o PW
i tyle w temacie ????Hahahaha ile widze ludzi pazernych na marne 5zl zal i tyle, zamiast na piwo to przeznaczcie to sobie na bukmachera a nie prosicie innych aby wam odstąpili 5zł jestescie jak jakies menele na skwerku co pytają o złotówkę !! ŻAL !!
po cholere otwierasz nowy temat? zeby swoje 5groszy wsadzic na sile?potwierdzam , sprawdzilem poczte nic nie bylo lecz w spamie byl mail z 5takiem wiec zobacznie w spam.
post do skasowania
nie każdy zagląda do spamu, a dzięki temu może ludzie zajrzą i darmowy zakład będzie, po cholerę ty wsadzasz swoje 5 groszy jak nie masz nic sensownego do powiedzienia !po cholere otwierasz nowy temat? zeby swoje 5groszy wsadzic na sile?
jak ktos nie przeglada czasem spamu, zwlaszcza jak jest info o bonusie i nie ma maila to albo jest sierota albo mu nie zalezy, tamten temat zostal zamkniety bo mod uznal ze wszystko zostalo powiedziane, ale zawsze znajdzie sie ktos kto musi zablysnac.... i do tego pojawi sie znow cala banda zebrajacych o 5zl...nie każdy zagląda do spamu, a dzięki temu może ludzie zajrzą i darmowy zakład będzie, po cholerę ty wsadzasz swoje 5 groszy jak nie masz nic sensownego do powiedzienia !
Please wait for a site operator to respond.
All operators are currently assisting others. Thanks for your patience. An operator will be with you shortly.
All operators are currently assisting others. Thanks for your patience. An operator will be with you shortly.
You are now chatting with 'bet-at-home.com Service PL'
bet-at-home.com Service PL: Dzien dobry, w czym moge pomoc?
you: witam
you: pisałem w sprawie
you: Chyba oszaleliśmy?! Rozdajemy kasę - Tobie też!
you: wyslałem e-mail na adres [email protected]
you: i otrzymałem odpowiedz
you: bet-at-home.com Marketing do mnie pokaż szczegóły 15:38 (12 min temu) Witam, wysylki dokonywal serwis ajo.pl - prosze sie z nim w tej sparwie kontaktowac gdyz oni maja te bony 5PLN Ewentualnie ze siecia idmnet.pl ktora otrzymala to zlecenie. Przepraszamy za klopot. Pozdrawiam Marketing Team bet-at-home.com
you: o co tu chodzi?
bet-at-home.com Service PL: kampania nie pochodzi od nas
you: ale tu dostałem ten adres
bet-at-home.com Service PL: w takim przypadku prosze sie skontaktowac z podanym sponsorem kampanii
you: to do kogo nalezy sie zwrócic
bet-at-home.com Service PL: do sponsora
you: jaki jest adres e mail
you: do sponsora
bet-at-home.com Service PL: prosze mi wybaczyc ale my o tej kampanii nic nie wiemy
you: przeciez przed chwilą z wami rozmawiałem
you: i kazaliscie zgloscic sie na podany e-mail
bet-at-home.com Service PL: prosze Pana support do nie dzial marketingu
bet-at-home.com Service PL: rozumie Pan?
you: nie rozumiem
you: suport jest do pomocy
Chat session has been terminated by the site operator.