J 53 jaqbts Użytkownik Luty 27, 2010 #41 i tak sie cieszcie, bo ja tez poczta na wp, wiele razy depo robilem, a nie dostalem zadnego maila nawet w spamie
i tak sie cieszcie, bo ja tez poczta na wp, wiele razy depo robilem, a nie dostalem zadnego maila nawet w spamie
J 11 jackman Użytkownik Luty 27, 2010 #42 ja robilem kilka depozytow juz i kilka wyplat bylo a 5zl dostalem
8,4K martinho19 Użytkownik Luty 27, 2010 #43 a ja dostalem maila ale przy zdaniu Twoj osobisty kod bonusu nic nie mam...
116 pan-kracy Użytkownik Luty 27, 2010 #44 Martinho19 tak samo mam, Jak macie poczte w Gmail i dacie: Więcej szczegółów to pisze że wiadomość wysłana od Ajo.pl
Martinho19 tak samo mam, Jak macie poczte w Gmail i dacie: Więcej szczegółów to pisze że wiadomość wysłana od Ajo.pl
8,4K martinho19 Użytkownik Luty 27, 2010 #45 Ja gram caly czas u nich i tez dostalem maila z tym ze... przy Twoj osobisty kod bonu nic nie bylo!!! ???? Jakby ktos mial zbedny to poprosze ????
Ja gram caly czas u nich i tez dostalem maila z tym ze... przy Twoj osobisty kod bonu nic nie bylo!!! ???? Jakby ktos mial zbedny to poprosze ????
M 0 maf Użytkownik Luty 27, 2010 #46 Też wpłacałem do nich wielokrotnie depozyty. Niestety, maila nie dostałem ???? Jakby ktoś miał zbędny bon to także poproszę
Też wpłacałem do nich wielokrotnie depozyty. Niestety, maila nie dostałem ???? Jakby ktoś miał zbędny bon to także poproszę
9 byq86 Użytkownik Luty 27, 2010 #48 wlasnie, nie wiem czemu wogole zostal ponownie otwarty, zaraz ludzie beda pisac ze kosmici im maila usuneli i zeby sie zlitowac i oddac im kod....
wlasnie, nie wiem czemu wogole zostal ponownie otwarty, zaraz ludzie beda pisac ze kosmici im maila usuneli i zeby sie zlitowac i oddac im kod....
K 3 karoolek5 Użytkownik Luty 27, 2010 #49 wlasnie, nie wiem czemu wogole zostal ponownie otwarty, zaraz ludzie beda pisac ze kosmici im maila usuneli i zeby sie zlitowac i oddac im kod.... Kliknij aby rozwinąć... Powierdzam w 100%
wlasnie, nie wiem czemu wogole zostal ponownie otwarty, zaraz ludzie beda pisac ze kosmici im maila usuneli i zeby sie zlitowac i oddac im kod.... Kliknij aby rozwinąć... Powierdzam w 100%