Tak Skrill i Neteller juz jest tym objety. Nie mozna wplacac tymi kanałami. Wyplacic mozna do 13/14 lipca
Wiekoszc stron jest dostepnych . Wystarczy wybrac ich alternatywny adres
niestety zgapiłem się i nie wypłaciłem na czas pienidzy z bet at home na swoje konto. Tzn jakis czas temu próbowałem to zrobić ale konsultant po mojej interwencji poinformował mnie ze bank przerwał tranakcję i pieniadze wróca na konto gracza. przez prawie 3 tyg cisza, brak pieniedzy. Interweniowałem drugi raz i po 15 min pieniadze byly na koncie bet at home. Niestety nie udalo mi się już przezucic na zadne konto bo strona wygasła,
czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy??
Pomocy !!
str. działa, zmień dns, lub przez vpn.Niestety nie udalo mi się już przezucic na zadne konto bo strona wygasła, czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy?? Pomocy !!
a co jeśli nigdy nie wpłacałem hajsu przez skrilla tylko normalnie przelewem? mozna to wyplacic na skrilla (którego niemam) na konto bankowe? pozdroWejdź na beta przez stronę www24(.)bet-at-home(.)com (wszystko tak samo jak było wcześniej, tylko pomiędzy www a kropką wstawiasz 24).. Strona wygląda identycznie wtedy wchodzisz i normalnie wypłacasz na Skrill. Jest to kwestia sekund i kasa jest na koncie Skrill.
Niby można wypłacić przelewem, tylko jest taki problem, żę już niektórzy pisali, że są kłopoty przy wypłacie przelewm. BArdzo długo to trwa, albo wcale nie dochodzi do wypłaty, bo banki blokują przelewy od tego typu instytucji nie zarejestrowanych w Polsce.