>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

M 0

milekb023

Użytkownik
Witam,
czy wpłacając pieniądze (za pomocą przelewu bankowego na poczcie) będę mógł potem ewentualną wygraną wypłacić na moneybookers?.

O 0

olej92

Użytkownik
Witam.
Wczoraj zlecilem wyplate przelewem bankowym na moje konto. Odjeli mi kase z konta na bet at home lecz pieniadze nie doszly na moje konto.
TO znaczy ze musze poczekac i jeszcze dojda? Zawsze tak jest?

B 0

baller

Użytkownik
Witam
Zlecilem wyplate na bet-at-home wszystko dobrze wpisałem sprawdzalem kilka razy i gdy kliklam zleć wypłate to wyskakuje mi komunikat &quot;Wypłata na to konto jest niemożliwa!&quot; wczesniej normalnie wyplacalem a teraz cos takiego .. nie wiem o co chodzi mial ktos taki problem ?

M 0

macphisto91

Użytkownik
Witam.
Mam małe pytanko, bo nie jestem zorientowany. Otóż wpłaciłem pieniądze na bet at home przekazem pocztowym. Była to moja pierwsza wpłata. I teraz mam kłopot, bo chce wypłacić wygrane pieniądze ale nie mam żadnego konta bankowego. Czy będzie jakiś kłopot z wypłatą pieniędzy np. na konto mojej matki? Jak mogę w ogóle wypłacić te pieniądze jeżeli nie mam konta bankowego?

G 0

gamemaniak

Użytkownik
Wygrałem nie dawno ponad 8 tyś na Bahu i mam pytanie . Ile można najwięcej wypłacić na raz i w jakich odstępach czasu żeby nie było problemów ?

arnold1412 1

arnold1412

Użytkownik
Wiecie może czy w bahu, gdy wpłaci się pieniądze przez przelew internetowy, podając jedynie numer konta gracza w tytule, pieniądze dojdą bezproblemowo ?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Wplacaj przez przeklewy24 wtedy dojdzie szybko i bezproblemowo, nie musisz sie wtedy bawic w zadne wpisywanie tytulow.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Koledzy mam pytanie chce przelac przez neta moją kase z bukmachera na konto ;) moje pytanie brzmi przy przelewie na konto z bah trzeba podać SHWIFT czy tylko wystarczy podac IBAN i pełnom nazwe banku by pieniądze doszły ??

K 0

kos@

Użytkownik
Witam chciałbym wypłacić stamtąd pieniążki ale nie mam nigdzie pola to wpisania swojego numeru konta bankowego:
Wypłaty w trakcie opracowania 0 PLN

Odbiorca
Nazwa banku
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Kwota

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
IBAN
IBAN (International Bank Account Number) jest międzynarodowo akceptowaną formą numeru konta bankowego i składa się z 2 liter danego Państwa (np. PL) oraz z numeru konta bankowego (26 cyfr). Dwie pierwsze cyfry są cyframi kontrolnymi i umożliwiają sprawdzenie poprawności numeru konta podanego w zleceniu przed wykonaniem przelewu. O swój IBAN zapytaj w swoim banku.

BIC (Inaczej WIFT)
Kod BIC (Bank Identifier Code) jest międzynarodowym kodem identyfikacji banku (często nazywany również adresem SWIFT).
Wynika z tego że to IBAN jest numerem Twojego konta, przed numerem stawiasz PL i potem piszesz numer.

arnold1412 1

arnold1412

Użytkownik
Przelew przez bank/pocztę pójdzie nawet bez podawania swoich danych. Wystarczy w tytule przelewu podać numer konta gracza. Nic więcej. Ja osobiście nie jestem przekonany ( nie znam się ) na moneybookers, przelewy24, z tego co tam zobaczyłem jakoś mnie to nie przekonało. Oczywiście wiąże się to z opóźnieniami do tygodnia, dwóch. Dlatego trzeba spamować potwierdzeniami przelewu bo bez tego ani rusz. Jeżeli nie posiadamy owego potwierdzenia, musimy czekać troszkę.

Do góry Bottom