lukas155 ma całkowitą rację. Ta pozornie darmowa kasa z bonusu wcale nie jest tania.Wg serwisu oddsportal.com średnia marża Bah wynosi 10,26%
Dziwna polityke ? NIe wiem co w tym dziwnego. Spytaj znajomych ktorzy graja "raz na ruski rok" u buka czyli znajac zycie jak uslysza od koelgi ze wygral "lepsza" kase albo przy okazji jakichs wiekszych imrpez - ME , MŚ itp. co to jest marża i ile wynosi na bahu ???? Ludzie widza bonus od wplaty - super i wybieraja tego buka ... wiekszosci uzytkownikow nie obchodzi czy kurs jest 1.8 czy 1.9 bo "jak wejdzie i tak beda do przodu."Jeśli chodzi o samego bukmachera, to szału nie ma. Wysokie marże powodują, że kursy są niskie. Strasznie dziwną politykę prowadzą, bo na reklamę wydają mnóstwo kasy. Widać ich na wielu imprezach. Chcą przyciągnąć nowych. Nie wiem, czy im się to udaje, ale nawet jeśli tak, to po jakimś czasie ludzie przeniosą się do innych firm.
Jeśli chodzi o wypłaty, to płacą szybko. Solidny bukmacher, ale te kursy
Chodzi o hasło.Skąd mam mieć PIN skoro nie mam tam konta?
I nie wiesz co źle zrobiliście?w ubiegłym miesiącu zacząłem obstawiać wyścigi psów na bah. Udało mi się wygrać duże pieniądze, które zostały przelane. kilka dni później powiedziłem o moim szczęściu znajomym i rodzinie, którzy otworzyli swoje konta. obstawili również wyścigi psów na swoich kontach gracza u mnie w mieszkaniu na moim komputerze. Im również się bardzo poszczęściło, gdyż mówiłem jak ja obstawiłem i oni robili podobnie. Część wygranych została wypłacona. Przed wczoraj wszystkie nasze konta zostały zablokowane a my zostaliśmy posądzeni przez bah o oszukiwanie. Nie złamaliśmy w żaden sposób regulaminu. cieszyliśmy się że chociaż raz nam się poszczęściło. a tu niespodzianka... Straszenie, konfiskata uczciwie wygranych pieniędzy i brak kontaktu z ich strony.
NIE POLECAM
Jeśli więcej przegrywasz niż wygrywasz to jesteś super gracz, lecz jeśli wygrasz to blokują konta, nie wypłacają pieniędzy i dodatkowo posądzają niesłusznie o oszustwo
Nie na tym polega ta zabawa
Odradzam granie na bah
Kotów, psów, chomików albo żółwi nie macie? Też by mogły mieć konto. Ale was oszukali... kurde straszne. Tak samo mi jest żal Ciebie jak naiwnych ludzi co inwestowali w lokaty Amber Gold.kilka dni później powiedziłem o moim szczęściu znajomym i rodzinie, którzy otworzyli swoje konta.