aka-shakal
Użytkownik
dla bet-at-home, dziś dostałem 20 zł urodzinowe.
o proszę, ja we wrześniu ubiegłego roku dostałem od nich 10 zł. Miło ze strony BAH'udla bet-at-home, dziś dostałem 20 zł urodzinowe.
Zawsze można sobie policzyć stawkę na remis by odzyskać wkład. Po rozwiązaniu równania z jedną niewiadomą masz DNB, i w BAH i innym buku. Inna bajka marża i wielce prawdopodobne podejrzenie później o balance betting. Bonus - sronus, angażowanie swoich pieniędzy w takich firmach to amatorka, nawet gdy przegapią wartość kursu. Cyrki ze zdjęciami dokumentów przy twarzy itp.Ale żeby nie było zakładu DNB ? Dla mnie to szok, gdyż nie jest to żadna wyszukana opcja na dany mecz, a raczej coś standardowego w zakładach na piłkę nożną. Ciekaw jestem czy pomógłby jakiś mail do nich w tej sprawie...
moim zdaniem pogrążasz się takim zapytaniem i w tym wypadku BAH nikogo nie oszukuje...Jawek ma rację-to oszuści
Wczoraj obstawiłem mecz Widzew Łódź-Śląsk Wrocław na zwycięstwo Wrocławian.Mecz zakończył się wynikiem 2-2,ale bramka wyrównująca dla Widzewa padła w 94 minucie meczu.
Zgodnie z zasadami zawierania zakładów pkt.10;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry (regularny czas gry)
W odpowiedzi otrzymałem wiadomość następującej treści;
W przypadku zakładów w piłce nożnej miarodajny jest wynik po 90 minutach gry.Dodane przez arbitra kilka minut jest wliczane jest do regularnego czasu gry.Spotkanie Widzew Łódż - Ślask Wrocław zakończyło sięwynikiem 2:2
Co można z tym fantem zrobić?
idealna puenta. Sam jestem tego przykładem. BAH dobry dla ogrania się, a potem trzeba zmykać na innego buka.Bah cenie za jedno - wyplaty na konto bankowe, kasa jest czasem nawet tego samego dnia. Jezeli mialem jakis 'cynk' o meczu, jakis dobry typ a potrzebowalem kase na koncie bankowym zaraz po meczu to wlasnie u nich gralem, wplacalem kase, po rozliczeniu kuponu wyplacalem. Do tego jest to super bukmacher Support tez solidny, kiedy nie moglem skorzystac z jakiegos bonusu to proponowali inny od siebie. Nie jest wymagana weryfikacja (przynajmniej ja mam u nich konto kilka dobrych lat i nigdy nie prosili o przeslanie dokumentow).
To sa plusy
A minusy?
Slabiutkie kursy, czasem wrecz smieszne, bardzo dziwny live, ktory czasami przez caly mecz jest zawieszony... Male opcje na handicapy. Dosyc uboga oferta na tenis (nie ma czasami waznych Challengerow o ITFach nie wspominajac). Rozny czas rozliczania kuponow, czasem po minucie a czasem na drugi dzien.
Ogolnie buk raczej dla poczatkujacych, bo od kiedy przesiadlem sie na inna firme z wiekszymi kursami to jestem na regularnym plusie (marza jednak robi roznice).
Nigdy nie widzialem. Wiec raczej nie.