>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet-at-Home - opinie

K 33

kovalem

Użytkownik
Kolejny minus. Napisałem do nich o 12,50 i odblokowanie konta - nie ma żadnego maila, livechat nie działa.

Zenada ;&gt;

Ps:

Po 40 minutach napisali - czekać 24h na odblokowanie.

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Witam mam 2 pytania:

1) Czy moge przelac pieniadze na moje konto gracza po przez przelew pocztowy?
2) Czy przy zakładaniu konta musze od razu podawać nr konta? czy moge to uzupełnic pozniej, w dowolnej chwili.
3) I czy wypłata na konto musi byc na ta samą osobe co ma konto w BAHu, czy moze byc np na konto bankowe rodziców.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam mam 2 pytania:

1) Czy moge przelac pieniadze na moje konto gracza po przez przelew pocztowy?
2) Czy przy zakładaniu konta musze od razu podawać nr konta? czy moge to uzupełnic pozniej, w dowolnej chwili.
3) I czy wypłata na konto musi byc na ta samą osobe co ma konto w BAHu, czy moze byc np na konto bankowe rodziców.
1) ja widzę trzy pytania a nie dwa.
2) zadajesz pytania w złym temacie. To jest temat do wyrażania opinii.
3) w tym temacie znajdziesz odpowiedzi - ponad 1100 postów - Wpłata/Wypłata pieniędzy
4) jest nawet temat dla leniwych i mało rozumiejących - Bet-at-home - praktyczny poradnik krok po kroku

J 0

jeapish

Użytkownik
Najgorszy z buków z jakimi się zetknąłem ;/
Bardzo niskie kursy, mała różnorodność typów, u/o z reguły tylko 2,5. Brak typów dnb.
Tragiczny buk. Mecze podają bardzo późno, to też jest ich wada.
Odradzam

L 2

lordg

Użytkownik
Jak dla mnie buk pierwsza klasa, chociaż na innych nie grałem.
Wypłata : moja akurat 17h, poprzez przelew bankowy za free
Wpłata za free poprzez przelewy24 , kasa jest na koncie buka do 15min.
Rozstrzygnięcie wyników live jest szybkie więc też + Jedyne co mi nie pasuje to trochę mało zakładów na dany mecz, na bwin jest nieraz z 50 ????

paput 0

paput

Użytkownik
Niskie kursy i uboga oferta, to mało powiedziane trochę mnie dziwi jeden fakt.. Wczoraj przykładowo na mecz Realu poza zakładem głównym były trzy opcję dodatkowe, over 2.5, handi -1 i coś tam jeszcze i to jest po prostu paranoja, patrząc na fakt że chwile po tym jak zaczął się mecz była możliwość stawiania na live i tam od początku meczu można np było postawić over 1.5 / 0.5 handicapy na różną ilość itp.. Tak samo denerwującym faktem jest że na bahu nawet nie ma moneyline na hokej, czyli wynik końcowy wliczając dogrywkę i karne..

damianres 170

damianres

Użytkownik
a to lipa bo ja właśnie głównie gram NBA i NHL i na tym mi zależny najbardziej.
Piłka Nożna to tylko tak for fun.
To moze zaczne grac na Tobecie ale tam znowu nie ma zadnego bonusu powitalnego i slyszalem ze sa tam teraz jakies problemy w weryfikacja konta.

B 178

becks-59091

Użytkownik
swiete slowa. to jest buk wybitnie antyhokejowy
Nie tylko antyhokejowy ale ogólnie lekko anty ;)
Nie wysilają się ze swoją ofertą, dają niskie kursy.
Długi czas u nich nie grałem ale nie mam zamiaru tego zmienić. Chyba, że ich polityka się zmieni.

damianres 170

damianres

Użytkownik
A może polecicie mi coś innego niż bah. Zależy mi na szybkich wypłatach i zeby byla mozliwosc przelewu bankowego(nie jakiegos Monneybooker).

Do góry Bottom