Masz postawić kupony na łączną stawke 200x3=600 po kursie 1.5Mam takie pytanie dotyczace regulaminu bonus trzeba obrocic trzykrotnie o kursie 1.50
Czyli jak np. wplace 100zl to razem z bonusem mam 200zl
To teraz musze zagrac 200x1.50 pozniej 300x1.50 i pozniej 450x1.50 i to sie rowna 670zl
Czy moge sobie stawiac po zlotowce za 1.50 az dojade do 670zl?
Czy jak mam to rozumiec? Bardzo prosze o wyjasninie
Pozdrawiam
no i co Ci sie stanie jak poczekasz sobie te pare dni , nic sie nie stanie a pozatym obrocic np 300zl w dwa tyg ( grajac stawkami 10-50 zl bo niewiwle osob na tym forum stawia wieksze) to nie tak latwo
W sumie racja jak pijesz i palisz to jednak trzeba na to miec.... ja palenie rzuciłem 13 lat temu,mnie chodziło o to ,że wplacąjąc bliżej 15.03 czyli dnia wypłaty łatwiej obrocic i wypłacic niz trzymac kasę np 10-15 dni bo przez te dni można obrócic i jednoczesnie stracic szybko wszystko-więc reasumując po co kusic los?Bodi, to wlasnie chyba Ty znasz malo osob co korzysta z uslug bukmacherskich bo na tym forum i z moich znajomych to dla 70% to jest "zabawa" a nie sposob utrzymania a czytajac ten temat i pytania ktore tu ludzie zadaja to widac ze nie sa to "rekiny" bukmacherki a dla takich ludzi 300 zl to duzo. Ty moze grasz stawki po 5 tys i ja Ci nie zabraniam ani tego nie krytykuje, ale biorac bukmacherke zbyt powaznie i stawiajac duze stawki mozna szybko stracic. Ja zamiast kuponu za 100 zl wole puscic za 50 a drugie 50 miec np. na fajki i wóde bo jak nie wejdzie kupon za 100 to za co bede sie bawil , a tak sie zabawie a jak wejdzie kupon za 50 to bedzie jeszcze lepsza zabawa.
sorry za OT ,