>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet-at-home.com podaruje Tobie 350 PLN!

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
no wiedzie nie każdy gra za wszystko od razu żeby obrót był,bo jednak 7 bań to dużo jak dla mnie i wtopić tam 350 swoich na 1 zakładzie(wiadomo niespodzianki chleb powszedni)

Albo ma sie jaja do gry,albo sie ich nie ma.Jeśli ni masz to wpłac 25 zl i obracaj przez pół roku po 2zł na kuponie-powodzenia.
Ale uwierz mi,że zrobienie takiego obrotu np.w tydzień nie jest dla doświadczonego gracza najmniejszym problemem...

A promo jak zawsze w bahu-super:-DChociaż i tak nic nie przebije ostatniego na munidalu gdzie było do 600zl ????

buzero 59

buzero

Użytkownik
NIE WIEM CZY KAZDY WIE DLATEGO WKLEJAM TO TU:

you: taki pkt jest w regulaminie promocji: Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 21. września do 12. października 2009, w obu przypadkach godz. 12:00 CET).

you: i mam pytanie

you: czy jak wczesniej przed 12 pazdziernika obroce bonusem i depozytem 3 razy czyli razem zagram za 2100 zl to moge zlecic wyplate z konta

bet-at-home.com PL: zgodnie z tym punktem NIE

bet-at-home.com PL: diopiero po 12.10

you: acha czyli nawet jak obracam depozytem i stawka to wyplacic srodki moge dopiero po 12.10 tak?

bet-at-home.com PL: tak

T 2

terkin

Użytkownik
Ostatnio słyszałem a raczej czytałem że BAH cienko przędzie a tu takie promocje no no ładne klocki. A jak tam u nich z blokadami kont bo ponoć wielu polaków przymknęli za neostrade. Nie mieliście takich problemów?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja dzisiaj specjalnie zagadalem na chat bo mialem zdublowane konto (poprostu poprzednie nie bylo uzywane i pozwolili zalozyc nowe by otrzymac ,welcome bonus.
O dziwo dopiero teraz stare zamkneli i potwierdzili ze nie bedzie to traktowane jako naduzycie i beda wyplacac (screen oczywiscie zachowalem)
Tak na marginesie zastanawiam sie ile bedzie trwac wypłata po tym 12 pazdziernika jak sie wszyscy rzucą...pewnie z miesiąc ????

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
niewiecie czy jak wpłacałem pierwszy raz z banku millenium, to jak teraz wpłace z innego konta w Mbanku to bedzie problem? czy można wpłacać z jakiego banku sie chce?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
e tam rejestrujesz normalnie karte i wplacasz....dajesz w cashier visa i podanie nowej karty
bank to nie bukmacher ze musimy miec tylko jedno konto ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
to w jaki posób doświadczenie gracze obracają 2100 przy kapitale 700,słucham
Doświadczeni gracze? No to nei wiem :jezora:
Powiem jak ja bym obracał ;]
Jeśli wpłacisz np. 350 złotych. Załóżmy, że to wszystko co masz na granie u buków robi Ci się 7 stów.
To jest cały Twój kapitał. IMHO dziennie nie powinno się stawiać więcej niż 10% budżetu (a to i tak górna granica) zawsze może być czarna seria, trzęsienie ziemi, tajfuny, powodzenie itd. itp.
Czyli stawiając po 70 złotych obrót zajmie Ci 30 dni - to chyba nie jest wiele?
Oczywiście można czasem przyśpieszyć. Gdy widzisz, że Twój kupon &quot;poranny&quot; wchodzi, można zagrać kolejny lub jednego dnia odpuścić na rzecz kolejnego.
Na dłuższą metę jednak, lepiej sprawdza się spokojne obracanie mniejszymi kwotami - budowanie bankrolla to mozolny proces - szczególnie na początku ????

Jeśli natomiast dysponuje się już 2-3 tysiącami, obrót takiej kwoty nie stanowi problemu. Tym bardziej, że można wtedy baha wykończyć surebetami ????

Albo ma sie jaja do gry,albo sie ich nie ma.Jeśli ni masz to wpłac 25 zl i obracaj przez pół roku po 2zł na kuponie-powodzenia.
Ale uwierz mi,że zrobienie takiego obrotu np.w tydzień nie jest dla doświadczonego gracza najmniejszym problemem...
Jaja do gry? Nie brzmisz jak doświadczony gracz. Raczej jak &quot;napinator&quot;

czyli nawet jak zrobimy obrot to dopiero 12stego wyplacamy? Co oni licza na to ze bedziemy grac dalej i nawet jak wygramy to nie wytrzymamy do 12stego i przegramy wszystko?
Takie promocje to:
a) sposób na duże wpływy na początku działalności
b) sposób na duże wpływy gdy jest mało kasy...
Gdyby finał walki o Porsche zbliżał się do końca, to bym się nie dziwił... ale czemu akurat teraz taka promocja? Może chwilowo nie mają jak regulować zobowiązań albo znów szykują się do sponsorowania jakiegoś zespołu/ligi

magiki 42

magiki

Użytkownik
Tak na marginesie zastanawiam sie ile bedzie trwac wypłata po tym 12 pazdziernika jak sie wszyscy rzucą...pewnie z miesiąc ????
w ogóle czy ktoś coś będzie miał do wypłaty ???? .... trzeba zemścić się na BAHU wiec do dzieła ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
odnosnie jak grac zeby obrocic to polecam wplacic takze do innego dobrego bukmachera i asekurowac sie za mniejsze kwoty w koncowkach spotkan na zakladach-live po wysokich kursach....
jak to wiadomo najczesciej nie wchodzi ostatni mecz ???? przynajmniej u mnie np zostaje ci jeden mecz z AKO w którym masz do wygrania 300zł wkładem 50- grasz np za 20 zł ze rywal strzeli gola po kursie 5,0 lub przy wyniku 2-1 dajesz over3,5 kurs 2,5/3 za 50zl w plecy nie jetes a przy odrobinie szczescia wygrasz oba zaklady bo jak wiadomo druzyna która przegrywa jedna bramka w koncówkach ryzykuje

M 3

mistrzunio

Użytkownik
kukla no można stawiasz co dziennie po 70 złotych i obrócić w 30 dni,ale ja np. gram tylko na piłkę-czyli praktycznie weekendy i powiedzmy co drugi środke tygodnia(LM) więc już tych terminów do gry jest mniej,
poza tym jak niektózy twierdzą to jednak stawiania za całość w celu szybkiego obrotu według mnie jest złe,bo raczej każdy doświadczony gracz powie że nie gra się całym kapitałem a raczej do 10%

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Promo BAH bardzo ciekawe sam skorzystałem i nie żałuję ???? , tylko czekać tyle na wypłatę jest trochę z ich strony zagrywką dla graczy o słabych nerwach i nie mogących mieć kasy

K 1,2K

kukla

Forum VIP
kukla no można stawiasz co dziennie po 70 złotych i obrócić w 30 dni,ale ja np. gram tylko na piłkę-czyli praktycznie weekendy i powiedzmy co drugi środke tygodnia(LM) więc już tych terminów do gry jest mniej,
nie mów, że grasz na piłkę - Ty grasz 2-3 większe europejskie ligi + puchary a to nie jest cała piłka nożna :]
wiadomo - nie ma co grać na siłę... ale po co pytasz jak obrócić skoro zaraz twierdzisz, że i tak nie zamierzasz stawiać codziennie
prócz poniedziałków, które zawsze są złe ;) w tygodniu gra mnóstwo lig. Skandynawia, często Brazylia, polska liga...
czas poszerzyć swoją wiedzę na temat piłki nożnej - bo bazując na Hiszpanii, Anglii i Włoszech majątku nie zbijesz :jezora:
Nawet jeśli sam nie chcesz to poszukaj na forum - jest tu wielu specjalistów od kopanej i bez problemu codziennie stworzysz kupon z ako 2

poza tym jak niektózy twierdzą to jednak stawiania za całość w celu szybkiego obrotu według mnie jest złe,bo raczej każdy doświadczony gracz powie że nie gra się całym kapitałem a raczej do 10%
a tego już nie rozumiem. powtórzyłeś po prostu część mojego posta. W jakim celu? ????

M 3

mistrzunio

Użytkownik
kukla:tak gram większe ligi (te co wymieniłeś+se 2 inne jeszcze i LM) ,może majątku nie zbiłem ale potrafiłem mając małe środki na koncie zdobyć ponad1000 złotych grając za małe stawki ,
gram to na czym się znam,nie gram jakiś lig egzotycznych bo drużyn tych nie oglądam w tv,a bazowanie na tabelka nie zawsze jest wskazane(tylko na tabelkach!!),
wiem że mozna postawić co dziennie ako 2,ale czy takie granie na siłę nie wiadomo czego,bazując na jakiś opiniach innych użytkowników ma sens?nie ma

Do góry Bottom