to w jaki posób doświadczenie gracze obracają 2100 przy kapitale 700,słucham
Doświadczeni gracze? No to nei wiem :jezora:
Powiem jak ja bym obracał ;]
Jeśli wpłacisz np. 350 złotych. Załóżmy, że to wszystko co masz na granie u buków robi Ci się 7 stów.
To jest cały Twój kapitał. IMHO dziennie nie powinno się stawiać więcej niż 10% budżetu (a to i tak górna granica) zawsze może być czarna seria, trzęsienie ziemi, tajfuny, powodzenie itd. itp.
Czyli stawiając po 70 złotych obrót zajmie Ci 30 dni - to chyba nie jest wiele?
Oczywiście można czasem przyśpieszyć. Gdy widzisz, że Twój kupon "poranny" wchodzi, można zagrać kolejny lub jednego dnia odpuścić na rzecz kolejnego.
Na dłuższą metę jednak, lepiej sprawdza się spokojne obracanie mniejszymi kwotami - budowanie bankrolla to mozolny proces - szczególnie na początku ????
Jeśli natomiast dysponuje się już 2-3 tysiącami, obrót takiej kwoty nie stanowi problemu. Tym bardziej, że można wtedy baha wykończyć surebetami ????
Albo ma sie jaja do gry,albo sie ich nie ma.Jeśli ni masz to wpłac 25 zl i obracaj przez pół roku po 2zł na kuponie-powodzenia.
Ale uwierz mi,że zrobienie takiego obrotu np.w tydzień nie jest dla doświadczonego gracza najmniejszym problemem...
Jaja do gry? Nie brzmisz jak doświadczony gracz. Raczej jak "napinator"
czyli nawet jak zrobimy obrot to dopiero 12stego wyplacamy? Co oni licza na to ze bedziemy grac dalej i nawet jak wygramy to nie wytrzymamy do 12stego i przegramy wszystko?
Takie promocje to:
a) sposób na duże wpływy na początku działalności
b) sposób na duże wpływy gdy jest mało kasy...
Gdyby finał walki o Porsche zbliżał się do końca, to bym się nie dziwił... ale czemu akurat teraz taka promocja? Może chwilowo nie mają jak regulować zobowiązań albo znów szykują się do sponsorowania jakiegoś zespołu/ligi