Nie początkowi gracze nie mają z tym problemu promocja na spory ????(350+350)x3=700x3=2100
Dacie radę obrócić taką kwotą?
????(350+350)x3=700x3=2100
a raczej nie można przeczytać całego tematu od początkuPanowie czy wplata za pomoca przelewu bankowego tez kwalifikuje sie do
bonusa ?
czyli nie brales udzialu w promocji? nie mozesz wyplacic do 12 pazdziernika tylko wtedy gdy zaakceptowales bonus, jesli go nie brales mozesz spokojnie wyplacic...Ja mam 1000 pln JUZ Z WCZESNIEJ a kasa potrzebna i mam czekac 3tyg na wypalte przez bonus 200 pln !!!!!SZOK ALE SIE ZALATWILEM,WIECIE JAK TO MOZNAOMINAC / Wiem moja wina czytaj reg !!!!!!!
Doświadczeni gracze stawiają 700zł po kursie ponad 2.0 po rozliczeniu zakładu all in i wypłacają swoją wygraną. :-D:-D:-D:-D:-Dto w jaki posób doświadczenie gracze obracają 2100 przy kapitale 700,słucham
Cytat:
Napisał mistrzunio Zobacz post
(350+350)x3=700x3=2100
Nie początkowi gracze nie mają z tym problemu promocja na spory
Prawda PrawdaDoświadczeni gracze stawiają 700zł po kursie ponad 2.0 po rozliczeniu zakładu all in i wypłacają swoją wygraną. :-D:-D:-D:-D:-D
bingo :spokodfhgfh:SUper promo, jak zwykle na Bahu latwy obrot ????
Tylko..:
Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 21. września do 12. października 2009, w obu przypadkach godz. 12:00 CET).
czyli nawet jak zrobimy obrot to dopiero 12stego wyplacamy? Co oni licza na to ze bedziemy grac dalej i nawet jak wygramy to nie wytrzymamy do 12stego i przegramy wszystko?