>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet-at-home.com podaruje Tobie 350 PLN!

K 1,2K

kukla

Forum VIP
(350+350)x3=700x3=2100
Dacie radę obrócić taką kwotą?
????
a co za różnica czy to jest 3 złote przy kapitale 1 złoty czy 2100 przy 700?
Obrót jest prosty i na prawdę mały... tracić można jedynie na kursach ale zobaczymy, może nie powtórzą zachowania betssona z promocji sprzed pół roku... (chociaż i tak kursy na BAHu często wołają o pomstę do nieba :| )

czlowiek 0

czlowiek

Użytkownik
Panowie czy wplata za pomoca przelewu bankowego tez kwalifikuje sie do

bonusa ?
a raczej nie można przeczytać całego tematu od początku
&quot;Bonus możliwy jest do zrealizowania po dokonaniu wpłaty dowolnym
oferowanym
przez nasz serwis sposobem.&quot;

I 1

icytower77

Użytkownik
Czlowiek, mialem pisac to samo wlasnie :/
Przepraszam za spam ale szlak trafia jak sie czyta takie posty....
Zamknijcie temat bo wszystko jasne

D 5

dami21

Użytkownik
Ja mam 1000 pln JUZ Z WCZESNIEJ a kasa potrzebna i mam czekac 3tyg na wypalte przez bonus 200 pln !!!!!SZOK ALE SIE ZALATWILEM,WIECIE JAK TO MOZNAOMINAC / Wiem moja wina czytaj reg !!!!!!!

.kb 31

.kb

Użytkownik
Ja mam 1000 pln JUZ Z WCZESNIEJ a kasa potrzebna i mam czekac 3tyg na wypalte przez bonus 200 pln !!!!!SZOK ALE SIE ZALATWILEM,WIECIE JAK TO MOZNAOMINAC / Wiem moja wina czytaj reg !!!!!!!
czyli nie brales udzialu w promocji? nie mozesz wyplacic do 12 pazdziernika tylko wtedy gdy zaakceptowales bonus, jesli go nie brales mozesz spokojnie wyplacic...

magiki 42

magiki

Użytkownik
bah był pierwszym bukiem internetowym do którego wpłaciłem kase dawno dawno temu, oczywiście wszystko przegrałem ????
Czas że by teraz to oddali ????
????
hahaha identycznie jak ja :] ... nie grałem tak chyba od roku, ale zaraz zrobię depozyt ; )

M 3

mistrzunio

Użytkownik
to w jaki posób doświadczenie gracze obracają 2100 przy kapitale 700,słucham

Cytat:
Napisał mistrzunio Zobacz post
(350+350)x3=700x3=2100
Nie początkowi gracze nie mają z tym problemu promocja na spory

B 7

buklak

Użytkownik
mistrzunio: ogarnij się, bo obrót wcale nie jest drakoński. Przy możliwości obstawiania zakładów akumulacyjnych obrócenie 2100 PLN nie jest problemem chociażby przy stawce 50 PLN.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
to w jaki posób doświadczenie gracze obracają 2100 przy kapitale 700,słucham

Cytat:
Napisał mistrzunio Zobacz post
(350+350)x3=700x3=2100
Nie początkowi gracze nie mają z tym problemu promocja na spory
Doświadczeni gracze stawiają 700zł po kursie ponad 2.0 po rozliczeniu zakładu all in i wypłacają swoją wygraną. :-D:-D:-D:-D:-D

czlowiek 0

czlowiek

Użytkownik
Doświadczeni gracze stawiają 700zł po kursie ponad 2.0 po rozliczeniu zakładu all in i wypłacają swoją wygraną. :-D:-D:-D:-D:-D
Prawda Prawda
Stawiasz na 2 mecze pewne mecze kurs po 1.55 i masz AKO ponad 2.0
Obrót Wykonany ;]✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
SUper promo, jak zwykle na Bahu latwy obrot ????
Tylko..:
Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 21. września do 12. października 2009, w obu przypadkach godz. 12:00 CET).
czyli nawet jak zrobimy obrot to dopiero 12stego wyplacamy? Co oni licza na to ze bedziemy grac dalej i nawet jak wygramy to nie wytrzymamy do 12stego i przegramy wszystko?

M 0

marcinxxx

Użytkownik
SUper promo, jak zwykle na Bahu latwy obrot ????
Tylko..:
Jeśli bierzesz udział w akcji bonusowej, wówczas wypłata nie jest możliwa w czasie trwania akcji promocyjnej (od 21. września do 12. października 2009, w obu przypadkach godz. 12:00 CET).

czyli nawet jak zrobimy obrot to dopiero 12stego wyplacamy? Co oni licza na to ze bedziemy grac dalej i nawet jak wygramy to nie wytrzymamy do 12stego i przegramy wszystko?
bingo :spokodfhgfh:

M 3

mistrzunio

Użytkownik
no wiedzie nie każdy gra za wszystko od razu żeby obrót był,bo jednak 7 bań to dużo jak dla mnie i wtopić tam 350 swoich na 1 zakładzie(wiadomo niespodzianki chleb powszedni)

Do góry Bottom