to by bylo za proste podam przyklad w unibecie ostatnio byly free spiny w ktorych ugralem 128 euro.Dobilem do 200 72 euro sobie przelealem a bonus anulowalem i teraz jak by mozna bylo przelewac ile raz sie chce to stawiam wszytko w blackjacka i jak sie uda to jeszcze jestem do przodu 128 euro i tak dopoki nie przegram i wtedy unibet by zbankrutowal (zart)własnie miałem o tym pisac. zagrałem na maszynach, wpadło 28 zł. przelałem 10 na zakłady i zostało 3 zł, bez tych 15 bonusowych...
MOZESZ WYPŁACIĆ bez obrotów, mi zaakaceptowali wypłatę.z 2PLN 217 w grze SAFARI MADNESS;D;D200zostalo i 185 na zakladach;Dzeby wyplacici trzeba obrocic na zakladach tak??
Już ok.
Wydaje mi się że ruletka jest coś trefna, akurat jak za 40zł zagrałem na czerwone to nie weszło i kulka zataczała dziwny krąg jakby magnez ją przyciągał na czarne pole co jest nie logiczne z praw fizyki, wcześniej też jak miałem większą stawkę też tak kulka zawracała jak na obrazku według strzałki:
Miał ktoś podobnie?
mi zostalo do obrotu jakies 150 zł, oczywiscie jak mowisz ja tez mialem "czarna" (zła) seriea już miałem na ruletce obrócone 400 zł.... tylko szkoda że przyszła zła seria
Nie trzeba, mozesz wyplacic nawetzeby wyplacic na zaklady to trzeba zrobic ten obrot 600pln?