no jak skąd po prostu masz wyżej niż 15zł i wypłacasz, czy to takie trudne !Możecie mi powiedzieć skąd wiece że ugraną nadwyżkę można wypłacić? Oraz pytanie do tych co wypłacili, czy po zleceniu wypłaty pieniądze zostały wam na koncie czy znikły, bo mi zostały i trochę się dziwie bo w każdym innym bukmacherze od razu znikały po zleceniu wypłaty.
W BAHU odejmuja pieniadze z konta dopiero po wyplaceniu pieniedzy. Dla mnie to jest tez troche dziwneMożecie mi powiedzieć skąd wiece że ugraną nadwyżkę można wypłacić? Oraz pytanie do tych co wypłacili, czy po zleceniu wypłaty pieniądze zostały wam na koncie czy znikły, bo mi zostały i trochę się dziwie bo w każdym innym bukmacherze od razu znikały po zleceniu wypłaty.
Taki post jest, a niektórzy są niedorozwinięci i dalej pytają czy jest bonus dla nowych graczy.....I tak sie nie oplaca zakladac multikont poniewaz bonus jest przyznawany dla osob ktore zalozyly konta przed 09.06.09
Jak idziesz za wszystko w pierwsze rozdanie to co się dziwisz... Ja sobie spokojnie popykałem godzinę i już 45zł do przodu na BJ własnie więc dla chcącego nic trudnegoHeh... zagrałem w Black Jacka. Postawiłem 15zł dostałem 10, później 9... Komp miał na starcie 10 i jako następną kartę dostał... 10. Takie granie w tych internetowych kasynach
Taki post jest, a niektórzy są niedorozwinięci i dalej pytają czy jest bonus dla nowych graczy.....
ogarnij sie czlowieku. Nie kazdy czyta wszystkie posty. a zapytac nie szkodzi!Taki post jest, a niektórzy są niedorozwinięci i dalej pytają czy jest bonus dla nowych graczy.....