Jak będziecie chcieli coś wypłacać np przez moneybookers a nie wpłacaliście jeszcze nigdy to pamiętać że trzeba połowę tej sumy postawić. Ja 10PLN wpłaciłem i tylko za 5PLN będę musiał postawići no a resztę co z ponad bonusa z powrotem na mb ????
no tak mi jakiś polaczek na czacie powiedział to 10-szki nie żałowałem. Po ok. godzince kase przelali mi na mb...........troszke większą
ja już mialem ponad 150zł na ruletce i obrócone, a potem 8 razy z rzędu czerwone i wtopa ????
trzeba było wypłacać a nie grac dalej, ale progresja tak dobrze szla ????
No ja mam razem 15E i teraz w tym jest 5E bonusu i 10 E ugrane czyli z tego co pisaliście moge sobie już dowolnie dysponowac kwotą 10E czyli przelac na zakłady lub sobie wypłacic.Dodam że nie obróciłem jeszcze bonusu.Proszę o odpowiedz.Pozdrawiam.
No ale na moneybookers jak sie chce wypłacic kase to najpierw trzeba coś wpłacic na konto w bah .Spróbuję przelać kase na konto bankowe ! Albo Nie zrobię tak jak tomasz1978 przeleję 10 zł na konto w bah postawie zakład za 5zł a potem wszystko co wygrałem ponad bonus wyplce z powrotem na moneybooka.
Potwierdzam kasa wygrana z bonusu na koncie w moneybookers. PROMO OK !!