To legalny buk wiec walki raczej nie przejda z ich strony.Ja zawsze robię wypłatę po podwojeniu / potrojeniu depozytu żeby sprawdzić czy buk wypłacalny.
To legalny buk wiec walki raczej nie przejda z ich strony.Ja zawsze robię wypłatę po podwojeniu / potrojeniu depozytu żeby sprawdzić czy buk wypłacalny.
Powiedz to noblebet i lvbet z którymi walczyłem tygodniami o swoją kase. Obrocic bonus, wyplacic i ewentualnie wplacic jak bedzie fajna oferta, kursy.To legalny buk wiec walki raczej nie przejda z ich strony.
No z Noblebet tez troche walczylem ale wyplacili kase.Powiedz to noblebet i lvbet z którymi walczyłem tygodniami o swoją kase. Obrocic bonus, wyplacic i ewentualnie wplacic jak bedzie fajna oferta, kursy.
Zalezy od limitu jaki maja ustawionyJeżeli za ten pierwszy tysiąc zagram dubel po kursie 10 czy 15 to taki zakład przyjmą?
Ja w ten sposob zniszczylem sobie konto na suprabets na ktorym mialem limity po kilka k. Nic prawie nie ugralem a chcialem tylko zobaczyc czy wyplaca. Po zleceniu pierwszej wyplaty musieli mi wejsc na konto i posprawdzac i finalnie po zleceniu kilku stow wyplaty ktora byla malym procentem calej kwoty ktora tam mialem nalozyli limity na kilka zl takze nie polecam tej metodyJa zawsze robię wypłatę po podwojeniu / potrojeniu depozytu żeby sprawdzić czy buk wypłacalny.
Idź Pan w c... z tym bukiem. Pierwszy bet za 200 zł na polską ekstraklasę kobiet w kosza i do weryfikacji
Wczoraj zagrałem live Ślęza Wrocław w kosza kobiet. Udało się wysłać kilka kuponów po kursach od 3-5 w sumie za kilka ładnych setek. Zakład wszedł więc trochę wygrałem. Dzisiaj rano przyjmowali kupony po czym odrzucali. W tej chwili za 10 zł nie mogę zagrać wszystko odrzucająMnie wszystkie kupony rozliczają prawidłowo. Dziwna sprawa. Jaki powód?
To jest legalny bukmacher, także jakieś grubsze wałki nie przejdą.