hehezebys się głupkowato pytał i zdazyl konto na laptopie zalozyc.
widze że rzepek jest juz słynnyZebys się głupkowato pytał i zdazyl konto na laptopie zalozyc.
No jednak masz kompleksy, skoro na każdy mój post odpisujesz ???? A nawet jak założę 1000 kont, to co ? Biedny polaczek ???? Będziesz dalej pisał, że jestem multikontowcem ? Pisz pisz, bo trole trzeba karmić ????Zebys się głupkowato pytał i zdazyl konto na laptopie zalozyc.
Spoko, nie przyczepiam się i nie mam nic do tego gościa, co ten temat założył, ale po co go zakładał, skoro już taki istnieje i można poczytać o warunkach wypłaty i o wszystkim, wystarczy tylko poszukać.Dobra wszystko juz zostało powiedziane, temat mozna zamknac przeciez w poprzednim juz tyle postow nadupcyliscie ze chyba kazdy wie o co kaman.
rzepek1 nie przypi... sie juz do kazdego. wystarczy co? ????
potraficie zakladac 100 tematow o 1 promocje, wiec czy ten 1 wiecej tak bardzo Ci przeszkadza? ????
po co?Spoko, nie przyczepiam się i nie mam nic do tego gościa, co ten temat założył, ale po co go zakładał, skoro już taki istnieje i można poczytać o warunkach wypłaty i o wszystkim, wystarczy tylko poszukać.
??????????????????pytanko: czy gdybym teraz założył sobie konto to moge liczyć też na te spiny?
0,5 dają nadal na ruletkę. Masz do wyboru albo FreeSpiny, a jeśli ich nie wykorzystasz to masz 0,5 na ruletkę między 19 a 20. WYSTARCZY POCZYTAĆ (poprzedni temat begawin) ????po co?
gdyby nie ten temat to bym nawet tam nie zajrzał z racj tego ze bylem przekonany ze nadal daja 0.5 na ruletke
??????? Co Ty za głupoty wypisujesz??0,5 dają nadal na ruletkę. Masz do wyboru albo FreeSpiny, a jeśli ich nie wykorzystasz to masz 0,5 na ruletkę między 19 a 20. WYSTARCZY POCZYTAĆ (poprzedni temat begawin) ????
Człowieku, już mnie zaczynasz w*****ć . Wejdź w poprzedni temat o begawin i poczytaj a potem się wypowiadasz, bo posty tego typu, co zaprezentowałeś powyżej nic nie wnoszą i twoje obrazy mnie nie interesują...Ten koleś to jakieś dno totalne...