>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

begawin - 5 free spins The Groovy Sixities

damian357 0

damian357

Użytkownik
Ugrałem kilka euro.Mam teraz pytanko(wiem że był temat,ale ma on chyba z 20 stron).Czy ktoś kto pamięta jaki trzeba wykonać obrót na zakładach ,a jaki w kasynie żeby można było wypłacić.Z góry dziękuje za odpowiedź, jeśli ktoś będzie taki miły i odpowie na moje pytanie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ugrałem kilka euro.Mam teraz pytanko(wiem że był temat,ale ma on chyba z 20 stron).Czy ktoś kto pamięta jaki trzeba wykonać obrót na zakładach ,a jaki w kasynie żeby można było wypłacić.Z góry dziękuje za odpowiedź, jeśli ktoś będzie taki miły i odpowie na moje pytanie.
Jeśli przelejesz na zakłady sportowe, to musisz obrócić wygrane z bonusu 4x po kursie minimalnym 1,5. ( Musisz postawić 4 mecze z kursem minimalnym 1,5, aby obrócić bonus, z tym, że mecze musisz stawiać pojedynczo - jeden na kuponie). ????

A 0

adi1

Użytkownik
jak ugralem na ruletce 2E to moge te całe 2 przelac czy tylko 1,5 ? i jaki obrot na zakładach i trzeba jakis depozyt przed wyplaata robic? Prosze o szybka odpowiedz

damian357 0

damian357

Użytkownik
Dzięki.Czyli jeśli ugrałem 18euro ta muszę postawić łącznie za 72 euro.A jeśli postawię np. kupon za 18e wygram 200 i wtedy będę stawiał single(za 72 e) to wykonam obrót?

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Dzięki.Czyli jeśli ugrałem 18euro ta muszę postawić łącznie za 72 euro.A jeśli postawię np. kupon za 18e wygram 200 i wtedy będę stawiał single(za 72 e) to wykonam obrót?
Tak, musisz postawić za 72 euro jeśli przelałeś już na zakłady wygrane. Nie jestem pewien, czy wtedy nie cofną Ci tego kuponu, bo w regulaminie jest napisane, że trzeba obracać na pojedynczych zakładach.

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
jak to przelac na zakłady bo coś nie chce mi sie zrobic?

W Maximun kwoty transferu wynosi 0. Aktualna premii wynosi 5, które nie mogą być przeniesione.?

dawidb1988 30

dawidb1988

Użytkownik
rzepek, powiedz mi co musiales im przeslac? bo nie bardzo moge zrozumiec co pisza po hiszpańsku :/
&quot; Número de ID del cliente
Cantidad a cobrar
Nombre del titular de la cuenta bancaria
Nombre del banco
Nº de cuenta IBAN
Código de banco SWIFT (BIC)
Copia del DNI por ambas caras o tarjeta de residencia
Si has ingresado con tarjeta de crédito, copia de esta tarjeta por ambas caras &quot;

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
dobra przelałem jakąś tam sume i dałem typ z siatkówki po kursie 1,5 to sie zalicza do obrotu?

Do góry Bottom