K
0
kosa001111
Użytkownik
możecie sie zalogowac? bo ja cos nie moge:/
Brawo dla Ciebie, przynajmniej Ty potwierdziłeś moje słowaSpiny są oraz 0.50 euro na ruletke czy coś innego.
Jeśli przelejesz na zakłady sportowe, to musisz obrócić wygrane z bonusu 4x po kursie minimalnym 1,5. ( Musisz postawić 4 mecze z kursem minimalnym 1,5, aby obrócić bonus, z tym, że mecze musisz stawiać pojedynczo - jeden na kuponie). ????Ugrałem kilka euro.Mam teraz pytanko(wiem że był temat,ale ma on chyba z 20 stron).Czy ktoś kto pamięta jaki trzeba wykonać obrót na zakładach ,a jaki w kasynie żeby można było wypłacić.Z góry dziękuje za odpowiedź, jeśli ktoś będzie taki miły i odpowie na moje pytanie.
Tak, musisz postawić za 72 euro jeśli przelałeś już na zakłady wygrane. Nie jestem pewien, czy wtedy nie cofną Ci tego kuponu, bo w regulaminie jest napisane, że trzeba obracać na pojedynczych zakładach.Dzięki.Czyli jeśli ugrałem 18euro ta muszę postawić łącznie za 72 euro.A jeśli postawię np. kupon za 18e wygram 200 i wtedy będę stawiał single(za 72 e) to wykonam obrót?
Tylko nadwyżkę można przelać.jak to przelac na zakłady bo coś nie chce mi sie zrobic?
W Maximun kwoty transferu wynosi 0. Aktualna premii wynosi 5, które nie mogą być przeniesione.?
Ja problemów nie miałem, ale cała transakcja zajmuje sporo czasu. Musisz być jedynie wytrwały.ugrałem 110 euro. wypłacał juz ktos kiedys od nich kase? były problemy?