Kurde siatkówki i tenisa nie można obstawiac za wygrane ze spinów?
Ile u was trwa rozliczanie kuponu bo u mnie mecz skonczył sie 10:30 i jeszcze nie rozliczyli
a jeszcze cos na zaklady moge przelac tylko nadwyrzke tego co wygralem ze spinow ? czy wszystko a jesli tlyko nadwyzke to czy reszta znika ? czy moge grac dalej ?
Marcinxxx dzieki no wlasnie peweni by tak bylo...
a jeszcze jedno wiecie gdzei sprawdzic obrot w kasynie ???
Witam wszystkich mam pare pytań mam na koncie 100ojro wszystko ponad nadwyżke obrócone jak myślicie wyplacalni sa ?? zrobie depozyt przez mb potwierdze moje dane i sie okaze mozecie cos napisac na temat tego buka ??
Witam wszystkich mam pare pytań mam na koncie 100ojro wszystko ponad nadwyżke obrócone jak myślicie wyplacalni sa ?? zrobie depozyt przez mb potwierdze moje dane i sie okaze mozecie cos napisac na temat tego buka ??
ja tak zrobilem to kazali mi ciagle robic obrot ???? obrot wykonalem z nadwyzka a koles mi pisal ze jeszcze duzo mi brakuje az w koncu przegralem caly hajs...
zniknęła mi kasa z konta...mialem ponad 100 euro, napisalem do supportu, ze chce wyplacic kase i prosze o dalsze informacje. nic nie odp kasa zniknela mi z konta :/ czy ktos sie spotkal kiedys z takim problemem? prosze o pomoc..
100 e ugralem ze spinow nie obrocilem wlasnie kasy:/ chcialem przelac ja na zaklady ale nie dało sie musialem obracac na slotach. na obrot jest okreslony czas? nic o tym nie pisza
No nie dalo sie bo mozesz przelac tylko to co ugrales ponad wygrana ze spinow... a okeslony czas na obrot to chyba 24 h tego nie jestem pewny do konca. Wiec raczej juz nie odzyskasz tej kasy.
100 e ugralem ze spinow nie obrocilem wlasnie kasy:/ chcialem przelac ja na zaklady ale nie dało sie musialem obracac na slotach. na obrot jest okreslony czas? nic o tym nie pisza
You must complete the conditions of the bonus within 1 day from the date that the bonus was credited to your account. If you do not complete any of these conditions within the established time frame the value of the bonus and any associated winnings will be removed.