czyli jak przelalem z kasyna 2,2 E to musze postawic za łaczna kwote 8,8 E ?40 X w Kasynie
4*1,5 na zakładach
ja tak zrobilem to kazali mi ciagle robic obrot ???? obrot wykonalem z nadwyzka a koles mi pisal ze jeszcze duzo mi brakuje az w koncu przegralem caly hajs...Witam wszystkich mam pare pytań mam na koncie 100ojro wszystko ponad nadwyżke obrócone jak myślicie wyplacalni sa ?? zrobie depozyt przez mb potwierdze moje dane i sie okaze mozecie cos napisac na temat tego buka ??
Witam wszystkich mam pare pytań mam na koncie 100ojro wszystko ponad nadwyżke obrócone jak myślicie wyplacalni sa ?? zrobie depozyt przez mb potwierdze moje dane i sie okaze mozecie cos napisac na temat tego buka ??
Bez depozytu. Na wypłatę czekałem 5 dni.a robiles jakis depozyt i ile szła ci wypłata?
Piszą, cytat z regulaminu :100 e ugralem ze spinow nie obrocilem wlasnie kasy:/ chcialem przelac ja na zaklady ale nie dało sie musialem obracac na slotach. na obrot jest okreslony czas? nic o tym nie pisza
You must complete the conditions of the bonus within 1 day from the date that the bonus was credited to your account. If you do not complete any of these conditions within the established time frame the value of the bonus and any associated winnings will be removed.