>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Beach Soccer 2013

marfi 629

marfi

Użytkownik
Chiny - Tajlandia 1 @ 1.70 6/10 ✅ 4-3
O tych dwóch reprezentacjach wiemy stosunkowo niewiele. Najważniejszym dla mnie wyznacznikiem są Mistrzostwa Azji z tego roku. W meczach grupowych Chińczycy pokonali 8-3 Irak i 11-1 Filipiny. Rywale z niskiej półki, ale widzimy, że lubią sobie postrzelać. O awans do półfinału przegrali z mocnym Iranem 2-4 czyli nie aż tak wysoko. W meczach o miejsca 5-8 najpierw zaskakująco przegrali z Palestyną 2-5 by w meczu o 7. miejsce wygrać 10-5 z Libanem. Tajlandia grała w mocnej grupie z Japonią i Bahrajnem. Z Japonią było 1-4, ale z Bahrajnem niespodziewanie nawiązali walkę i po 1-1 w regulaminowym czasie przegrali po karnych. W ostatnim meczu grupowym przegrali jeszcze 4-6 z Libanem. W meczach o 13. miejsce wygrali 8-2 z Filipinami i 4-3 z Uzbekistanem. Rywale nie najlepsi, ale widzimy, że Tajowie robią postępy. Inny fakt, który moim zdaniem przemawia za Chińczykami to występ na Mundialito 2012. To jeden z najstarszych i najbardziej prestiżowych turniejów w beach soccerze, choć ostatnio stracił na renomie. Reprezentacje przyjeżdżają tam na specjalne zaproszenia organizatora. Chiny miały okazję nauczyć się plażówki od takich zespołów jak chociażby Hiszpania czy Portugalia. Poprzegrywali 2-5 z Portugalią i 0-8 z Hiszpanią to jednak takie &quot;lekcje&quot; na plaży z gwiazdami pokroju Madjera na pewno zaprocentowały. Moim zdanie rozkład sił w tym meczy to 75-25 na korzyść Chin czyli value.

Otrzymane punkty reputacji: +2
szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
tą petardę ostatnią chyba też analizowałeś na podstawie h2h na livesports i jak się skończyło?
guzik wiesz. nie analizowałem na zadnym h2h poprostu nigdy w życiu nie widziałem Bługarii na piasku a co to znaczy że nic nie grają i nadal nie mam pojęcia jak oni ograli tak ogarnięty zespół jak thaitti :;/:
dziś Peffki wejdą inaczej nie podam już tutaj żadnego typu.
obiecuje:grin:

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Liga Europejska Beach Soccera (Holandia)
14:15
Holandia-Polska⛔⛔⛔( szkoda Q1...potem już Oranje nie istniało)
Oczywiście oferta licha bet365 nic jedynie live na 365 ale pani na czacie nic nie wie ale do rzeczy na celownik bierzemy mecz POLSKA-HOLANDIA. Polacy ostatnio w wyśmienitej formie pokonanie Szwajcarii, Ukrainy i Francji to swego rodzaju duża niespodzianka biliśmy do czołówki BS&#39;a i wreszcie nam się udało ładnie ich tam Boguś poukładał i chłopaki wreszcie zaczeli wygrywać z najlepszymi co cieszy. Holandia solidy zespół ale nie równy w ostatni towarzyskim turku w Szwecji pokonali dużo niżej notowanych Norwegów i Szwedów ale to nic wielkiego bo to amatorka ???? i przegrali z przeciętną Anglią więc nie widzę dużego zagrożenia ze strony Oranje. Jednakże ze stawką nie szaleję bo gramy na ich terenie.
Gdyby mecz był gdzie indziej myślę że kurs ok 1.50 i takiego się spodziewałem a tutaj miłe zaskoczenie.
Jest oferta w betsafe.
Polska @ 2,15 STS.⛔⛔⛔
Kto bystrzejszy to na live po Q1 można było +4,5 łapać po @ 1.90 więc plus jest.

Grecja-Norewgia 4-4????
Tutaj krótko i na temat gramy Grecję większe doświadczenie wynik 4:3 z Białorusią dla mnie dużo znaczy gdyż Białoruś widuję regularnie w turniejach. Taka czujka że to właśnie Grecja wygra ten mecz.
Grecja @ 1.50 STS.⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
retoox 414

retoox

Użytkownik
Szakal1911 - co do meczu Polski trochę chyba brakuje Ci obiektywizmu. Po pierwsze z tego co mi wiadomo Holendrzy w Szwecji nie grali w najmocniejszym zestawieniu a po drugie jeśli już wspominasz o takim turnieju, to napisz o Polsce. W deszczowej aurze Nasi na Białorusi (również grając eksperymentalnym składem) dostali bęcki od ZEA i Iranu. Dodatkowo tydzień wcześniej we frajerski sposób zremisowali ze Szwajcaria grającą w mocno okrojonym składzie. Wg mnie warto grać Holendrów dnb.

Otrzymane punkty reputacji: +4
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no i guzik. dobrze, że retoox trochę przybliżył faktów i może kogoś oddalił od grania Polski. Typ oczywiście w ... Jak widać Szakal wiesz tylko to co można wywnioskować z h2h na livesporcie, nic ponadto i wychodzi to w typach.

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Bługaria-Estonia
Bługaria z X @ 1.92 ⛔⛔⛔????????????
STS

Powiem szczerze nigdy nie widziałem żadnego z tych zespołów ale czujka jest i gramy pokonanie Thaiti i remis z Czechami mam nadzieję że coś znaczy , estonia w tym roku nic nie grała a jak grała to znowu livesports robi nas w ch****.

Blaise czekam na twoje typy i analizy a nie tylko czekanie na mój błąd.
Ciesze się że zmotywowałem do większej aktywności w temacie ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
nie doczekasz się w tym temacie z prostej przyczyny: nie znam się na bs, dlatego nie będę na podstawie suchych statow się wymądrzał, obniżając poziom forum.
Nie mam nic do ciebie, ale ewidentnie widać stary, że twoje główne źródło wiedzy to wyniki na livesports.. Tak się nie da grać na dłuższą metę, a na pewno już dzielić się analizami z innymi. Dbam o wysoki poziom na forum, taki już jestem - przepraszam. Jak widzę jednak takie wpisy:
estonia w tym roku nic nie grała a jak grała to znowu livesports robi nas w ch****.
to nóż w kieszeni się otwiera. Co to jest livesports? Pytam się co to jest? Człowieku oni grupują wyniki meczów, które mieli sami na livie. To że ktoś nie ma meczów w h2h, to nie znaczy, że ich nie grał albo, że livesports robi w UJA, tylko, że np. były to mniejsze turnieje lub towarzyskie mecze, których wynikiem nie dzielił się livesports.

retoox 414

retoox

Użytkownik
Szakal1991 - znów się z Tobą nie zgadzam. Szczerze to udzieliłem się tu tylko dlatego, że liczyłem na jakąś sensowną wymianę argumentów z Twojej strony. Nie mniej Twoje ostatnie typy temu zaprzeczają. U Estończyków proponuje, żebyś zwrócił uwagę na gracza o nazwisku Siska (zdecydowanie najlepszy technik w drużynie + dobra skuteczność). Żeby nie było, że się na Ciebie jakoś uwziąłem przedstawię Ci moje argumenty które nijak mają się do Twojego typowania:
Estonia - Bułgaria
Typ: Estonia
@1,8 188bet inni podobnie 2/10
Estonia to w mojej opinii zespół z bardzo dużym potencjałem. W ostatnich latach mają sporo pecha ale w bs grać potrafią. Rok temu w grupie &quot;B&quot; EBSL w grupie trafili na Ukraińców (murowanych faworytów do awansu) - przegrali po walce 6-4. Później wygrali co prawda z Anglią i Andorą ale ostatecznie nie wywalczyli prawa awansu do turnieju finałowego przegrywając bilansem bramowym z Białorusią (zabrakło im 1 bramki). Podczas el. MŚ trafili do mocnej grupy, ale i tam wypadli dość dobrze. Zawiedli trochę w meczu z Francją, ale wygrana z solidnymi Czechami i porażka po walce z silną Rumunią ujmy im nie przynosi. Od około 1,5roku uważnie śledzę co dzieje się w Estonii z bs. Rozgrywki ligowe prężnie się rozwijają dostali jakieś tam dotacje na rozwój a i kadra coraz mocniej się zgrywa. W mojej ocenie Estończycy to jeden z lepszych teamów grających w dywizji &quot;B&quot;.
O Bułgarach nic nie wiem, nigdy ich nie widziałem. Zespół ten debiutuje w rozgrywkach EBSL. Dwa razy wystartowali w el. MŚ ich bilans to 6 spotkań i 6 porażek. W 2009 spotkali się z Estonią skończyło się wygraną Estończyków 13-4. Kusi mnie tu do włożenia większej ilości jednostek, ale się z tym wstrzymuje ze względu na turniej w Umeg gdzie w tym roku Bułgarzy potrafili pokonać osłabione Tahiti 6-5 oraz pd. przegrali z Czechami 6-5.

marfi 629

marfi

Użytkownik
Włochy - Portugalia @ 1.70 5/10 Under 8,5 ✅ 2-5
No to gramy Mundialito ! Jeden z moich ulubionych beachsoccerowych turniejów. Od wielu, wielu lat w kalendarzu najważniejszych imprez na plaży. Choć ostatnio stracił ten turniej na prestiżu to jednak klimacik się zachował. Choć Mundialito gdzie nie obejrzymy meczu Portugalia - Brazylia jest trochę smutne. W tym roku na plaży w Portugalii oprócz gospodarzy zobaczymy inną ekipę z czołówki europejskiej Włochów, Hiszpanów, którzy od kilku sezonów przeżywają kryzys w piłce plażowej oraz najlepszą azjatycką drużynę Japonię. Wczorajsze wyniki to: Hiszpania 5-1 Włochy (spora niespodzianka), Portugalia 6-1 Japonia. Ani jednego overa. W tym sezonie obie reprezentacje grały po 7 meczów (6 w EBSL i po jednym w Mundialito). Daje nam to 14 meczy gdzie patrząc na linię 8,5 padły tylko 3 overy przy aż 11 underach. Linia zawyżona o jedną może dwie bramki. Na pewno warto pograć ja tu kosmicznego strzelania nie widzę.

marfi 629

marfi

Użytkownik
Portugalia - Hiszpania 1 @ 2.10 5/10 ⛔ 2-3
Ostatni dzień Mundialito w Portugalii. Niepokonani w tym turnieju gospodarze zmierzą się z Hiszpanami. Wczoraj Portugalia po fajnym meczu pokonała Włochów. Z kolei Hiszpania zaliczyła niezłą wtopę przegrywając 2-4 z Japonią. W tym roku Hiszpanie w EBSL zagrali do tej pory jeden turniej notując w nim 2 wygrane i jedną porażkę. Nie ma to dla nich wielkiego znaczenia bowiem mają zapewniony awans do Superfinału jako gospodarz. We wspomnianym turnieju we Francji wygrali z gospodarzami, przegrali ze Szwajcarią oraz pokonali właśnie Portugalczyków 4-3. Moim zdaniem jednak ma się to nijak do obecnej sytuacji. Mimo średniej formy Portugalii w całym sezonie to wciąż jedna z 3 najlepszych drużyn na świecie obok Brazylii i Rosji (przynajmniej moim zdaniem). No i do tego grają u siebie wczoraj bardzo pewne zwycięstwo z Włochami, przedwczoraj z Japonią. Nic do dodania. Hiszpania to poziom Włochów mimo iż w pierwszym dni pokonali ich 5:1.

femefatale 85

femefatale

Użytkownik
Dziwi mnie że jeszcze nikt nie rozpoczął tematu , a przecież jutro zaczyna się Euro Beach Soccer League w Torredembarra . Czyli Beach Soccer najbardziej co lubię ????
Ukraina-Polska
Jak dla mnie wysoki kurs na Polskę . Nasi pojechali bez żadnych problemów w składzie wszyscy są zdrowi .Pod koniec maja pokonaliśmy Ukraińców na ich terenie 5-3 . Dlatego po takim kursie ja to gram i z dużym przekonaniem ????
Ukraina nigdy nie była jakaś dobra w tej dziedzinie .
Typ Polska Kurs 2.86 Stawka 5/10 J
Russia vs Netherlands. Game Total: Over 7.5 Kurs 1.79 Stawka 7/10 J
Jak dla mnie najpewniejszy typ jutro z tego turnieju . Spotykają się dwie drużyny które w głębokim poważaniu mają defensywę . Holendrzy grają naprawdę bardzo otwartą piłkę . Natomiast Rosjanie to moim zdaniem jedni z faworytów tego turnieje i od mocnego uderzenia będą chcieli jutro zaczać ten turniej .
Rozgrywany także jest jeszcze taki jakby turniej pocieszenia gdzie występują takie jakby słabsze drużyny , ale też można można wyłapać ciekawe bety , ale to już na sucho bo czas goni mnie a już nowy dzień ;)

Estonia vs France. Result: France To Win

Kurs: 1.47Stawka 6/10 J
England vs Czech Republic. Total Goals (Czech Republic): Over 3.5

Kurs: 1.75Stawka 5/10 J

Bukmacher Marathon Bet

Otrzymane punkty reputacji: +1
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
przecież Ukraina to naprawdę dobra drużyna, czołówka europejska - wg mnie lepsza drużyna od naszej, więc nie wiem co masz na myśli pisząc, że &quot;nigdy nie była jakaś dobra w tej dziedzinie&quot;

femefatale 85

femefatale

Użytkownik
przecież Ukraina to naprawdę dobra drużyna, czołówka europejska - wg mnie lepsza drużyna od naszej, więc nie wiem co masz na myśli pisząc, że &quot;nigdy nie była jakaś dobra w tej dziedzinie&quot;
Wiem co mam na myśli uwierz że Beach Soccer to moja ulubiona dyscyplina do stawiania . Fajnie że ktoś włączył się do dyskusji , ale zobaczysz jutro ;) Do czołówki to się nie zgodzę z tym stwierdzeniem nigdy . Jakieś argumenty ? Wyniki turnieje które mnie przekonają ?

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Szwajcaria - Portugalia [email protected] STS
Znowu buki nie doceniają Szwajcarów. Jeden z głownych faworytów do zwycięstwa, mając w szeregach Stankovicia musza wygrywać i bić się o najwyższe cele.
Oczywiście nie tylko Stankovic potrafi grać na piasku w tej drużynie bo są tacy jak: Ziegler, Meier czy Schirinzi, którzy również prezentują wysoki poziom.
Portugalia, oczywiście również czołowka światowa, są groźni jednak ostatnio wyżej stawiam Helwetów.
Bo taki kursie korzystam.
Warto dodać ostatni mecz między tymi drużynami 22.06 zakończył się wynikiem 6:2.
Dzisiaj może być podobnie.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Wiem co mam na myśli uwierz że Beach Soccer to moja ulubiona dyscyplina do stawiania . Fajnie że ktoś włączył się do dyskusji , ale zobaczysz jutro ;) Do czołówki to się nie zgodzę z tym stwierdzeniem nigdy . Jakieś argumenty ? Wyniki turnieje które mnie przekonają ?
wiesz co nie wiem czy jest sens przywoływać konkretne wyniki, bo te w BS są naprawdę często zwariowane. Przykładowo ten turniej na Ukrainie, który wygraliśmy. Pokonaliśmy gospodarzy, a potem słabszą Francję po OT dopiero, za to Ukraińcy roznieśli ich 10:0 :grin:
Obserwując ich grę widzi się po prostu, że to drużyna klasowa. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo żadnym znawcą nie jestem.
Dla mnie są lepsi od nas i wygrywają 2 na 3 pojedynki, więc jako, że ostatnio wygraliśmy to teraz myślę, że Ukraińcy powinni być górą ????

retoox 414

retoox

Użytkownik
femefatale - wg mnie jesteś w błędzie i niedocenianie Ukraińców to duży błąd. Chcesz argumentów to Ci je wypisze po meczu (obecnie kibicuje i szkoda mi czasu). Dla mnie Ukraińcy to TOP5 na ŚWIECIE. Chętnie też usłysze jakieś argumenty na podstawie których to masz o nich takie a nie inne zdanie.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
brawo Polacy 3-1! Aczkolwiek dalej uważam Ukrainę za mocną drużynę i cieszę się, że taką również stają się Polacy ;)

P 1

petergriffin

Użytkownik
Również przyłączam się do gratulacji dla naszej drużyny.Trzeba przyznać , że nasi świetnie wypunktowali Ukraińców,którzy mimo iż przez większą część meczu dominowali,nie zdołali ugrać nawet remisu.Mieliśmy co prawda nieco szczęścia przy kilku strzałach rywali , jednak jak wiadomo szczęście sprzyja lepszym.
No i bramka z przewrotki - cud miód.

retoox 414

retoox

Użytkownik
Koledze/ koleżance femefatale typ na Ukraine wszedł, gratuluje. Z argumentacją jednak się zupełnie nie zgadzam i tu w związku z tym kilka słów ode mnie.
Ukraina w BS od lat należy do czołówki! Świądczą o tym choćby wygranie EBSC w 07&#39; czy podium EBSL 04&#39;. Największym prestiżem cieszą się jednak MŚ w których to Ukraińcy grają dość regularnie (tj 3 z 6 imprez licząc od czasów &quot;fifowskich&quot;). Na ostatnich MŚ odpadli co prawda już po zmaganiach grupowych, ale ich występ ujmy im tam nie przynosi. Nie przegrali bowiem ani jednego meczu w regulaminowym czasie, zdecydowały porazki po karnych z Meksykiem i Brazylią. Tak więc imprez gdzie Ukraińcy się wykazali było wiele!!!
Jeśli mowa o wystepach poszczególnych zawodników to Ukraińcy wypadalą równie dobrze. Niechce mi się rozpisywać, ale powiem tylko, że Lokomotiv &quot;podrasowany&quot; Ukraińcami zgniatał rywali jak chciał.
Jeśli kolega/koleżanka jednak swoją opinie opiera wyłącznie na EBSL gdzie Ukraińcy ostatnio nie startowali bądź spektakularnie dali ciała w sezonie 11&#39;. to nie mamy o czym dyskutować. Realia wówczas bowiem były jakie były, ale osoba interesująca się BS powinna o tym doskonale wiedzieć.
Tak więc po przedstawieniu swoich argumentów prosze o informacje dlaczego to Twoim zdaniem Ukraina &quot;nigdy nie była jakaś dobra w tej dziedzinie&quot;???
P.S.
7 lipca 2012 Ukraina grała przeciwko Polsce... wygrali wówczas zdecydowanie 7-4. Stawką tego meczu było to kto pojedzie na zaczynające się za 1,5 miesiąca MŚ. Ten mecz dobitnie pokazuje wg mnie kto jest lepszy. Dziś górą byli Polacy, ale dla nas to najważniejszy (!!!) turniej w tym roku! My już nie mamy przed sobą ważnych spotkań imprez a Ukraina ma błyszczeć za miesiąc - taką argumentacje bym zrozumiał. Nie pisz proszę jednak o słabej Ukrainie, bo się ośmieszasz.
P.S.2
U Rosjan w bramce Bukhlitsky - ścisła światowa czołówka. U Holendrów w bramce van Geest objawienie tego sezonu. Dla mnie taka stawka na over w takim spotkaniu i na takim boisku to spora odwaga, żeby nie użyć mocniejszych słów...

femefatale 85

femefatale

Użytkownik
Moje wszystkie typy na plus
Polska wygrała 3-1
Rosja-Holandia 9 bramek
Francja do przodu
Czechy 4 bramki więc over . Mam nadzieję że ktoś skorzystał . Co do Ukrainy ktoś tu podał wyniki ich z 04 czy 07 nie ośmieszajmy się to było 6 lat temu teraz w ogóle inny poziom .Mało ktoś gra już w ich ekipie z 04 roku nawet nie wiem czy ktoś w ogóle jeszcze został . Więc to ty się ośmieszasz z tymi argumentami . Najważniejsze że Polska wygrała to cieszy pewnie i Ciebie i mnie ????

Do góry Bottom