Ja dopiero dzisiaj zleciłem wypłatę 36 euro na MoneyBookers i myślę że trzeba poczekać kilka dni zanim można będzie się spodziewać kasy. Jeśli ktoś od nich wypłaci niech napisze ile czekał i czy robił depozyt.
I wszystko już jasne. Mail od nich:
-deposit at least one time minimum 20 euro by credit We have to notice you that for make a withdraw, you have to see the next rules:
card through moneybookers/neteller -request withdraw minimum 50 euro Since you don’t respect this rules, we are sorry to inform you that the withdraw will be declined. Best regards, BBQ Manager.
Czy oferta tych 5 E jest nadal aktualna?Zarejestrowalem sie w tym roomie pokerowym ale od kilku godzin niestety nie dostalem jeszcze tych pieniedzy :/Oczywiscie wpisalem podany kod
Czy oferta tych 5 E jest nadal aktualna?Zarejestrowalem sie w tym roomie pokerowym ale od kilku godzin niestety nie dostalem jeszcze tych pieniedzy :/Oczywiscie wpisalem podany kod
Tak wypłacili rakeback. Warto sprawdzić, bo każdy co grał za te 5E powinien dostać zwrot. Wypłaty czytałem na innych forach, że kilka osób dostało, więc nie ma chyba żadnych problemów.