Postanowiłem wrócić do prowadzenia tematu. Głównie zamierzam zamieszczać typy z hokeja, poprzednim razem yield kręcił się w okolicach 10% teraz zaczynam od nowa.Stawkowanke 1-10
1.
Obie drużyny zdobędą bramki co najmniej 2 bramki w regulaminowym czasie gry
TAK 1.95
Ak Bars Kazan -
Metallurg Magnitogorsk
Stawka 1
Unibet
1j
W dziale tematycznym
KHL mam obecnie serię 3 wygranych z rzędu, zobaczymy czy podtrzymam serię. Wczoraj podobny typ na zakład Vityaz-Sochi po kursie 2.07 wszedł elegancko dzisiaj spróbuję ponownie. Kazań dobrze rozpaczął ten sezon 2 wygrane i porażka z CSKA. Wykazują sporą skuteczność 13 bramek w 3 meczach robi wrażenie jednak w obronie również sporo tracą 8 bramek. We wszystkich meczach jak narazie BTTS 2 3/3. Ich bramkarz Reideborn broni narazie na poziomie 89.33 co nie jest jakimś fantastycznym wynikiem. Nieco inna sytuacja jest w zespole Magnitki, dobre transfery przed sezonem stawiając ich w roli jednego z faworytów rozgrywek a tymczasem w 5 meczach tylko 1 wygrana do tego doszła już zmiana trenera. Liczę że tak gra pod wodzą nowego coacha będzie wyglądać lepiej z meczu na mecz a patrząc na nie najlepsza grę defensywna zespołu z Kazania również na bramki w ich wykonaniu. W ostatnim spotkaniu oddali 29 strzałów nie zdobywając bramki to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że dzisiaj te gole padną. W bramce Magnitogorska w tym sezonie w 5 meczach wystąpił Koshechkin 91.67% że średnią puszczonych nieco ponad 2.