5.
SKA St. Petersburg - Jokerit 1 1.68
Niżny Nowogród - Avangard Omsk over 3.5 1.29
Ako 2.16
Stawka 1
1xbet
1j
SKA podrażnione porażka na wlasnym lodzie z CSKA myślę że nie pozwoli sobie na kolejną porażkę. Jokerit wygrał co prawda z Dinamo Ryga i Czerepowcem jednak gdy przychodzi grać z kimś lepszym to porażki z Kazaniem 2-5 i Omskiem 1-3. W ostatnim spotkaniu pomimo tego że prowadzili 3-0,4-1,5-3 jeszcze na 10 min przed końcem przegrali z Torpedo co ciekawe pozwolili rywalom oddać aż 20 strzałów więcej. Słaby start sezonu zalicza Niemi który broni na poziomie 86% dzisiaj myślę że w bramce Kalninsa który zdecydowanie lepiej prezentuje się na początku sezonu z fantastycznym wynikiem ponad 94% wylapanych strzałów. Co nie zmienia faktu że więcej szans daje gospodarzom.
Nad drugim spotkaniem nie ma się co rozpisywać mały kurs w meczach Omska w tym sezonie w każdym spotkaniu padają przynajmniej 4 bramki. Torpedo w ostatnim spotkaniu oddało aż 48 strzałów i zdobyli 6 bramek przeciwko Jokerit, bramkarze obu drużyn bronią na poziomie ok 90%, kilka dni temu obie drużyny spotkały się że sobą i padło 6 bramek liczę że i dzisiaj zobaczymy chociaż 4 bramki. Jednak po wczorajszym meczu Spartak-Sochi nic mnie nie zdziwi