>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BARDZO SKUTECZNY SYSTEM !!

gajin 150

gajin

Użytkownik
Mervue - Longford
Mega szacun za dzisiejszy mecz dla Longford. Od 3:0 dla Mervue po 1 połowie, do 4:5 na koniec po karnym w ostatniej minucie meczu. W 88 minucie było jeszcze 4:3 i kurs 29.00 na Longford...

D 77

dalik

Użytkownik
Te egotyczne ligi powoli zaczynaą mnie wpieniać
Chyba muszę posukać innego buka niż Bet365 bo za łatwo się tam traci pieniądze na tych &quot;okazajach&quot; przeważnie LIVE :/
Wpłacić do jednego buka i grać progresją

gajin 150

gajin

Użytkownik
Chciałem wam chłopaki podziękować, gdyż udało mi się (dzięki wam i waszym uwagom) stworzyć system który zdaje się działać w większości przypadków i generować niski, ale w miarę stały dochód. Żeby nie było czczych przechwałek, screen z dzisiejszych zakładów:

gajin 150

gajin

Użytkownik
Wczoraj sobie troche popsułem bilans dnia typami na finał, ale za to przedwczoraj zero wtop.

System działa ;)

D 77

dalik

Użytkownik
Jak stawkujesz?
Jeżeli to single na płaską stawkę to przy jednym przegranym meczu nie wyjdziesz na ✅
A jak wyjdziesz to krucho.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Płasko. I tak, jestem na ✅ nawet przy 1-2 wtop w zależności od dnia. A z tych typów póki co max 1 na dzień mi nie wchodziła, a mam już dni po 100% skuteczności, które nadrobią mi ewentualne straty z gorszych dni. Widzisz Dalik, ty źle myślisz. Nie jest ważny jaki jest plus, ważne że jest. Reszta to już kwestia stawek...

hagis 369

hagis

Użytkownik
to i ja cos dorzuce sugerujac sie Waszymi zasadami dobierania meczy
Korea Republic - K-League
Busan I&#39;Park v Incheon United

Busan I&#39;Park win 2.30
Busan I&#39;Park dnb 1.72
Busan I&#39;Park AH 0.5 1.45

gajin 150

gajin

Użytkownik
Hagis coś tu źle zrozumiałeś. Typ który podałeś nie pasuje do tej koncepcji z 2 powodów:
- Busan jako faworyt było na 6 miejscu, a miał być czub tabeli
- ostani mecz wygrało
Zgadzały się generalnie tylko 2 rzeczy, że grało w domu i z niżej notowaną drużyną.

hagis 369

hagis

Użytkownik
Gajin faktycznie troche odbiegło to od koncepcji
taktyka ciekawa chetnie sie przylacze do testowania
tym razem bardziej uważnie dobierajac mecze ;)

gajin 150

gajin

Użytkownik
Ewentualnie, jako że remisy w tych meczach również się zdarzają, możesz dodatkowo testować, że faworyt tego meczy strzeli(9/10 wchodzi) lub DNB (tyle że zaniży Ci to kurs).

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Vikingur - Bolungarvik 1 1,57 ✅ 4:0
Kokkola - TP-47 1 1,33 ⛔ 0:0
sol de America- Sportivo Carpegua 1 1,72 ✅ 1:0
Sporting Cristal - San Martin 1 2,20 ✅ 4:1
Vasalunds - Akropolis 1 1,38 ✅ 1:0
Zysk/strata: 4,78j✅
Typy: 30✅/12⛔
Yield: 11,38%✅
Niezła skuteczność tego sposobu, zwłaszcza, że często grana z rynku trzydrogowego. Ale niestety kury na tyle mizerne, że i zyski nie imponują...

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
oNie za bardzo zagłębiałem się w ten system, tak tylko przeglądałem ten temat i spojrzawszy na twoje skany wygranych i ten post
Jak stawkujesz?
Jeżeli to single na płaską stawkę to przy jednym przegranym meczu nie wyjdziesz na
A jak wyjdziesz to krucho.
w głowie od razu zaświeciła mi się lampka.

Średni kurs z tych 2 skanów to 1.162. Jeżeli więc przydarzy ci się pudło, to musisz trafić wtedy 7 typów, by statystycznie wyjść na plus - 13,4% płaskiej stawki, którą stawiasz.

Z drugiej strony gdyby stworzyć z tego jeden kupon, wtedy ako wyniosłoby 2.86.

Skoro i tak musisz trafić te 7 singli, żeby wyjść na plus w wypadku wpadki, to nie lepiej puścić je w ako? Powiesz zgoda, ale pudłując 1 i trafiając 7 singli minus jest niewielki. Tak ale, 113j zysku (w przypadku trafionych 7 singli), 186j (w trafionym ako) zysku to chyba jednak jest różnica? Poza tym ryzykujesz o wiele mniej mamony niż na każdego singla w sumie.

Wiem, że nie do końca napisałem to zrozumiale, ale jakoś nie potrafię zamienić swoich myśli w tej chwili na wyrazy. Przemyśl to.

EDIT: Generalnie matematyka mówi, że jeżeli typy nie będą wchodziły to zbankrutujesz grając singlami czy też w ako, tyle że w róznej długości czasu. A jeżeli będą wchodzić to będziesz na plusie, tylko o wiele wyższym w zaproponowanym prze zemnie wariancie.

Do góry Bottom