Obliczyłem to na swojej stawce min. 0,50 zł, czyli 1j=0,50zł. Wg moich zrobionych na kolanie obliczeń to na etapie VII (St. Truiden), bo Olimpiakos wyszło na zero - jeden etap jakby go nie było - trzeba by było zainwestowac 490zł, ale za to czysty zysk to 578,50 (cała wygrana 1068,50, oczywiscie pominąłem kwote z Olimpiakosa). Jak widac wynik rewelacyjny bo aż 118% czystego. Vanitas jak widac to chyba można zmniejszyc mnożnik progresji, żeby automatycznie zmniejszyc inwestycje. Co myslisz o mniejszym mnożniku? Jaki mógłby byc minimalny? Ja oczywiście przyjąłem mnoznik 1,9.Przykładowy ciąg z dokładnymi wynikami do obejrzenia TUTAJ
Jak napisałem obliczenia na kolanie, pomyłka się wkradła. Jednak olipiakosa zaliczyłem jako kolejny etap, czyli niepotrzebnie podnosiłem stawke, co wcale nie oznacza, że jest to niemożliwe, ale chyba nikt by nie ryzykował podnoszenia stawki jak nie musi? Dlatego poprawka: po VII etapach inwestycja 343,26zł, a wygrana 562zł, czyli czystego zysku 218,74zł, co daje czyściocha 64%. I tak super.Obliczyłem to na swojej stawce min. 0,50 zł, czyli 1j=0,50zł. Wg moich zrobionych na kolanie obliczeń to na etapie VII (St. Truiden), bo Olimpiakos wyszło na zero - jeden etap jakby go nie było - trzeba by było zainwestowac 490zł, ale za to czysty zysk to 578,50 (cała wygrana 1068,50, oczywiscie pominąłem kwote z Olimpiakosa). Jak widac wynik rewelacyjny bo aż 118% czystego. Vanitas jak widac to chyba można zmniejszyc mnożnik progresji, żeby automatycznie zmniejszyc inwestycje. Co myslisz o mniejszym mnożniku? Jaki mógłby byc minimalny? Ja oczywiście przyjąłem mnoznik 1,9.
I policzyłem to samo na mnożniku 1,50Jeśli jesteś mocny matematycznie (ja niestety wprost przeciwnie) to możesz zrobić taką analizę stawek minimalnych dających zysk. Wszystkim się przyda, może okaże się że w dużym błędzie tkwie stawkując tak jak stawkuję...
Ale gdzie to tam jest?Zamiast tego zapraszam na debiut testów CZASU PIERWSZEGO GOLA, pierwsze 100 spotkań (archiwum rzecz jasna do obejrzenia)
Moglbys uzasadnic swoje dzialania? wiele osob bedzie zmartwionych, ktorzy mogli liczyc na twoja pomocTemat nie będzie już aktualizowany w tym serwisie.