jedynie duża nieścisłość jest taka, że "Królem strzelców" jakiegoś meczu czy turnieju zostaje się jak sama okoliczność i nazwa wskazuje po zdobyciu największej ilości goli/bramek i to jest oczywista oczywistość.Za zwycięzcę wydarzenia sportowego uważa się drużynę lub osobę, która została ogłoszona przez jury jako oficjalny zwycięzca w dniu rozegrania spotkania nie później niż o godzinie 24.00 (obowiązuje czas lokalny miejsca, gdzie odbyło się spotkanie). Zasada dotyczy również zakładów długoterminowych. Zmiany w klasyfikacji zwycięzcy dokonane po godzinie 24.00 nie mają wpływu na wypłatę wygranej zakładu bez względu na przyczynę zmian.
Tyle, że ja stawiałem w BAH i tam w regulaminie nie ma nawet wzmianki o zasadzie Dead Heat.Nie, jest jeden zdobywca złotej piłki i jeden król strzelców, tylko że w niektórych bukmacherach liczy się kto jest wg FIFA, a w innych liczą się tylko gole. (FIFA gole i asysty).
W Sportingbet mówi o tym punkt:
9.5 In a Dead Heat the stake money on a selection is divided by the number of runners involved in the Dead Heat. The full odds are then paid to the divided stake, with the remainder of the money lost.
mamy dowody mamy wszystko w zasadzie sprawa powinna sie skonczyc zanim sie jeszcze zaczela, to naprawde niesamowite swiecimy im zdjeciami po oczach ze jawnie nas oszukali a oni 50ty raz powiedza ze muller jest krolem strzelcow kiedy SAMI dzien wczesniej mowia ze licza sie same gole co przytoczyl rpg(rowniez mam to na swoim mejlu) to poprostu kpina z graczy w zywe oczy, lga od miesiaca nie wie co zrobic no kur...niech maja cywilna odwage odpisac ze "buk ma zawsze racje moze sobie pokrasc a my troche chapnelismy pozdrawiamy z wakacji z malediwow" wtedy ok chociaz by przyznali ze sa zlodziejami BO SĄ a nie nieodzywaja sie neta im odcieli? kazdy wie jak jest duza kasa starczy po polowe tylko dla klientow zabraklo miejsca przy stole, gdzie tu sprawiedliwosc? jak stawiac tam kolejne typy? a bah wysyla mejle ze zapraszaja do milej gry no kur...to sie w pale nie miesci to jakbym potracil czyjas matke i powiedzielbym milego dnia moze w czyms pomoc? lga powinna zawiesic buka bo sprawa idzie napewno o konkretna kase no powiedzmy sobie sami villa to najlepszy napastnik swiata kto nie stawial na niego przed turniejem? messi i ronaldo nie mogli tego wygrac poprostu a villa mial zespol ktory gral na niego i sam umiejetnosci. powiem tylko tyle NA CO JEST LGA?ktos odpowie?Napisałem do nich maila 13 lipca, przedstawiłem im screeny, maile, gdzie informowali mnie, że rozliczą wszystkich zawodników, którzy strzelą najwięcej prawidłowo i bez zmiany kursu
" W przypadku, gdy dwóch z zawodników zdobędzie taką samą ilość bramek (obydwoje zostaną równorzędnymi królami strzelców), zakłady zawarte na tychże zawodników zostaną rozliczone jako wytypowane prawidłowo."
Do tego również wymieniłem 10-11 większych buków i napisałem, że wszystkie rozliczały poprawnie dzieląc kurs przez 4.
Następnego dnia, tj. 14 lipca dostałem odpowiedź, że zajmują się moją sprawą.
Zdziwiłem się, że tak szybko i miałem duże nadzieje, no ale od tamtej pory już nic od nich nie dostałem, a pisałem do nich maile 25 i 28 lipca oraz 5 sierpnia na ich główny mail oraz do osoby, która zajmuje się moją sprawą. Zero odpowiedzi nawet na prośbę o ostateczne rozstrzygnięcie sprawy.
Ale co ty masz do tego regulaminu?Pierwsze czytajcie regulamin a potem płaczcie, a nie na odwrót.