>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Auxi, typy NBA, Premier League, Tenis

auxi 41,2K

auxi

Auxi
13.01.2022
Utah - Claveland
Zwycięstwo Claveland
@2,75 etoto 10 jednostek

Utah bez Goberta. Claveland najwyższa drużyna ligi. Pod tablicami będą lepsi. Jeśli skuteczność z dystansu będzie dobra mogą wygrać.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7076443
..............................

14.01.2022
Milwaukee - GSW
Bobby Portis 2+ trójki
kurs 2.10
betfan 10 jednostek
( 4 trafione na 7 )

Od jakiegoś czasu Portis mnie nie zawodzi. Te 2 trójki na mecz rzuca dość regularnie, a kurs ma zawsze powyżej 2. Kilka spotkań wcześniej to zdarzenie można było grać po kursach 2,5-2,6.
W grudniu w 12 meczach średnio trafiał 1,8 trójki na średnio 4,6 oddanych rzutów w meczu.
W październiku miał 2,2 trójki na średnio 4,6 oddanych rzutów
W styczniu wychodzi tak: 4-6. 2-6, 2-3, 2-5, i ostatnie 2 mecze z Charlotte nie pokrył linii bo... 1-3 i 0-2
Biorąc pod uwagę, że ostatnie 2 mecze zaniżył średnią to statystycznie teraz powinien trafić te swoje 2 trójeczki.
Milwaukee i GSW to 2 i 3 drużyna ligi pod kątem trafionych trójek średnio na mecz. MIL 14,3 w meczu, GSW 14,2 w meczu
3 i 4 drużyna w lidze patrząc na ilość oddanych rzutów średnio w meczu - 40,9 na mecz i 39,7 na mecz
7 i 8 patrząc od strony skutecznośći.
Szykuje się mecz "trójek" Tym bardziej że do GSW wrócił Tompson.
Aby tu wygrać trzeba rzucać trójki. Stawiam, że Bobby Portis odda kilka rzutów i swoje i... moje 2 wrzuci.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7076586
.................................

14.01.2022
Brooklyn -OKC
James Harden
minimum 5 trójek @ 3,42 etoto 10 jednostek
minimum 6 trójek @ 6,04 etoto 5 jednostek
minimum 7 trójek @ 10,89 etoto 5 jednostek

Harden dzisiaj sam na placu boju. Może robić co chce jak za czasów Houston. Dzisiaj nie ma innych gwiazd którym trzeba podawać. Brodacz będzie wjeżdżał , będzie rzucał. Jak się rozkręci i złapie wiatr to 5 trójek to jak w banku. Stawiam tu 30 jednostek. Pozostałe opcje po 10. On nie potrzebuje asyst, zwód step back i rzut. Mam nadzieję że mu będzie wchodzić bo jak będzie to będzie rzucał i rzucał.

Edit
Mimo niepowodzenia uważam, że to był dobry typ. - warty kursu. Harden rzucał. Oddał 11 rzutów z czego trafił niestety tylko 3.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7076716
................................

15.01.2022
Philadelphia - Boston
Czy Robert Williams osiągnie double-double?
Typ: Tak
@4,00
betfan 10 jednostek

Wynik: siedło12pkt + 14 zbiórek

Bardzo ciekawy zakład znalazłem dzisiaj na betfan i wg mnie jak najbardziej warty zagrania.
Robert Williams średnio na mecz zdobywa 9,8 pkt i notuje średnio 9 zbiórek. Średnio tzn. że raz więcej raz mniej. Dzisiaj liczę, że bedzie wiecej.
W pięciu meczach stycznia zanotował raz double-double. Natomiast w grudniu miał 5 razy na 14 meczów . Nowiec tak coś koło raz na 3 mecze.
Styczeń 1-5. Czy będzie 2-6 ?
Po kursie 4.00 spróbuję.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7076956
..................................
16.01.2022
Miami Heat - Philadelphia 76ers
Liczba celnych rzutów za 3
P.J. Tucker minimum 2 trójki
@2.35 betfan 10 jednostek

P.J. Tucker minimum 3 trójki
@ 3,90 betfan 5 jednostek

Jak dla mnie mega ciekawa propozycja. Gość ma w styczniu 55% skutecznosci za 3. Na ostatnie 5 meczów w styczniu tylko raz nie trafił wiecej niż 1 trójki. W grudniu na 10 meczów 7 razy zaliczał przynajmniej dwa trafienia. ( 50% skutecznośći )
W całym sezonie jest na pierwszym miejscu w lidze w skuteczności za 3 - 47,2%
Czemu taki wysoki kurs? Chyba dlatego, że w październiku i do połowy grudnia mało rzucał 0-3 rzuty na mecz i nie grzeszył skutecznoscią ( około 33% ) Ale... ostatnimi czasy od około 10 spotkań oddaje wiecej rzutów i nieźle sobie radzi. W trzech ostatnich meczach oddał po 5 rzutów. Może się rozkręca? Rzucaj PiDżej. Rzucaj! Stawiam na ciebie!
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7077334
.................................
16.01.2022
Detroit - Pxoenix.
Liczba zbiórek zawodnika
Deandre Ayton 12+ skręcenie kostki w 1 kwarcie
@2,11 betfan 10 jednostek

No kurcze, gość zbiera średnio 11 zbiórek na mecz.
Detroit jedna najgorszych bilansów w lidze ( 10-31 ) na ostatnie 8 spotkań wygrało 5. ( bo wchodziło, bo ich lekceważyli ) Generalnie chyba już dość "wchodzenia" i "lekceważenia. ( takie założenie )
Druga sprawa skuteczność - NAJGORSZA w lidze: Field Goal Percentage = 41,6%, Srednio na mecz oddają 88 rzutów ( 12 w lidze ) Czyli generują średnio ponad 51 zbiórek na mecz ( tych defensywnych - teoretycznie łatwych dla obrony)
Phoenix zbiera 46 zbiórek na mecz z czego Ayton ma średnią 11
Wylliczmy to z proporcji 46 = 11 to 51= 12,2
A do tego mamy jeszcze zbiórki ofensywne -
Zakładając, że w tym meczu Detroit nie będą już mieli łatwo i lekko, stawiam na pewne 12 zbiórek Aytona.
Można zaryzykować więcej, ale lepszy pewny wróbel w garści niż kanarek na dachu.

Ja w tym meczu gram tak:
100 jednostek na Ayltona przy zwrocie 210 ( oczywiście minus podatek )
50% biore do kieszeni a drugie 50% inwestuje w to że Aylton bedzie miał wspólnika do tych zbiórek :)
i jeśli tak, to... to bedzie wtedy zarobek grubszy

Liczba zbiórek zawodnika
Jae Crowder 9+
@ 6.00 betfan 5 jednostek
Jae Crowder 10+
@ 11,26
betfan 5 jednostek

W ostatnim meczu przy słabo rzucającej Indianie 38.6% Jae Crowder nazbierał 11 piłek.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7077614
..............................

17.01.2022
Sacramento Kings - Houston Rockets
Buddy Hield 5+
@ 3,16 betfan 10 jednostek 5 trafionych na 9 oddanych
Buddy Hield 6+
@ 5,79 betfan 5 jednostek
Buddy Hield 7+
@ 12,35 betfan 5 jednostek

Haliburton oddaje 5-6 rzutów za 3 średnio w meczu. Buddy Hield średnio 9-10 rz. na mecz.
Są mecze, że Buddy oddaje nawet i 14 i 18 rzutów. Skoro nie ma Halibartona... to nikt nie bedzie miał pretensji, że Buddy wiecej porzuca. To jest pazerniak na rzuty.
Hield niejednokrotnie notował 6,7 trafień w meczu. Nawet nie tak dawno w styczniu miał 7-13 przeciwko Lakers i 7 -14 przeciwko Miami. W ostatnim meczu przeciwko Houston miał 4-10

Biorę go po tym kursie i się nie cackaj Buddy! tylko, 7+ mi rzucaj
https://forum.bukmacherskie.com/thr...aliz5-dyskusja-komentarze.163330/post-7077731
.....................

Boston Celtics - New Orleans Pelicans
Al Horford 2+
@2,67 10 jednostek

W grudniu minimum 2 trójki trafiał 4 razy na 9 meczów. Średnio 1,4 trafienia na średnio 5 oddanych rzutów w meczu.
W październiku na 14 meczy 5 razy trafił więcej niż 2 trójki. 1,4 na 4,4

W styczniu na 8 rozegranych meczów jeszcze nie trafi dwóch trójek. Czas podreperować średnią. Oglądałem kilka razy Boston, Gdy Brown lub Tatum ładują się pod kosz i skupiają na sobie obronę, Horford często schodzi na łuk niepilnowany. Kwestia otrzymania podań od tych dwóch sępów bo trafić umie a i chłop wysoki wiec trudno do niego szybko doskoczyć.

Memphis Grizzlies - Chicago Bulls
Ja Morant 2+
@ 2,64 betfan 10 jednostek

Podobnie jak wyżej, trafiał później nie trafiał i tak dalej. Statystycznie czas na niego.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7077849
...........................
18.01.2022
Ghana - Komory
Ghana - poniżej/powyżej 7.5 rzutów rożnych

Powyżej 7.5
@ 2,90
10 jednostek

https://forum.bukmacherskie.com/threads/puchar-narodów-afryki-2021-2022-9-01-6-02-2022.164073/post-7078153
................................
19.01.2022
Golden State Warriors - Detroit Pistons
Liczba zbiórek zawodnika

Kevon Looney 10+
@2,03
betfan 10 jednostek

W GSW nie ma D.Green'a który jest liderem w zbiórkach.
Lonney'owi widać pasuje i poprawia statystyki bo 2 mecze pod rząd zbiera po 12 piłek.
Mam nieodparte przeczucie, że Detroit ma już za sobą okres swojego wzlotu. Moim zdaniem ich dobre wyniki były następstwem tego, iż przeciwnicy trochę ich lekceważyli. Myślę, że teraz nadszedł czas zderzenia się ze szczelniejszą obroną i jeszcze większej nieskuteczności. W którymś tam poście pisałem o statystykach Detroit... generują średnio ponad 51 piłek do zebrania.
Coś mi się wydaje, że Looney śmiało 10 zbierze.
Nawet... jestem skłonny założyć się ( i to zrobię ) , że bedzie ich wiecej.

Golden State Warriors - Detroit Pistons
Liczba zbiórek zawodnika
Kevon Looney 15+
@ 13,81 betfan 5 jednostek

Czemu nie 15 ??? Skoro już w tym sezonie zbierał nawet po 18 piłek.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7078199
Post automatycznie złączony:

Podsumowanie
uwzględniając podatek współczynnik 0,88

ilość typowańilość trafień% trafieńWkładZwrotZyzskYIELD
191052,63%150,00269,19119,1979%

Otrzymane punkty reputacji: +610
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Miami - Portland
P.J. Tucker minimum 2 trójki
@2.46
betfan
Singiel - Stawka 10 jednostek

Kurs nawet lepszy niż ostatnio gdy go grałem w spotkaniu Miami-Philadelphia - był wtedy 2,36. Pewnie wzrósł dlatego że w kolejnym meczu przeciwko Toronto miał 1-2. Hehehe... No to super. Biorę go dziś jeszcze raz. Na 7 meczów stycznia 5 razy rzucał minimum 2 trójki. Średnia 2 trafienia na średnio 3,7 oddanych rzutów. Najskuteczniejszy gość w lidze w rzutach za 3 punkty ze skutecznością 47,4 % i mamy kurs 2,46.

Boston Celtics - Charlotte Hornets
Al Horford minimum 2 trójki
@2,32
betfan
singiel - Stawka 10 jednostek

https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7078510

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dallas Mavericks - Phoenix Suns
Liczba zbiórek zawodnika
JaVale McGee 10+
@2,11
betfan
singiel - stawka 10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Atlanta Hawks - Miami Heat

P.J. Tucker 2+
@2,40
betfan
Singiel - 10 jednostek

Tucker najskuteczniejszy w lidze za 3. Mało rzuca ale kiedy rzuca to trafia. Ostatnie 2 mecze 1-2, 0-3 Na ostatnie 14 meczy tylko 3 razy nie zaliczył 2 trójek. Statystycznie powinno dzisiaj siedzieć. No i nie gra dzisiaj T. Herro

Boston Celtics - Portland Trail Blazers
Al Horford 2+
@2,52
betfan
Singiel - 10 jednostek

Horford miał problemy ze skutecznoscią w związku z czym przeciwnicy odpuszczali go na łuku. Chłop się blokował i oddawał piłkę zamiast rzucać. dostał jasny przekaz ( Boston aby wygrywać musi dokładać trójki, kiedy obrona skupia się na Tatum i Brown) i ma to robić Horford. Ma rzucać. Ostatnie mecze 2-5 i 2-4. Idę za ciosem i w to, że chłop nabrał pewności
a jeśli nabrał pewności to rzuci dzisiaj 3 trójki

Boston Celtics - Portland Trail Blazers
Al Horford 3+
@ 6.40
betfan
Singiel - 10 jednostek

https://forum.bukmacherskie.com/threads/nba-w-sezonie-2021-2022-faza-zasadnicza-typy-z-analizą-dyskusja-komentarze.163330/post-7079123

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Milwaukee Bucks - Sacramento Kings
Khris Middleton 5+
@6,81 betfan 5 na 7
10 jednostek
Prawdopodobnie nie zagra Giannis Antetokounmpo - jest szansa, że Khris weźmie gre na siebie i popróbuje z dystansu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +573
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Granada - Osasuna
Granada - poniżej/powyżej 5.5 rzutów rożnych
Powyżej 5.5
@3,30
fortuna
10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Charlotte Hornets - Los Angeles Lakers
Liczba zbiórek zawodnika
Russell Westbrook 13+
@ 4,23
10 jednostek

Lakers z problemami kadrowymi. Nie gra A.Davis, LBJ, pierwsze skrzypce powinien grać Russell. Na centrze Howard który lubi nałapać fauli i ograniczyć swoje minuty.

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Rafael Nadal - Daniił Miedwiediew
Zwycięzca:
Rafael Nadal
@ 2,53
betfan
30 jednostek

Nadal to Nadal, analiza nie ma sensu. Nadal potrzebuje 21 ego tytułu wielkoszlemowego i zostawi pot krew i łzy by go zdobyć. Kurs 2,53 na Nadala zawsze warto brać.

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Chicago Bulls - Portland Trail Blazers
Liczba zbiórek zawodnika
Zach LaVine 8+
@ 6,29
betfan
10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers
Liczba bloków zawodnika
Clint Capela - minimum 2 bloki
@3,25 betfan
10 jednostek

Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers
Czy Anthony Davis osiągnie double-double?
Tak
@2,20
betfan
10 jednostek

Pierwszy typ na czuja, bo jeden to pewnie na Westbrooku złapie a drugi się znajdzie

Drugi typ... właściwie rozchodzi się tylko o zbiórki.
Kurs na 10+ zbiórek Davisa jest 1,9 czyli wg bukmachera jakieś pół/na pół. Jeśli ma to zrobić to biorę to z lekkim value za 2,20 bo o 10 punktów nie ma się nawet co martwić.

Atlanta - LA Lakers
zwycięzca LA Lakers
@3,40
betfan
10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Chicago Bulls - Portland Trail Blazers
DeMar DeRozan 2+
@ 7,31 betfan
10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Pii...Piii...Piiiiii !!! .Ostatnie typy to straszna Piii...
I do tego zrobiłem coś czego nie powinienem robić. Nikt nie powinien tego robić bo to pierwszy krok do wtopy. Impuls który każe zwiekszyć stawkę na odkucie . Szczeście albo nieszczeście ( bo może kusić do następnych takich zagrań ) że weszło.
Po szybkiej overowej połowie ( Chi - Portl. ) postawiłem live na zwolnienie tempa. Cudem dosłownie cudem weszło, bo w ostatnie minuty bez punku.
Kupon załączam na swoją pamiątkę. Nie wliczam go do statystyk. Ten kupon i ten post jest ku mojej pamięci.
Trzymanie stawki, konsekwencja, przetrwanie bessy bez zagotowania się to podstawa. Screenshot_20220130-235029-614.png
Post automatycznie złączony:

Podsumowanie stycznia.

ilość typowańilość trafień% trafieńWkładZwrotZyzskYIELDśred.kursmediana kursu
361336,11%335,00416,3381,3324%4,58
3,23​

Otrzymane punkty reputacji: +40
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Cleveland Cavaliers - New Orleans Pelicans
Liczba punktów zawodnika
Jarrett Allen 15+
@ 1.86

W NOP nie gra Jonas Valenciunas to spore ułatwienie dla Allena. Poza tym w Claveland być może nie zagra Gerland a do tego napewno Markanen. Ktoś punkty musi zdobywać a Jarrett średnią w sezonie ma 16 pkt ( powinno być lekko )
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers
Zwycięzca (z dogrywką)
Los Angeles Clippers
@1.90

Indiana słaba i w dodatku bez Sabonisa.
Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies
Liczba zbiórek zawodnika
Andre Drummond 13+
@1.95

Drummond gdy grał po 30 minut zbierał 15-25 zbiórek. Brak Embida - Andre sporo pogra
Atlanta Hawks - Toronto Raptors
Czy Clint Capela osiągnie double-double?
Tak
@2.70

Chłop z średnią 11,4 pkt i 12,4 zbiórek dawno już nie miał double-doble. Czas na niego.
Boston Celtics - Miami Heat
Czy Robert Williams osiągnie double-double?
Tak
@3.15

Gość srednia na mecz 9,9 pkt i 9,6 zbiórki. Praktycznie w każdym meczu zdobywa albo ociera się o double-double.

AKO @58,61 betfan
10 jednostek

Ostatnia edycja:
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Tenis Montepelier
Gael Monfils - Mikael Ymer
Zwycięzca
Mikael Ymer
@ 4,40 fortuna
10 jednostek

Monfis zagrał dobrze na AO a teraz przed francuską publicznoscią na luzie sobie po aktorzy, tak jak to ma w zwyczaju. Jest kilku zawodników, na których nie można stawiać gdy są bitymi faworytami i trzeba stawiać kiedy są dogami. Jeden z moich ulubieńców - Monfis.

Gael Monfils - Mikael Ymer
Mikael Ymer wygra przynajmniej jeden set

TAK
@ 2,20
fortuna
30 jednostek

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
auxi 41,2K

auxi

Auxi
NBA
Golden State Warriors - Sacramento Kings
Harrison Barnes 4+
@ 4,45
betfan
10 jednostek

Ten mecz widzę jako konkurs rzutów za 3 pkt. Curry, Thompson... a po drugiej stronie Barnes i Hield. Na Hielda nie ma kursów - bierzemy Barnesa.
A jak konkurs to jakieś 30-40% wchodzi, a może mniej? wiec dobra okazja do defensywnych zbiórek dla Richaun'a Holmes'a.

Liczba zbiórek zawodnika
Richaun Holmes 12+
@ 4,15
betfan
10 jednostek

A tak w ogóle to jeżeli Sacramento bedą wchodzić te trójki to mogą wygrać. W GSW to chłopaki mogą być już myślami przy meczu gwiazd czyli luźno.

Zwycięzca (z dogrywką)
Sacramento Kings
@ 7,80
betfan
10 jednostek

Edit. Dobra, kasuję to z tym "meczem gwiazd" :D taki żarcik to był.... Niespodzianki czasami się zdarzają coś mi tak tu za wysoko z tym kursem. Bardziej na intuicję. Po prostu próbuję. ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +33
auxi 41,2K

auxi

Auxi
No i tak to jest, jak po wygranym kuponie ( Gael tradycyjnie mnie nie zawiódł ) i po paru drinkach - fantazja ponosi.
W ogóle nie myślane było nad tym Sacramento. No nic, dzisiaj trzeźwiejszy, bardziej się zastanowiłem.

Pamiętam swoje początki jak się zapierałem, że coś jest niemożliwe, że ci czy tamci muszą się przełamć i muszą w końcu wygrać.
Najbardziej bolesne nauczki pobierałem na Atletico Madryt w 2000 roku.
Przecież to było niemożliwe, żeby Athletico spadło do Segunda Division. Przecież mieli mocny skład, rewelacyjnego wtedy Jimiego Foyda Hasselbainka, no i charyzmatycznego dyktatorskiego prezesa Jesus'a Gil'a, który przecież zrobi wszystko aby nie spadli. No i co??
Spadli! Atletico spadło! A ja stawiałem na nich co mecz... i moczyłem.

Takie historie często się zdarzają w każdej lidze. A teraz mamy u nas podobną - naszą Legię.

Nieee.... no przecież po fatalnej rundzie wiosennej może być tylko lepiej. No przecież Legia nie spadnie.
Nie? A czemuż to nie? No bo kogoś tam pozyskali, dobrze pograli w sparingach... tratatata.
Jak nie idzie to nie idzie, jak masz przeznaczenie to go nie oszukasz a jak masz pecha to i w p... na gwóźdź trafisz.

Generalnie nigdy nie postawiłbym na zwycięstwo Legii, ten mecz trzeba zwyczajnie odpuścić i nie zapierać się.
Ja natomiast spróbuję zrobić takie założenia:
Mecz otwarcia rundy wiosennej. Legia potrzebuje punktów. Legia chce wygrać wychodzi na mecz po 3 punkty. Atakuje, ale Zagłębie się Legii nie boi, ( bo teraz już nikt się Legii nie boi ), ale też nie lekceważy... Skupione Zagłębie wyprowadza solidnie zorganizowany atak, trochę szczęścia albo jakaś niefrasobliwość Legionistów w obronie i mamy 1:0 dla Zagłębia.
Podrażniona Legia rzuca się do ataku odrabiać straty, nooo ale... pech i gwóźdź. Nabijają tylko rzuty rożne. Może nawet strzelają gola na remis ale na zwycięstwo nie starcza już czasu, a może nawet dostają drugą bramkę z kontry albo ze stałego fragmentu. No prorokiem nie jestem, ale...
Jak ktoś twierdzi, żel Legia nie może spaść, to ja się nie kłócę, ale wiem że może.

Zagłębie Lubin - Legia Warszawa
zakład BetBuilder
Pierwszy gol - Zagłębie
Wynik meczu - 1X
Ilość rz.rożnych - Legia powyżej 6,5
kurs @ 6,00

fortuna
10 jednostek

Edit: Prawie weszło. Tylko odwrotnie X2 pierwszy gol Legia a rogi robiło Zagłębie - 7 :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +105
auxi 41,2K

auxi

Auxi
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers
Tyrese Maxey 2+
@ 2,28
betfan
10 jednostek

W ostatnim czasie (kilkanascie spotkań ) Maxey oddaje znacznie więcej rzutów niż poprzednio (średnio 4 na mecz ) w stosunku do poprzedniego okresu -3,3 na mecz. Zwiększył też swoją skuteczność. Ponad 45%. Na ostatnie 13 spotkań 8 razy trafił minimum 2 trójki. Czyli 61,5% a kurs mamy 2,28. Widzę opłacalność.

Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers
Tobias Harris 2+
@ 2,61
betfan
10 jednostek

Podobna sytuacja. Wzrost skuteczności z około 30% na 43%

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom