Witam ponownie.
Tym razem kilka słów o dzisiejszym meczu na szczycie w drugiej Bundeslidze Austriackiej.
Rheindorf Altach - WAC/St. Andra
Jak mnie pamięć nie myli w zeszłym sezonie Atlach przegrała awans do Bundesligi w ostatnim pojedynku ligowym z Admirą i był to olbrzymi cios dla klubu , który był nastawiony już na grę w Bundeslidze, spowodowało to kilka ruchów w zespole. Przede wszystkim sprzedano
Ione Cabrera, G. Suppana, M. Kocha i D. Schutza, którzy byli ważnymi zawodnikami dla ekipy gospodarzy. Na ich miejsce sprowadzono kilku nowych ciekawych zawodników,
D. Schopf i P. Seeger . Ten ostatni zawodnik już obecnie jest najlepszym strzelcem zespołu. Jednak jak widać gra tego zespołu nie układa się na początku najlepiej choć i tak Admira zamierza walczyć o awans, ale narazie traci kilka punktów do prowadzącej Andra, która w poprzednich rozgrywkach zajęła czwarte .
WAC St. Andra jest nowym klubem w Austrii założonym raptem kilka lat temu w 2007r i od tamtego czasu rok w rok robi ogromny postęp a obecnie jest jednym z głównych kandydatów do walki o awans do Bundesligi. W przerwie letniej został wzmocniony dość znacznie przy zachowaniu starego składu z którego jedynie odeszli
M. Sahanek do Kapfenberger i
Gernot Suppan do... Atlach
Osobiście bardzo imponuje mi rozmach w jakim działacze z WAC dążą do celu jakim jest awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Ich gra jest swobodna, bardzo lubią atakować, ale i obrona nie popełnia jakiś znaczących błędów. Ten mecz będzie na pewno ciekawym widowiskiem i myślę, ze mając takich napastników po obu stronach boiska typowanie w tym spotkaniu
overa 2,5 bramki jest najlepszym rozwiązaniem.
Ale patrząc na kursy zaproponowane w tym spotkaniu po prostu lekko zbaraniałem. Oczywiście rozumiem, że Altach jest z racji własnego boiska faworytem ale z całym szacunkiem nie aż takim, zęby zaproponować na nich kurs
4.50, który można znaleźć w bet365.
Przyznam się, ze długo wahałem się czy nie wybrać właśnie tego rozwiązania, jednak w końcu górę wzięła opcja bardzie bezpieczna,
czyli AH+0 który i tak jest wyceniony przez rynek na
3.35.
Dla tych dla których jednak zwrot stawki jest jakimś problemem proponuję również bardzo ciekawe rozwiązanie.
Podwójna szansa, które jeszcze teraz można znaleźć w cenie
2.10 na rynku.
Ale jak zwykle powtarzam
to są jedynie moje przemyślenia, a pieniądze i decyzje Wasze...
Pomogło? To powodzenia i wystarczy klik w dziękuję ????