psm
Użytkownik
Śr 2012-03-21 20:30
Austria-Bundesliga
SV Ried - FC Trenkwalder Admira
typ-X (2-1)
kurs 3,35
Expekt
Dzis w austriackiej Bundeslidze dwa spotkania,ktore przykuly moja uwage i że tak powiem,aż rażą remisem.Wybrałem to z wyższym kursem bo nie mogłem się zdecydować.Zacząć by wypadało może od tego że spotkanie zapowiada się na niezwykle zacięte,w zasadzie to nie wiem dlaczego bukmacherzy tak faworyzują gospodarzy i szczerze powiem że dociekał tego nie będę.Spotykają się drużyny górnej części tabeli,Ried jest piąte,a Admira zajmuje pozycję czwartą.Oba zespoły wciąż mają szanse na puchary,bo do trzeciej Austrii tracą odpowiednio 2 i 3 pkt.Liga austriacka to liga zdecydowanie "underowa",575 spotkań kończy się tam wynikiem bramkowym (lub bez) poniżej 2,5.Do tego jest to jedna z najczęściej remisujących lig Europejskich,35,1%.Do tego dodam że pierwsze spotkanie w tym sezonie oczywiście też skończyło się remisem 1-1.A na koniec jeszcze prawo serii,Admira nie zremisowała od 8 gier ligowych i w takiej lidze jest to pewnie zmora progresowiczów,także i sobie i im,bo jest ich pewnie wielu życzę dziś remisu.
SK Sturm Graz - FC Wacker Innsbruck
typ X (1-0)
kurs 3,25
expekt
A to jest drugie spotkanie nad ktorym sie zastanawialem do Typow Dnia no ale wybralem tamto,tu takze typuje remis z podobnych wzgledow.