Wprost przeciwnie!Nie mam nic przeciwko panowaniu Ferdka,zasłużył na to swoją grą,nie będę jednocześnie protestował,jeżeli ktoś go zastąpi.Warunek jest jeden : musi być lepszy od Federera:jezora:!!!
Moim zdaniem Fedex poradzi sobie i z Djoko, i Tsongą.Nie jest prawdą,że znudziło mu sie wygrywanie,dowód : ostatnio pokazał zdenerwowanie po nieudanych akcjach-to mu się nie zdarza,a to znak,że F. zależy na wygranej.
Jest jeszcze Szarapova i Ivanovic.Mam nadzieję,że Maria pokaże Serbce swój najwyższy poziom gry i pokona ją zdecydowanie.Liczę na to po obrazie gry w spotkaniu z Hantuchovą.
Widzisz, sam mówisz, że ma nieudane akcje... ja widzę w nim to, że wnerwia się tym, że mu nie idzie. On ma jeden cel pokonać Samprasa w wygranych turakach. Z taką grą jaką do tej pory pokazał nie widzę go w meczu z Tsongą, a z Djokiem? Również
Dlaczego kurs na Serba tak mocno spada?? Czyżby ludzie zmądrzeli?
Czy
tenis Rogera jest nudny ? Czy akcje Diego Maradony były nudne albo Crystiano Ronaldo obecnie w MUTD są nudne albo Kaki w Milanie ? Są to mistrzowie mający iskrę bożą i potrafiący zagrać w każdym meczu niekonwencjonalnie . Rzesze kibiców przychodzą na stadiony piłkarskie , tenisowe oraz inne aby obejrzeć w akcji Wielkich w swoich dyscyplinach sportu.
Dla ludzi oglądających (mało znających się na tenisie) jest nudne to, że wiedzą kto wyra.
Dla ludzi nieoglądających nudne jest to, że cały czas mogą typować Federera do ostatniego tyg. rywalizacji w turnieju.
Dla ludzi oglądających (znających się na tenisie) mecze Ferdka nie są nudne...
W/g mnie chodziło oto, żeby ktoś pokonał Rogera, a nie chodziło o jego "nudny"
tenis.