>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Australian Open

Status
Zamknięty.
maradona 0

maradona

Użytkownik
Panowie , spójrzmy prawdzie w oczy , zdecydowana większość forumowiczów chciałaby po prostu aby w końcu Roger zszedł z pierwszego planu , bo nie da się ukryć że już tenis po prostu stał się nudny skoro i tak wiadomo było że prawie zawsze wygra szwajcar ????
Czy tenis Rogera jest nudny ? Czy akcje Diego Maradony były nudne albo Crystiano Ronaldo obecnie w MUTD są nudne albo Kaki w Milanie ? Są to mistrzowie mający iskrę bożą i potrafiący zagrać w każdym meczu niekonwencjonalnie . Rzesze kibiców przychodzą na stadiony piłkarskie , tenisowe oraz inne aby obejrzeć w akcji Wielkich w swoich dyscyplinach sportu. Ferdek wygra AOpen po raz trzeci i basta !!!

drago 108

drago

Użytkownik
Wprost przeciwnie!Nie mam nic przeciwko panowaniu Ferdka,zasłużył na to swoją grą,nie będę jednocześnie protestował,jeżeli ktoś go zastąpi.Warunek jest jeden : musi być lepszy od Federera:jezora:!!!

Moim zdaniem Fedex poradzi sobie i z Djoko, i Tsongą.Nie jest prawdą,że znudziło mu sie wygrywanie,dowód : ostatnio pokazał zdenerwowanie po nieudanych akcjach-to mu się nie zdarza,a to znak,że F. zależy na wygranej.

Jest jeszcze Szarapova i Ivanovic.Mam nadzieję,że Maria pokaże Serbce swój najwyższy poziom gry i pokona ją zdecydowanie.Liczę na to po obrazie gry w spotkaniu z Hantuchovą.
Widzisz, sam mówisz, że ma nieudane akcje... ja widzę w nim to, że wnerwia się tym, że mu nie idzie. On ma jeden cel pokonać Samprasa w wygranych turakach. Z taką grą jaką do tej pory pokazał nie widzę go w meczu z Tsongą, a z Djokiem? Również

Dlaczego kurs na Serba tak mocno spada?? Czyżby ludzie zmądrzeli?
Czy tenis Rogera jest nudny ? Czy akcje Diego Maradony były nudne albo Crystiano Ronaldo obecnie w MUTD są nudne albo Kaki w Milanie ? Są to mistrzowie mający iskrę bożą i potrafiący zagrać w każdym meczu niekonwencjonalnie . Rzesze kibiców przychodzą na stadiony piłkarskie , tenisowe oraz inne aby obejrzeć w akcji Wielkich w swoich dyscyplinach sportu.
Dla ludzi oglądających (mało znających się na tenisie) jest nudne to, że wiedzą kto wyra.
Dla ludzi nieoglądających nudne jest to, że cały czas mogą typować Federera do ostatniego tyg. rywalizacji w turnieju.
Dla ludzi oglądających (znających się na tenisie) mecze Ferdka nie są nudne...

W/g mnie chodziło oto, żeby ktoś pokonał Rogera, a nie chodziło o jego &quot;nudny&quot; tenis.

V 8

vengo

Użytkownik
Widzisz, sam mówisz, że ma nieudane akcje... ja widzę w nim to, że wnerwia się tym, że mu nie idzie. On ma jeden cel pokonać Samprasa w wygranych turakach. Z taką grą jaką do tej pory pokazał nie widzę go w meczu z Tsongą, a z Djokiem? Również

Dlaczego kurs na Serba tak mocno spada?? Czyżby ludzie zmądrzeli?
IMHO to Djoko i Tsonga mają większe parcie na wygranie z Federerem.Podobne ciśnienie miał ARod w US Open i jak to wyszło-bombardowanie i ostrzał nic nie przyniosło_Owszem, Djoko już wygrywał z nr1,ale nie w zawodach tej rangi.Myślę,że jak tylko F. zachowa swoją kamienną twarz to nic się wydarzy.

Kursik maleje,bo widocznie dużo osób liczy na niespodziankę.Tym bardziej po tym jak ludzie piszą typy na Djoko po forach... ????

Ps.Nieudane akcje króla Rogera to zaskoczenie dla niego samego,ale każde wyjątki potwierdzaja tylko regułę.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
To tak licze na Djoka bo przez nieporozumienie pozstawiłem 50% kapitału na niego ... mianowicie jedna informacja niesprawdzona &quot;podobno&quot; Roger skręcił kostke .. co okazało się nie prawdą ... Odrazu poszla kontra za drugie 50% na Fedexa ... I tak w tym meczu owszem może zdarzyć się niespodzianka lecz nie musi Fedre to klasa sama w sobie i nie wiem czy Djoko da rade. Serb naprawde może imponować i się podobać lecz czy da rade ograć Szwajcara Roger w każdym elemencie tenisa będzie przeważał ale gdy Djoko nie spali się sam w sobie to powinien powalczyć grając z zimną glową stawiał bym na szwajcara lecz szukając niespodzianki myśle, że tylko Djokovic może pokonać &quot;dominatora&quot; ... W tym meczu spodziewam się wyruwnanej gry z obu stron i liczę na minimum 4 sety ciekawym typem wydaje się być 4 lub więcej setów i tak bym tutaj typowal myśle, że Djoko urwie chodź seta i zagra naprawde dobry mecz jeżeli wygra to będe prze szczęśliwy bo sporo kasy poszło w razie przegranej jest kontra lecz i tak będzie minus czyli jakieś 25% tego co postawiłem podsumowując licze na bardzo wyrównany mecz i moim typem żeby nie bylo, że pisze i pisze i gówno z tego wychodzi jest:
4 lub więcej setów ⛔ po kursie 1,45zł powodzenia Djokovic !! ????
lecz Djokovic wygrał !! i jest zysk zysk zysk !! $$$$ THX czopsi przez Ciebie postawilem na Djoko po infie o niby kontuzji freda masz u mnie browara szkoda że na freda poszła kontra za 20zł ale jest zysk i to sie liczy nie ma jak dobrze zacząć dzień ! ????

G 40

gunslinger

Użytkownik
No cóż i Djokovic po pięknej grze wygrał 3:0.Z jednej strony troche szkoda mi Rogera z drugiej bedzie wspaniały finał młodych.Jak dla mnie finał dla Tsongi i na niego bede stawiał dużą kase.DO BOJU TSONGA !!!

drago 108

drago

Użytkownik
Federera schowajcie sobie w skarpetki!

NOVAK DJOKOVIC WYGRYWA W WIELKIM SZLEMIE Z ROGEREM FEDEREREM... 3:0!

I kto tu jest &quot;miszczem&quot;!?

suchy176 19

suchy176

Użytkownik
Dobra podsumowując wypowiedź kolegi wyżej to może jeszcze nie chowajmy tego Federera. To nie jest maszynka do wygrywania to tylko człowiek i jak widać potrafi też przegrać. Djoko na prawdę rozegrał świetny mecz, grał konsekwętnie, cierpliwie, trzymał długo piłkę w korcie, a Roger nie wytrzymywał i popełniał błędy. Było ich za dużo ze strony Szwajcara i tym moim zdaniem przegrał mecz. Ale widać że nie był przygotowany na 100% do tego turnieju. Nie dobiegał czasem do piłek do których zwykł normalnie dobiegać. Jeszcze jedna sprawa serwis bardzo mocna strona Serba dzisiaj w decydujących nieraz o losach gama czy seta momentach funkcjonował on doskonale. Widać że ma nerwy ze stali Djokovic. Jedyne co mnie martwiło to to że próbwał drop shotów. Chyba o ile pamiętam to jeden mu wyszedł ale i tak doszedł wtedy do niego Ferdek. Na szczęście nie było ich tak wiele bo w porę się zorientował Novak że to nie przejdzie. Co do finału to zapowiada się naprawdę ciekawie i ciężko jest moim zdaniem wskazać faworyta. Będzie to pojedynek tenisowych &quot;młodziaków&quot; tzw. &quot;nowej ery&quot; raz że nie wiadomo się czego po nim spodziewać a dwa że moim skromny zdaniem i obydwaj będą walczyć na maxa wkońcu to finał i oszczędzać się nie będą. Czyżby znowu 3-0 dla DJOKOVICA ?? Nie sądzę nie tym razem ale przekonamy się w niedziele. To tyle ;)

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
na bwin dali już kursy na finał

pewna 1 ????
EDIT: od początku każdemu mówiłem, że Djoko wygra ten turniej ale wszyscy patrzyli się jak na jakiegoś idiote i tylko śmiali się pod nosem i mówili &quot;człowieku po drodze ma tylu rywali a przede wszystkim Federera a nawet jeżeli przejdzie Ferdka co jest niemożliwe to w finale ma Nadala, chyba jesteś szalony&quot; No w finale ma jeszcze rewelacje turnieju Tsonge ale..... Jeżeli przeszedł Federara tzn. że przejdzie każdego ???? jak narazie Novak jest na jak najlepszej drodze aby kiedyś zastąpić szwajcara na pozycji nr. 1 światowym rankingu i tego mu życze!

sopel 0

sopel

Użytkownik
Federera schowajcie sobie w skarpetki!

NOVAK DJOKOVIC WYGRYWA W WIELKIM SZLEMIE Z ROGEREM FEDEREREM... 3:0!

I kto tu jest &quot;miszczem&quot;!?
ty jesteś miszczem miszczu.
novakowi sie fartło,gdyby przegrał tiebreaka to nie uratował by już tego meczu,no ale to nie on wygrał tylko Rog go przegrał...
Tsonga go pojedzie w finale.

L 237

lookash

Użytkownik
No brawo dla Djokovica...jako pierwszy od dawnych czasów pokonał Federera w takim stylu...Ja teraz se w brodę pluje ze djokovica na kuponie połączyłem wczoraj z Chorwatami w ręczną bo było by sporo hajsu na weekend do grania...A patrząc na zestawienie u bukmacherów na finał to biorąc pod uwagę rozsądek i wcześniejsze posty kolegów to chyba jednak Tsonga...

ester 87

ester

Użytkownik
Tak sobie sprawdziłem z ciekawości kiedy ostatnio Federer przegrał w Wielkim Szlemie w trzech setach. I tak, ostatni raz taka sytuacja miała miejsce w 2004 roku we French Open - Rogera pokonał wtedy Brazylijczyk Gustavo Kuerten 6:4 6:4 6:4. Jeśli jednak pominiemy turnieje Roland Garrosa, to Szwajcar w trzech setach przegrał w... 2002 podczas US Open. Prawie sześć lat temu!!!

suchy176 19

suchy176

Użytkownik
novakowi sie fartło,gdyby przegrał tiebreaka to nie uratował by już tego meczu,no ale to nie on wygrał tylko Rog go przegrał...
nie chce wam nic mówić mistrz się chyba tak pisze :-D

shen 408

shen

Użytkownik
na bwin dali już kursy na finał

pewna 1 ????
hm czy ja wiem,Tsonga to rewelacja turnieju i przed finałem bedzie bardziej wypoczety,nie tylko ze wczesniej grał,ale i gładko pokonał Nadala 3-0 (zreszta Djokovic tez ale patrzac na gemy widac ze mecz byl bardziej wyrównany).
Ja sie chyba skusze zagrac na Tsonge,jest w zyciowej formie,wiec czemu nie,moze sprawic kolejna niespodzianke bo pare juz sprawil (Murray,Gasquet),a kursik tez ladny :jezora:

drago 108

drago

Użytkownik
Tsss... bez komentarza.
Fartło? Jak byś tam postawił jakiegoś knypka typu davydenke czy innych. To byś zobaczył w następnej rundzie Szwajacara. Z Ferdkiem trzeba umieć wygrać. Djoko nie przestraszył się i serwował znakomicie, wtedy kiedy tego potrzebował. Ferdek przełamał Serba bodajże dwa razy, a Serb 4. I to o czymś świadczy.
Więc nie mów, że w tym meczu Nolemu się fartło bo to żałosne jest.

Co myślicie o Sharapovej... ja chciałem zagrać seta dla Any (no cóż fan to fan), ale jednak jej forma jest życiowa (podobnie jak Tsongi, ale jego jeszcze nie raz zobaczymy) Sharapova już nie raz pokazała co umie. Ana przecież za 3 dni będzie drugą rakietą świata (tak przynajmniej komentator mówił ;) ) Ich h2h jest na remis 2:2. W 2007 roku wyniki były szokujące. Ana w Tokio (nawierzchnia Carpet) ograła Marie jako 16-sta rakieta świata 6:1 0:1 (po kreczu). I we French Open na Clayu 6:2 6:1 już jako 7 rakieta świata. Oba te mecze były w półfinałach. Potem Maria wygrała do 1 i do 2 na carpecie. Cóż. Teraz na mało to się przyda, gdyż forma Rosjanki wtedy, a teraz to różnica. Rewelacyjna Maria ograła HENIN do 0... Czy Ane stać na JEDNEGO seta? Dwudziestolatkę z Serbii do tego seta dzieli ta ruska.. ciężko mi być tu neutralnym, ale dopingować będę co sił Ane, ale raczej Maria rozprawi się z nią w dwóch setach i wygra cały turniej do 0...

james_blake 0

james_blake

Użytkownik
AUSTRALIAN OPEN FINAł

M.SZARAPOWA - A.IVANOWIć

szarapowa wygra 2:0 ✅

aNALIZA:

PATRZąC NA POCZYNANIA OBU ZAWODNICZEK PODCZAS DOTYCHCZASOWYCH RUND AO, WYGRAć POWINNA SZARAPOWA. CO WIęCEJ - UWAżAM, żE ROSJANKA DOKONA TEGO W 2 SETACH. W PORóWNANIU DO ROKU POPRZEDNIEGO MASZA POPRAWIłA SPRAWNOść FIZYCZNą; JEST TEż DOJRZALSZA EMOCJONALNIE I PSYCHICZNIE. NA PEWNO BęDZIE CHCIAłA WYGRAć, BOWIEM NIE UDAłO SIę JEJ TO ROK TEMU. DO TEJ PORY NIE STRaciła SETA W CAłYM TURNIEJU. SWOJE PRZECIWNICZKI Z 3, 4 RUNDY I ćWIERćFINAłU W DRUGICH SETACH OGRYWAłA DO ZERA (W TYM LIDERKę RANKINGU WTA - HENIN), A Z JELENą JANKOVIć (PółFINAł) WYGRAłA 6:3 6:1. SKORO ZASZłA DO FINAłU BEZ STRATY SETA I JEST FAWORYTKą, BęDZIE STARAłA SIę ZAKOńCZYć CAłY TURNIEJ Z CZYSTYM KONTEM. iVANOVIć TEż PREZENTUJE DOBRą FORMę PODCZAS AO, ALE PRZY TAK WYśMIENICIE DYSPONOWANEJ ROSJANCE NIE MA MYśLę SZANS NA URWANIE JEJ SETA. POZA SPOTKANIEM PółFINAłOWYM WSZYSTKIE SWOJE SPOTKANIA WYGRYWAłA wprawdzie DO ZERA ALE W GORSZYM STYLU NIż ROSJANKA. SPOTKANIE PółFINAłOWE NATOMIAST ROZPOCZęłA BARDZO źLE, PRZEGRYWAJąC DO ZERA. mYśLE, żE OD SAMEGO POCZąTKU ROSJANKA PRZEJMIE INICJATYWę I &quot;NIE DA POGRAć&quot; SERBCE. DO TEJ PORY SZARAPOWA I IVANOVIć SPOTYKAłY SIę ZE SOBą 4 RAZY (BILANS ZEROWY - OSTATNIO WYGRAłA SZARAPOWA - W MADRYCIE W 45 TYG. 2007 R.)

✅

S 0

santosjf

Użytkownik
Witam
Jestem tu nowy ???? Mowienie, ze Djokovicowi sie fartło to spora przesada, on mogl juz ograc Federera w finale US Open, wtedy jednak zaraklo mu troche doswiadczenia w najważniejszych momentach. Tym razem bylo inaczej, Serb atakowal, dobrze serwowal, a w najwazniejszych momentach potrafil sie swietnie skoncetrowac. Dodatkowo Federer od poczatku tego roku nie jest w najwyzszej formie.
A co do meczu Sharapova: Ivanovic to mysle ze Serbka nie jest zupelnie bez szans, jesli zagra tak jak w drugiej czesci drugiego seta meczu z V.Williams. Dodatkowo Rosjanka w meczu z Jankovic nie zagrala juz tak rewelacyjnie jak w spotkaniu z Henin. Sadze rowniez ze duza role moze odegrac psychika. Ivanovic potrafi sie skoncetrowac na najwazniejsze momenty i odwrocic przebieg meczu, natomiast Maria gra chyba coraz gorzej w sytuacjach stresowych. Jesli wiec Ivanovic uda sie ja agresywnie zaatakowac, moze byc roznie. Ja osobiscie postawie na Ivanovic, aczkolwiek zdaje sobie sprawe ze jest to typ ryzykowny.
Pozdrawiam.
Ps. Ja również kibicuję Anie, wiec moja analiza nie jest zupelnie obiektywna:p

rastabanana 0

rastabanana

Użytkownik
N Djokovic 1.30 - J-W Tsonga 3.40 &lt; http://www.paddypower.com &gt;

Typ 2 - 35 Euro
Dlaczego Tsonga? Kto widział Jego mecze ten wie... potrafi wygrać w tej chwili z każdym. Liczyłem na &quot;rozjechanie&quot; Federer&#39;a w finale, ale i taki oglądnę z przyjemnością.
Zastanawaim sie tylko dlaczego Tsonga ma tak wysoki kurs ;] ...dla mnie lepiej ;]

james_blake 0

james_blake

Użytkownik
No i po meczu finałowym Pań. Faworytka wygrała zasłużenie. Przez cały turniej grała na bardzo wysokim poziomie. Szarapowa - Ivanović 7:5 6:3

sopel 0

sopel

Użytkownik
Tsss... bez komentarza.

Fartło? Jak byś tam postawił jakiegoś knypka typu davydenke czy innych. To byś zobaczył w następnej rundzie Szwajacara. Z Ferdkiem trzeba umieć wygrać. Djoko nie przestraszył się i serwował znakomicie, wtedy kiedy tego potrzebował. Ferdek przełamał Serba bodajże dwa razy, a Serb 4. I to o czymś świadczy.

Więc nie mów, że w tym meczu Nolemu się fartło bo to żałosne jest.
-**

nie mówie że Djokovic grał słabo tylko że trafił na słabo dysponowanego szwajcara.Federer był strasznie przygaszony,jakby mu wogóle nie zależało na wygraniu tego meczu.jak dla mnie grał na 50 % tego co potrafi a niewymuszone błędy z forhendu to był zgroza w jego wykonaniu którą zobaczyłem pierwszy raz w zyciu.Decydującą piłke oddał mu w prezencie bez żadnej presji więc o czymś to też świadczy.
I nie mów mi co jest żałosne tylko lepiej jeszcze raz przeczytaj swój post na górze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom