>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Australian Open '14 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Tyle meczow i bez wygranego seta wiec to niekoniecznie argument przemawiajacy za tym, ze znow bedzie do zera. To jest troche inny Nadal i zdecydowanie inny Wawrinka. Inne tez sa korty. Ponadto Stasiu lepiej serwuje a prosze zoabczyc otatnie sety jakie rozgrywali:
ATP London 7-6(5) 7-6(6)
ATP Shanghai 7-6(10) 6-1
Cztery sety, az 3 tb i w kazdym bylo piekielnie blisko sukcesu. Dawne mecze sprzed stu lat i na cegle nie maja zadnego znaczenia. Tutaj Wawrinka zdecydowanie ma szanse wreszcie seta urwac.
Wawrina +2,5 seta 1.83 3/10 pinn✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nadal -1,5 1,45 unibet
Kto wygra AO stało się jasne po tym jak z turnieju odpadł Djokovic, który zagrał snaprawde średnie spotkanie, a ostatnie dwie piłki w meczu to jak zupelenie nie Ona mega spiety, jak by sie zapenił z Rogerem miejscami. Taka miałem refleksje odrazu(nie smiac się). Staś jasne wielkie postępy, obok Delpo chyba jedyny zawodnik mogący zagrozić na dłużej wielkiej 4... w tym turnieju rewelacyjne serwuje, bez tego z Nadalem nie ma co szukać. Nadal niekiedy ma problemy z przyzwyczajeniem sie do serwowania przeciwnika jak np z Tomicem w 1r...
Nadal brak mi słów na opisanie tego kolesia. Od początku moj idol, sportowiec idealny itp, ale to co robi po kontuzji jest wrecz niewiarygodne... Tak samo niewiarygode były piłki jakie grał w najważniejszych momentach Nadal. To urodzony mistrz psycha ze stali, w najważniejszych momentach gra najlepszy tenis i tyle w temacie, a poziom na jakim potrafi grać momentami to kosmos. Jedna akcja z tego meczu to chyba najlepsza jaka w zyciu widzialem, jak dogonil pilke jaka mial za soba i minal Rogera przy siatce...szok. Czym go moze Staszek zaskoczyć, tylko serwisem moze sie utrzymywac w meczu nic wiecej, a jak tego elementu zabraknie to bedzie lanie jak w finale Rg jakie dostał Ferer ???? Jeden stracony set się moze zdarzyć, ale wątpie... Vamos Nadal i gratulacje drugiego tytyłu na AO.

ef81 138

ef81

Użytkownik
Rafael Nadal - Staszek ???? Wawrinka​

No i mamy finał dwóch fantastycznych zawodników który odbędzie się już jutro o godzinie 9:30 czasu polskiego, wszyscy widzą już Nadala jako zwycięzcę tego Australian Open ,a ja taki pewny bym nie był co zapewne pokaże jutrzejszy mecz, z punktu widzenia już koledzy wyżej wypowiedzieli H2H tych zawodników i określono zwycięzcę jutrzejszego meczu, który rzecz biorąc się jeszcze nie odbył, owszem dominacja Nadala - zgadza się , jednoręczny backhand Wawrinki - zgadza się , ja jednak wyczuwam tu mega niespodziankę , która myślę, że jutro nastąpi co będzie wielkim zaskoczeniem, Wawrinka będzie walczył o zwycięstwo na mega skupieniu a jednocześnie zapewne potraktuje to jako przyjemność i dobrą zabawę , a wtedy mogą zacząć wychodzić takie zagrania jakie możemy nazwać &quot; szczęściem &quot; . Na jutrzejszy poranek przy śniadanku ???? polecam :

Wawrinka wygra mecz #5.50✅ BET365

6:3 , 6:2 , 3:6 , 6:3

a w dodatku Staszek z takim oto zadowoleniem podejmie rywalizację jutro z Nadalem :

JUTRZEJSZY DZIEŃ BĘDZIE WSPANIAŁYM WIDOWISKIEM!!

P.S

Dla typerów , którzy przesądzili zwycięzcę przed spotkaniem ???? inaczej nie można zrobić, Staszek od jutra będzie zawodnikiem nr 3 i całkowicie w tym spotkaniu na to zasłużył jak i przez poprawę w przeciągu roku, poza tym 1-y set genialny w wykonaniu Wawrinki, 2-i set genialny w wykonaniu Wawrinki, Nadal chciał a po prostu nie mógł więc musiał wymyśleć co na pokrój kontuzji pleców co jest nie do wyobrażenia ,jak przegrać to przegrać z honorem :-| , na szczęście pokazał , że stać go na wiele i urwał seta Wawrince.. mimo wszystko gratulacje dla RAfy, jest wspaniałym zawodnikiem ;) a dla tych co stawiali kurs 1.14 lub 3:0 ???????????? nic poza tym, mam nadzieję , że dużo nie wtopiliście :-| , Pozdrawiam

dodatek sportowy , parę cytatów, które wołają o pomstę do nieba..:zy3ou:

1.
Kto wygra AO stało się jasne po tym jak z turnieju odpadł Djokovic
jak widać zwycięzca AO jest zupełnie inny.. a nie jak przewidywałeś????

2.
Ech panie moderatorze Nadal gra na takim poziomie na jakim Stan nigdy nawet sie nie zblizy
a to Ci psikus.. 1-y set genialny dla Staszka, 2-i set ropoczęty i znów przełamanie :-| czary ? i don&#39;t think so.

3.
ale w czystej walce on nie ma najmniejszych szans
kolejny psztyczek w nos, 1-y set i połowa 2-iego.. :-| znów czary ? :]

Otrzymane punkty reputacji: +22
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Czym go moze Staszek zaskoczyć, tylko serwisem moze sie utrzymywac w meczu nic wiecej, a jak tego elementu zabraknie to bedzie lanie jak w finale Rg jakie dostał Ferer ???? Jeden stracony set się moze zdarzyć, ale wątpie... Vamos Nadal i gratulacje drugiego tytyłu na AO.
Nadal/Wawrinka (O 39.5) dla Mecz. WYNIK 36 26 63 36 ⛔
KURS: 2.140
PinnacleSports
R.Nadal vs S.Wawrinka dla Mecz. WYNIK 36 26 63 36 ✅ well done Stan !!
KURS: 5.720
PinnacleSports

Bez urazy ale jak czytam, że Stan może w meczu z Nadalem tylko ze względu na serwis się utrzymać to sorry ale chyba ktoś tu przegapił przynajmniej rok w postępach Wawrinki!! To już nie ten chimeryczny Stan, który przegrywał mecze w głowie, który często i gęsto dyskutował &quot;z sobą&quot; w trakcie spotkania, który nie jedną rakietę na korcie rozwalił!! Tego Stana już dawno nie ma i nie będzie. Wawrinka w końcu dojrzał mentalnie i sportowo aby wygrywać z właściwie każdym. W spotkaniu z Djoko też większość go skreślała i co, i potrafił sprawić sensacje i pokonać obrońce tytułu. Wcale się nie zdziwię jak pokona i Nadala a kursy wystawione na WIN Stasia wg mnie mocno przesadzone. Tak czy tak Stasiu zrobił w ostatnim czasie ogromne postępy i kto wie, może stanie się CUD i Nadal jednak tego nie wygra ?
Finały często rządzą się swoimi prawami i wg mnie aż takie oczywiste nie jest, że Nadal wygra ten finał. Owszem Nadal jak wyżej wspomniano niektóre zagrania w meczu z Fedexem miał kapitalne, no ale chyba nie powinno to nikogo dziwić, bo Hiszpan jest pełną gębą profesjonalista z ogromnym talentem.
Jeżeli chodzi o starcia Stasia z Rafą, to wg mnie nie ma sensu brać ich wcześniejszych niż sprzed roku spotkań pod uwagę. Owszem na RG Stan nic nie zdziałał (no ale Paryż to królestwo Rafy) jednak już ich ostatni mecz w Londynie pokazał, że Stan jest bardzo blisko &quot;ugryzienia&quot; Nadala, gdzie po dwóch TIE BREAKACH trochę pechowo przegrał. Tutaj Stasiu już udowodnił w meczach z Berdychem czy Robredo, że dobrze radzi sobie TIE BREAKACH. Stan całkiem solidnie serwuje w tym turnieju, więc o przełamanie Nadal łatwo może nie mieć - stąd typ na OVER. Wg mnie powinniśmy ujrzeć przynajmniej 4 sety, a może i będziemy świadkami zaciętej 5setówki?
Czas pokaże jak ten finał będzie wyglądał, ale ja szczerze kibicuje Wawrince, bo pięknym uwieńczeniem jego progresu talentu byłby wygrany turniej Wielkiego Szlema.

edit by qbali
oczywiście teraz będą wpisy, że Nadal przegrał bo miał kontuzję... Pierdu pierdu... W pierwszym secie nic mu nie było i tak Stan był lepszy... W drugim zaczął też przegrywać to trzeba było jakoś Stana wybić z rytmu i prawie mu się to udało. Może i uraz się pojawił, ale jak tak to powinien oddać mecz a nie robić szopkę jaki to on nie jest chory... Z całym szacunkiem do sukcesów Nadala dziś jego postawa mi się nie podobała i litością chciał wygrać tytuł. Stan na szczęście się odpowiednio pozbierał i dał radę!! CUD STAŁ SIĘ FAKTEM!!! ???? LOL

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 2

sebcio89

Użytkownik
Niby ich ostatnie 2 spotkania były w miarę zacięte, ale mało kto bierze pod uwagę, że odbyły się już po US Open, a jak gra Nadal po US Open każdy chyba wie. Mimo słabszej dyspozycji i zmęczenia sezonem i tak wygrał bez straty seta. Zawodnicy z jednoręcznym backhandem po prostu leżą Nadalowi, Wawrinka, Gasquet czy wielki mistrz Federer. Rok temu przed French Open także wszyscy szykowali się na ich zacięty pojedynek, a Rafa rozjechał Wawrinke jak walec. Może to złe porównanie, inna nawierzchnia, która bardziej służy Hiszpanowi, ale czuję że jutro będzie bardzo podobnie, gładkie 3:0 dla Nadala.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nadal/Wawrinka (O 39.5) dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 2.140
PinnacleSports
R.Nadal vs S.Wawrinka dla Mecz. WYNIK ?
KURS: 5.720
PinnacleSports

Bez urazy ale jak czytam, że Stan może w meczu z Nadalem tylko ze względu na serwis się utrzymać to sorry ale chyba ktoś tu przegapił przynajmniej rok w postępach Wawrinki!! To już nie ten chimeryczny Stan, który przegrywał mecze w głowie, który często i gęsto dyskutował &quot;z sobą&quot; w trakcie spotkania, który nie jedną rakietę na korcie rozwalił!! Tego Stana już dawno nie ma i nie będzie. Wawrinka w końcu dojrzał mentalnie i sportowo aby wygrywać z właściwie każdym. W spotkaniu z Djoko też większość go skreślała i co, i potrafił sprawić sensacje i pokonać obrońce tytułu. Wcale się nie zdziwię jak pokona i Nadala a kursy wystawione na WIN Stasia wg mnie mocno przesadzone. Tak czy tak Stasiu zrobił w ostatnim czasie ogromne postępy i kto wie, może stanie się CUD i Nadal jednak tego nie wygra ?
Finały często rządzą się swoimi prawami i wg mnie aż takie oczywiste nie jest, że Nadal wygra ten finał. Owszem Nadal jak wyżej wspomniano niektóre zagrania w meczu z Fedexem miał kapitalne, no ale chyba nie powinno to nikogo dziwić, bo Hiszpan jest pełną gębą profesjonalista z ogromnym talentem.
Jeżeli chodzi o starcia Stasia z Rafą, to wg mnie nie ma sensu brać ich wcześniejszych niż sprzed roku spotkań pod uwagę. Owszem na RG Stan nic nie zdziałał (no ale Paryż to królestwo Rafy) jednak już ich ostatni mecz w Londynie pokazał, że Stan jest bardzo blisko &quot;ugryzienia&quot; Nadala, gdzie po dwóch TIE BREAKACH trochę pechowo przegrał. Tutaj Stasiu już udowodnił w meczach z Berdychem czy Robredo, że dobrze radzi sobie TIE BREAKACH. Stan całkiem solidnie serwuje w tym turnieju, więc o przełamanie Nadal łatwo może nie mieć - stąd typ na OVER. Wg mnie powinniśmy ujrzeć przynajmniej 4 sety, a może i będziemy świadkami zaciętej 5setówki?
Czas pokaże jak ten finał będzie wyglądał, ale ja szczerze kibicuje Wawrince, bo pięknym uwieńczeniem jego progresu talentu byłby wygrany turniej Wielkiego Szlema.
Naprawdę wierzysz w to co napisałeś? ???? Ech.. Który to już raz ponosi Cię fantazja? ???? Wawrinka nigdy w życiu nie ugrał seta z Rafą i tym bardziej nie ugra w finale szlema,większość użytkowników napisała już prawie wszystko o tym spotkaniu więc nie chcę się powtarzać, będzie to 3 setowy pojedynek który wygra Hiszpan.
Typ 3:0 Nadal 2,10 eFortuna

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech panie moderatorze ???? Nadal gra na takim poziomie na jakim Stan nigdy nawet sie nie zblizy ???? koles pierwszy raz w finale WS i na co Ty liczysz na jego najlepszy tenis? Z Berdychem juz mogl poleciec, mecz byl na styku. Nadal to inna liga. Nic nie przegapilem panie kolego, napisalem ze Stas i Delpo to zawodnicy ktorzy bd co jakis czas wygrywac z wielka 2,4i... ogral Djoko, wykorzystal jego slabszy dzien spoko. Z Berdychem bez szalu... A mecz Rogera z Nadalem stal na mega poziomie a momentami na kosmicznym wrecz, to co Rafa robil w najwazniejszych momentach to poezja ???? Gdyby nie serwis przegralby juz z Bedychem i na pewno z Djoko. To moja opinia i tyle ????

K 203

krolwta

Użytkownik
. Tutaj Stasiu już udowodnił w meczach z Berdychem czy Robredo, że dobrze radzi sobie TIE BREAKACH.
przepraszam, ale jak mozesz takich &#39;psow&#39; porownywac do nadala. to tak jakby poronwac maybacha do volvo. przeciez to sa gracze ktorzy nigdy ale to nigdy nie osiagna nawet 5% tego co nadal. nie robmy sobie jaj, ale jak ktos postawi na wawrinke po kursie @5 to znaczy ze jest chory psychicznie ze tak powiem. jakby bylo @50 to tez bym nie dal bo to strata pieniedzy. przeciez to jest jak wyrok mafi. pytanie tylko czy stan moze przez przypadek urwie seta czy nie.
Wcale się nie zdziwię jak pokona i Nadala a kursy wystawione na WIN Stasia wg mnie mocno przesadzone
czlowieku, przeciez to jest profanacja co piszesz. takich glupot nie wolno wypisywac a tym bardziej bedac moderatorem forum bo jeszcze ktos uwierzy i postawi. kurs @5 to przesada ? nie zdziwi Cie wygrana wawrinki ? zadzwi to caly swiat tenisa ale nie Ciebie? to jaki kurs powienien byc wystawiony ? 1,5 do 2,5 ? jak mozesz tak profanowac to wszystki ? jak mozesz pisac o meczu z djoko skoro wystaczy popatrzec na h2h i widac ze smierdzialo jakas wygrana wawrinki. boze jak mi przykro jak czytam takie rzeczy. na ivanovic z williams bylo 10 i wygrala a przeciez ona cos ugrala w zyciu, byla 1, wygrala rg, byla w finale ao + to wta. jak kurs na stana jakby byl @20 to by nie bylo wcale dziwne. przeciez nadal go rozjedzie. jedyne jak stan moze wygrac to przez krecz nadala. tu sie zgodze. ale w czystej walce on nie ma najmniejszych szans. tak jak pisalem, nadal to czysta sila, moc, psychika mistrza, chec wygrywania itd.... GL
nadal -1,5 seta @1,45 pewniak GL

wincent 150

wincent

Użytkownik
przepraszam, ale jak mozesz takich &#39;psow&#39; porownywac do nadala. to tak jakby poronwac maybacha do volvo. przeciez to sa gracze ktorzy nigdy ale to nigdy nie osiagna nawet 5% tego co nadal. nie robmy sobie jaj, ale jak ktos postawi na wawrinke po kursie @5 to znaczy ze jest chory psychicznie ze tak powiem. jakby bylo @50 to tez bym nie dal bo to strata pieniedzy. przeciez to jest jak wyrok mafi. pytanie tylko czy stan moze przez przypadek urwie seta czy nie.
OStatni rok (chyba ma to więcej sensu niż powoływanie się na wyniki z 2007, co?) - Madryt i FO i gładkie wygrane Nadala co zrozumiałe na cegle.
I 3 TB 2 ostatnich meczach w Londynie i Chinach.
Sorry ale osobiście nie widzę sensu do grania Nadala po 1,15 bo jak Stasiu nie przegra w głowie przed meczem to jest w stanie powalczyć, zwłaszcza że wiemy jak wyglądają łapy Nadala. Czy wygrać? Nie wiem , ale o ile byłaby to duża niespodzianka to jednak nie sensacja- i Dimitrov i Nishikori pokazali że z Nadalem da się tym razem grać.
A bagatelizowanie wygranej z Djoko (sorry- bilans przed tamtym meczem 2-15 i oba zwycięstwa przed 8 laty!!!) która &quot;wisiała w powietrzu&quot; jest lekko niedorzeczne.
Osobiście będę kibicował Staśkowi ale nie ma mowy żebym cokolwiek w tym meczu postawił

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Stan Wawrinka over 15.5 gema @1.80 ✅ ✅ ✅ 21 gemów &amp; hajs się zgadza ????
Taki ładny typ właśnie pojawił się w Bet365 i myślę, że lekko warto spóbować. To jest finał, więc wszystko się może zdarzyć. Osobiście mam nadzieję, że mecz stanie na wysokości zadanie (nie to co wczoraj w drugim secie Li z Dominiką). Liczę też, że Stan urwie seta, a jeżeli tak się stanie to ten typ jest już niemal pewny. Swoją droga ten typ ma szanse powodzenia nawet przy 3:0 dla Rafy więc kurs wg mnie lekko przesadzony, albo linia za niska. Wystarcza dwa tie-breaki i do 4, albo tie-break i dwa sety 7-5, i nawet wygrana rafy do 0 (w co mimo całej sympatii dla Hiszpana wątpię) sprawia, że typ wchodzi. Ja zaryzykuje

Otrzymane punkty reputacji: +5
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Naprawdę wierzysz w to co napisałeś? ???? Ech.. Który to już raz ponosi Cię fantazja? ???? Wawrinka nigdy w życiu nie ugrał seta z Rafą i tym bardziej nie ugra w finale szlema,większość użytkowników napisała już prawie wszystko o tym spotkaniu więc nie chcę się powtarzać, będzie to 3 setowy pojedynek który wygra Hiszpan.
Typ 3:0 Nadal 2,10 eFortuna
Fantazja ? Dla mnie typowanie wyniku 3:0 to fantazja, na której przegrasz... Wg mnie seta Stan spokojnie ugra z Nadalem w tym finale. I co z tego, że pierwszy raz gra finał ? Mentalnie Wawrinka jest już gotowy do zdobywania najwyższych celów. To że Wawrinka do tej pory nie ugrał seta nie znaczy, że nie ugra teraz ???? Super te Twoje założenia. A co będzie jak jednak ugra seta? Cud ? Zejdzmy na ziemię i obiektywnie poprawtrzmy trochę na szansę jednego i drugiego. Dla Stana to olbrzymia życiowa szansa i nie wierzę, że nie powalczy w tym meczu urywając seta Nadalowi, Hiszpan też człowiek i w końcu może mieć słabszy moment przecież.
Każdy ma prawo do swojego zdania i jak chcesz to graj sobie Nadala 3:0 lub na WIN Nadala po 1.15 ????
Ja Stana nie skreślam w tym meczu, wg mnie powalczy i seta spokojnie powinien ugrać, a jak trafi na dobry dzień i mentalnie da rade to może i wygrać ten finał.

edit by qbali
Upsss, pierwszy seta dla Stana ???? Mały cud się stał faktem i Stan urwał seta Nadalowi... 3:0 dla Nadala poszło w niepamięć jak i mnóstwo kuponów...

Otrzymane punkty reputacji: +2
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Nadal -Wawrinka ⛔⛔⛔1:3
DW 3:1

3,75 bet365

krótko bo zaraz koniec rozgrzewki , zwyciestwo Nadala raczej niemal ze pewniutkie ja pojde w Dw gdy Wawrinka jak najabardziej zasługuje i ugra chodz jednego seta w tym meczu . Ja zagrałem za drobne i moze sie udać , w 3:0 nie wierze .
To co Rafa wyprawiał z Federerem w pólfinale to szok , Wawrinka mysle ze rozegra lepsze spotkanie jak to wygrane z Berdychem .
Napewno bedziemy mieli super mecz dziś !

edit

hm dziwne spotkanie po pierwszym secie ale widać było ze Rafa nie da rady , graty dla Staszka nalezalo mu sie zwyciestwo

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
panowie, pytanie z innej beczki. Ktoś może się wypowiedzieć na jakim poziomie stało spotkanie? niestety przez gorączkę sobotniej nocy zaspałem na finał i zwyczajnie się zastanawiam czy warto obejrzeć vod czy same highlightsy będą wystarczające, pozdrawiam!

C 445

cristovao

Użytkownik
Graty dla Nadala, że grał dla publiczności z cholerną kontuzją która jeszcze go wygwizdywała jak tak dalej będzie to wskoczą na pierwsze miejsce za publiczność w Paryżu.
Co do meczu pogratulować Staśkowi życiowego sukcesu, graty za pierwszego seta. Nie będę gdybał jakby mecz się potoczył gdyby Rafa był sprawny no ale Stasiek głowa przestała pracować. Nadal mieszał lekkimi zagraniami i Szwajcar sobie nie radził. Niestety taką będzie miał metkę, że wygrał bo Nadal złapał kontuzję ale taki jest sport a, że Rafa grał do końca tylko bić brawo.
Mam nadzieję, że z tą kontuzją to nic groźnego i Nadal będzie trzymał formę zeszłoroczną jak i tą do dzisiejszego finału.

greeey 1,5K

greeey

Użytkownik
Nie wiem jakim cudem uzytkownik qbali zostal moderatorem ale nie zmienia to faktu ze musial na to niezle &quot;zapracowac&quot;. Co do samego meczu faktycznie ze stawianie na nadala po tak smiesznym kursie mija sie z celem to samo tyczylo sie dw. nieodbierajac nic staskowi mozna bylo przewidziec ze seta jest w stanie urwac a to ze wzgledu na swoja forme i fakt ze nadal powoli wchodzi w mecz. tak tez sie stalo. ale teraz komentujac to co napisal uzytkownik qbali odnosnie zwyciestwa stana. nieoszukujmy sie ze gdyby nie uraz nadala mecz wcale nie byl jeszcze rostrzygniety i to ze stan wygral zasluzenie seta nie zmienia ze wygralby mecz. i pisanie takich glupo jakie napisal ten uzytkownik sklania mnie do zastanowienia sie jakim cudem jest on moderatorem. nawet gdyby stan wygral drugiego seta a nadalowi wciaz nic by nie bylo nie moglhy stan byc pewnym wygranej w normalnej dyspozycji nadala staj urwalby jedynie seta lub dwa. zadze ze nawet gdyby nadalowi jakims cudem udalo sie wygrac 4 seta to w 5 nadal juz by postawil wszystko na jedna karte. a widac ze tego chcial. lyknap kolejna tabletke i mysle ze dalby rade.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Do wszystkich typujących na Nadala (w tym i na mnie) wylany został dzisiaj kubeł zimnej, a wręcz lodowatej styczniowej wody. 1,20 na Nadala nie weszło, ani żadne handicapy w jego stronę, bukmacherka po raz kolejny udowodniła, że nie ma żadnych przysłowiowych lokat w hazardzie.
Finał? Kto by się takiego przebiegu spodziewał. W pierwszym secie Nadal miał na początku meczu moment dekoncentracji gdzie zagrał nieudanego drop shota, popełnił DF i dał się przełamać jak dziecko. Szwajcar ze swoim piekielnie dobrym serwisem to bezwzględnie wykorzystał.
Drugi set zaczął się podobnie i Hiszpanowi zaczęło się już &quot;palić w d***&quot;, szybkie przełamanie i nie wiadomo co robić dalej. Rafa łapie się za plecy i schodzi do szatni gdzie w tym czasie Wawrinka kłóci się z sędzią. Drugi set kończy się w żenującym stylu i wszystko wskazuje na krecz, bądź prawdopodobne 0:3. Zaczyna się trzeci set i Wawrinka pokazuje 100% frustrację, gra jak amator, serwis nie wchodzi, nie potrafi odebrać serwisu Nadala, robi się przełamanie i kończy się szybko set dla Hiszpana.
Czwarty set to znowu bardziej gra psychiczna niż umiejętnościami. Stan wychodzi na prowadzenie z brejkiem, po czym oddaje swoje podanie bodajże do 0. Nadal znowu nie wytrzymuje tempa i oddaje swoje podanie.
Odnośnie meczu stał na dość niskim poziomie, sensacji nie zabrakło i w końcu po tylu latach od 2009 roku po wygraniu szlema przez Juana Martina Del Potro, można by powiedzieć, że &quot;big four&quot; pękła.
Brawo Wawrinka!

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
panowie, pytanie z innej beczki. Ktoś może się wypowiedzieć na jakim poziomie stało spotkanie? niestety przez gorączkę sobotniej nocy zaspałem na finał i zwyczajnie się zastanawiam czy warto obejrzeć vod czy same highlightsy będą wystarczające, pozdrawiam!
Obejrzyj skrót, nie warto oglądać całego meczu, bo po prostu nie było to spotkanie godne finału Wielkiego Szlema. Lepszy mecz już dał Ferrer z Nadalem w RG 2013. Najgorszy finał GS jaki widziałem.

Otrzymane punkty reputacji: +7
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Gdyby Nadal byl zdrowy to moglby to byc jeden z najlepszych finałow ????
Po za tym ja widzialem i tak gorsze. I na pewno byl to mecz Ferrera z Nadalem czy Nadala z Berdychem na Wimbledonie a czy o meczach Nadala z Ferdkiem na FO gdzie co mecz to Roger dostawal baty i rezygnowal z wygranej po 1 secie mozna bylo mowic ze byly lepsze? Dzisiaj przynajmniej byl dreszczyk emocji po wygranyms ecie Nadala, bo mozna bylo mieć domysl, ze moze sie zdarzyc cos neisamowitego i mimo problemow ze zdrowiem Rafa wroci do meczu

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Na &quot;lokatę&quot; można się było załapać pod koniec 3 i na początku 4 seta na live&#39;ach, kiedy to Bukmacherzy (po okresie, gdzie całkowicie zdjęli kursy), momentami dawali na zwycięstwo Wawrinki 1,40-1,50, czyli 2 razy więcej, niż przed początkiem meczu na Nadala. A prawdopodobieństwo wygrania meczu było podobne, jak nie większe po stronie Wawrinki.
Szkoda, że nie miałem pieniędzy na koncie, które obsługuje szybkie płatności on-line, bo bym postawił wszystko co na nim było. Ech, szkoda. Taka szansa się często nie pojawia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom