>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP World Tour Finals - Londyn, 4.11.2013-10.11.2013

Status
Zamknięty.
W 66

warchlak

Użytkownik
Piękna masóweczka na Wawrinke ????
Kursy poniżej 1.5, gdzie aby był sens grania potrzeba pewnie z 70% szans na wygraną Stasia, ale co tam, jedziemy ????
Argumenty typowo sezonowe, czyli jakiś czas temu Ferrer bez formy, będzie przegrywał, niech już kończy...Później Ferrer wygrywa turniej w Paryżu i jest już momentalnie w formie i wszystko ok ????
Teraz David przegrał z Berdychem i już zmęczony, bez formy, bez talentu, zero szans ????
Wawrinka wcale nie musi tego wygrać, jak nie zagra perfekcyjnie to polegnie, bo David wykorzysta gorsze momenty Szwajcara.
Szkoda, że sezon się kończy, bo po takiej wygranej z Wawrinką, David byłby już pewnie w formie i do tego uczyniłby wielki progres w grze w hali ????
Ferrer - Wawrinka 2.81 pinnacle

bartezz 33

bartezz

Użytkownik
Popieram mojego przedmówce, porywanie się na Wawrinke po takim kursie jest naprawdę słabym pomysłem, faktycznie może i wygrał z Tomasem oraz napsuł trochę krwi Nadalowi ale to wciąż debiutant turnieju, zawodnik któremu zdarzają się wpadki. Fakt, że gra o awans może się obrócić przeciwko niemu bo wiadomo że jak ktoś za bardzo chce to często nie wychodzi. Nie róbmy też z Ferrera zawodnika bez formy bo w tym sezonie zagrał kilka naprawdę wielkich spotkań za co go cenie. Niestety 3 finały z rzędu odbiły się na jego dyspozycji, prawda jest taka że aktualnie gra co 2 dni i pewien czas pomiędzy spotkaniami na regeneracje ma, co więcej za jedno wygrane spotkanie płacą tu 142tys $ i nie sądzę, że przejdzie on obojętnię obok tego spotkania. H2H na rzecz Ferrera. To będzie ostatnie jego spotkanie w tym sezonie i liczę że da z siebie wszystko.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Moglby ktos napisac szybkie zaleznosci co musi zrobic Berdych zeby przejsc ?
Ferrer 2-0 - Berdych ?
Ferrer 2-1 - Berdych ?
Wawrinka 2-0 - Berdych ?
Wawrinka 2-1 - Berdych ?

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ferrer - Wawrinka under 22,5g @ 1,83
Bet365

Ja tutaj nie widzę innej opcji niż łatwe zwycięstwo Wawrinki. Staszek prezentuje znacznie lepszą formę i dzisiejszym zwycięstwem 2-0 zapewni sobie wejście do półfinału. Ferrer gra słabo, gdyby Berdych nie był taki drewniany to by się mecz skończył znacznie wcześniej. Wawrinka inny typ zawodnika, dobry serwis, perfekcyjny backhand i moim zdaniem lepszy od Czecha i właśnie od Hiszpana, który nie trafił z formą. Moim zdaniem warto grać under lub 2-0 Szwajcara.

astorre 64

astorre

Użytkownik
Moglby ktos napisac szybkie zaleznosci co musi zrobic Berdych zeby przejsc ?
Ferrer 2-0 - Berdych ?
Ferrer 2-1 - Berdych ?
Wawrinka 2-0 - Berdych ?
Wawrinka 2-1 - Berdych ?
1) Regardless of score, if R. NADAL defeats T. BERDYCH and D. FERRER defeats S. WAWRINKA, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.
2) Regardless of score, if R. NADAL defeats T. BERDYCH and S. WAWRINKA defeats D. FERRER, then R. NADAL wins the group and S. WAWRINKA qualifies 2nd.
3) Regardless of score, if T. BERDYCH defeats R. NADAL and D. FERRER defeats S. WAWRINKA, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
4) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 2 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 2 sets, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
5) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 2 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 3 sets, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
6) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 3 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 2 sets, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.
7) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 3 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 3 sets, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1) Regardless of score, if R. NADAL defeats T. BERDYCH and D. FERRER defeats S. WAWRINKA, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.
2) Regardless of score, if R. NADAL defeats T. BERDYCH and S. WAWRINKA defeats D. FERRER, then R. NADAL wins the group and S. WAWRINKA qualifies 2nd.
3) Regardless of score, if T. BERDYCH defeats R. NADAL and D. FERRER defeats S. WAWRINKA, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
4) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 2 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 2 sets, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
5) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 2 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 3 sets, then T. BERDYCH wins the group and R. NADAL qualifies 2nd.
6) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 3 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 2 sets, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.
7) If T. BERDYCH defeats R. NADAL in 3 sets and S. WAWRINKA defeats D. FERRER in 3 sets, then R. NADAL wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.
To już co nie co wiemy ;)

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Nadal wystarczy, że ugra jeden set i wychodzi z pierwszego miejsca. Zeby Berdych wyszedł z pierwszego miejsca musi ograć Nadala do zera.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
oj gdyby Stanowi nie siadł 1st serve w drugiej połowie 1ego seta to byłoby gładkie 2:0. A wypompowanie Ferrera było widać jak na dłoni w 3im secie więc praktycznie wszystko co przemawiało za Stanem potwierdziło się. Panie Warchlak, a na czym mamy opierać swoją opinie na temat formy jak nie na podstawie ostatnich miesięcy/dni? Poza tym Panie Bartezz uwzględniając w h2h mecze z poprzednich sezonów mija się z celem wg mnie.

Pomimo profitu z samego typu zrobiłem jeszcze ~215 % na live obstawiając brejki także jestem zadowolony ????

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Astorre czy moglbys podac strone gdzie znalazles te dane? Mnie intersesuje debel bo jedna strona podla ze granollers/pujol juz odpadli a czy nie awansuja jezeli Marrero/Verdasco wygra 2-0 z Peya/Soares?
Ma ktos moe jakies dane. Wiem ze Verdasco maja awans zapewniony ale jesli tak by bylo to moe zagraja dla rodakow?
Dzieki Astorre tak juz wyczytalem wszystko jest wyjasnione Pujole pojechali do odmu jesli M/V wygraja 2-0 to awansuje Stepanek jesli Peya przegra 2-1 to oni awansuja jesli wygraja 2-0 to wyjda z 1 miejsca

astorre 64

astorre

Użytkownik
Astorre czy moglbys podac strone gdzie znalazles te dane? Mnie intersesuje debel bo jedna strona podla ze granollers/pujol juz odpadli a czy nie awansuja jezeli Marrero/Verdasco wygra 2-0 z Peya/Soares?
Ma ktos moe jakies dane. Wiem ze Verdasco maja awans zapewniony ale jesli tak by bylo to moe zagraja dla rodakow?
http://www.barclaysatpworldtourfinals.com/

z tego co słyszałem Grano/Lopez juz odpadli. Czyli walka w ost meczu tylko o msc 1-2 Verdasco vs Peya

el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Nadal -3,5 gemaBet365
1.72
Nie no poziomu obu tenisistow nie ma co porownywac. Berdych jest grozny tylko przy swoim podaniu i jesli serwis &quot;siedzi„Z Ferrerem wygrał ale to raczej była duza zasluga Hiszpana i jego niezliczonych błedow. Czech nie jest w stanie powalczyc z głebi kortu z Rafą a juz przy zagraniach do backhandu to lezy.H2H 16:3 swiadczy o roznicy. Rafa nie gra dobrze w tym turnieju to fakt ale nawet w takiej formie jest zdecydowanym faworytem. Błedy Czecha niezwykle trafnie pokazał Stan stosujac dłuzsze wymiany, granie na backhand i rotacje topspinową. Nadal w ostatnich 2 meczach grał gorzej bo rywale meczyli go graniem na backhand. Dzis tak nie bedzie i Nadal bedzie mogł zagrywac swoje rogale z forhendu. Nadalowi potrzeba w sumie 1 set ale jestem pewien ze Takiemu Tenisiscie nie wypada kalkulowac. Vamos Nadal!
Tak na szybko¡

emil_92 0

emil_92

Użytkownik
Nadal - Berdych
???? Rafael Nadal(-2,5 gema) - Tomas Berdych 1 @ 1,50 ⛔

17 z 20 meczy wygrał Rafa. Hiszpan walczy o 1 miejsce w grupie , Berdych o awans do półfinału i być może także o 1 miejsce. Rafa nie przepada grać z mocno serwującymi graczami. Jednak Berdycha w mojej opinii pokona - zbyt duża stawka by mogło dojść do niespodzianki. Hiszpan jest graczem kompletnym , swe słabości jest w stanie nakryć wachlarzem innych wspaniałych uderzeń i wykorzystaniem piłek rotacyjnych. U Berdycha zbyt wiele zależy od serwisu. Czech mimo dobrej gry popełnia dużo błędów , które Hiszpan powinien dziś bezlitośnie wykorzystać. Nadal też gra o coś . To 1 miejsce jest bardzo ważne , gdyż unika Djokovicia w półfinale a perspektywa gry z Federerem bądź Del Potro wygląda zdecydowanie lepiej.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Pewnie z punktu widzenia nadalofaniaków całkiem uzasadnione jest zagranie np.
Berdych vs (Nadal-5,5g) 2 @ 4,55 (MarathonBet) ⛔ 13: (13-5,5)=13:7,5
gdzie za każdą postawioną zapałkę dostaje się prawie pięć w ramach wygranej.
Jednakże patrząc na tabelę i widząc możliwość wykolegowania Stanislasa przez rywali podoba mi się wysoki kurs na scenariusz, gdzie i Nadal syty i Berdych cały:
Berdych - Nadal 2:1 @ 10,0 (MarathonBet) ⛔ 1:2 w drugę stronę ;)
9 zapałek za 1, promocja ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +17
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Lopez M./Granollers-Pujol M. - Verdasco F./Marrero S. D. @2,10 ✅
Rojer J./Qureshi A. - Matkowski M./Fyrstenberg M. @2,09 ✅
Del Potro J.M. - Gasquet R. Over 21 gemów @1,91 ✅
Peya A./Soares B. - Stepanek R./Paes L. @1,76 ✅
Nadal R. - Ferrer D. +4 gemy @2,06 ⛔
Verdasco F./Marrero S. D. - Stepanek R./Paes L. @1,70 ⛔
Peya A./Soares B. - Lopez M./Granollers-Pujol M. @1,56 ✅
Ferrer D. - Wawrinka S. @1,49 ✅
Nadal R. - Berdych T. @1,25 ✅
Granollers-Pujol M./Lopez M. - Paes L./Stepanek R. @1,43 ⛔
Del Potro J.M. - Federer R. @2,14 Unibet ✅ Brawo Roger, Galaktikos!
Trochę wysoki kurs mi się widzi. Obaj panowie grają o wyjście z grupy. Jak dla mnie Federer zaczyna lepiej wyglądać kondycyjnie w tym okresie sezonu, znacznie lepiej też porusza się na nogach, stąd łatwiej mu napędzać swoje warunki gry. Del Potro w meczu z Djokoviciem już miewał lekkie przestoje, a ugrany set to raczej też zasługa obniżenia lotów przez Novaka niż jakiejś kosmicznej gry Argentyńczyka. Na dodatek sam Delpo zaczynał momentami skracać wymiany i tak konstruować punkty, by wykańczać je pod siatką. Widzę tu szansę dla Rogera, jeśli tylko nie będzie dawał szans do ataku, a więc trzeba grać długim returnem, najlepiej pod nogi i nie grać krótkich piłek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP World Tour Finals - Londyn
???? Del Potro J. - Federer R.
Federer R. ::: 2,00 ::: Bet-at-home ::: 3/10
Zapowiada się niezwykle ciekawy mecz o dużą stawkę jaką jest wyjście z finałowej grupy mistrzów sezonu. Ostatnie ich 4 mecze to były właśnie pojedynki na hali z czego, aż 3 mecze wygrał JMDP. Warto dodać, że rok temu Argentyńczyk pokonał Federera w Bazylei i właśnie tutaj w Londynie, ale to nie przeszkodziło Rogerowi dojść do finału. Szwajcar od zawsze tutaj czuł się zdecydowanie lepiej niż na innych turniejach. W ostatnich ich meczach padły zawsze 3 sety, co nam może wróżyć over setowy bądź gemowy w meczu. Mecz z cyklu 50 na 50 szans, ja kieruję się tutaj wyższym kursem i nawierzchnią która moim zdaniem bardziej sprzyja Rogerowi. Del Potro może mieć problemy kondycyjne i na pewno teraz nie gra tego co najlepiej potrafi.
Wynik: 6:4 (2)6:7 5:7 ✅

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
del Potro-Federer tie-break w meczu ? tak @1.83
To jest mega ciezki mecz do wtytypownia moim zdaniem. Po pierwszej serii spotkan i meczach Djokovic -Federer, gdzie Szwajcar zagral chyba najlepszy mecz w tym roku, powiedzialem sobie ze zagram na Federera. Z drugiej strony druga seria znowu postawila to wszystko na glowie, poniewaz del Potro zagral bardzo dobry mecz z Djokovicem, a Federer z Gasquetem bardzo przecietnie, a drugi set w wykonaniu Szwajcara byl po prostu slaby i nie zmienia tego wygrana w dwoch setach. Tutaj zasadniczy dylemat. Jestem zdania, ze jezeli Federer zagra tak jak w drugim secie z Djokovicem to mecz wygra, ale jezeli tak jak w drugim secie z Gasquetem to Argentyczyk bedzie gora. Del Potro bardzo duzo zyskuje swoim 1-ym podaniem z reguly i jezeli Argentynczyk przelamuje jako pierwszy w secie to robi sie zawsze duzy problem dla kazdego rywala. Poza tym ten backhand Federera. O ile w meczu z Djokovicem ten backhand fuiknkcjonowal swietnie od drugiego seta, to w meczu z Gasquetem znow byla to ogromna bolaczka Szwajcara, wiec kto wie jak to bedzie tym razem.
Kluczem do tego meczu bedzie odbior serwisu del Potro (zwlaszcza od strony backhandowej). Jezeli Federer bedzie to returnowac w kort w miare gleboko to ma szanse wygrac. Jezeli pilki beda latac po autach i siatce albo return bedzie zbyt krotki to bedzie bardzo duzy problem dla Szwajcara. Na korzysc Federera powinna byc determinacja, publika i swiezosc. Federer nie gral duzo w tym roku, jego organizm nie ma problemow. Delpo z kolei gra ogromnie duzo od Azji, sa wyniki, ale to sie odbija w waznych momentach i tutaj nie pomoze 2 czy 3 dni przerwy przy tak duzej eksploatacji organizmu. Roger ma moje wsparcie i sympatie w tym meczu jednak, takze koniec koncow daje Szwajcarowi odrobine wiecej szans. Nie rozumiem natomiast dlaczego ten mecz grany jest popoludniem, a nie wieczorem. Najlepiej jednak podoba mi sie jednak niestandardowy typ na tie-breaka w meczu, biorac pod uwage ze ten mecz zadecyduje o awansie do polfinalow.
Plusy za Federerem:
- gra sie do 2 wygranych setow, a nie 3
- dyspozycja Federera rosnie wlasciwie z kazdym meczem
- publicznosc
Minusy Federera
- nieprzewidywalny backhand, ktory od danego dnia wyglada roznie
- duze przestoje w grze od czasu do czasu

Otrzymane punkty reputacji: +4
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Tutaj zdecydowanie zgodzę się z dx2 w sprawie tego backhandu, który od pewnego czasu wygląda bardzo nie pewne, błędy są rażące. Co do meczu to ja kieruję się w stronę Federera ale również może tutaj być trzysetówka bo żaden z tych dwóch zawodników nie jest na lepszym poziomie od rywala by pokonać go w dwóch setach. Myślę, że ten mecz to typowe 50/50, wszystko zależy od dyspozycji dnia zawodnika a jaka ona jest to my się już przed meczem nie dowiemy. Takie mecze to lepiej sobie w spokoju obejrzeć i analizować ten mecz w perspektywie następnego jednego z tych dwóch zawodników.

logicus 139

logicus

Użytkownik
Jeśli ktoś wierzy z zwycięstwo Federera lub po prostu zajrzał do H2H to polecam typ na over 2,5 seta po kursie 2.22 w ComeOn.

Otrzymane punkty reputacji: +1
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Mecz debla pomiedzy Dogig/Melo vs Qureshi/Rojer. Kursy marne jak na faworytow bo prawda taka ze wygrywac nie musza gdyz awans zapewniony juz maja. Pytanie na kogo chca trafic w 1/2 finale? Rojer wczoraj byli o krok od sensacji i ogrania braci bryan ale coz nie udalo sie. Wiadmo ze na zwyciezce tej grupy czeka Verdasco. Mysle ze swiadomosc iz maja polfinal pozwoli im na chwile dekoncentaracji ktora wykorzystaja Qureshi/Rojer walczacy jeszcze o $$$ za wygrana.
Dogig/Melo vs Qureshi/Rojer -2 @ 3.2 Betfair 5/10 ⛔ 7-5 3-6 11-9

emil_92 0

emil_92

Użytkownik
Novak - Richard
Z dwóch dzisiejszych meczy z pewnością dużo większą popularnością cieszy się mecz Argentyńczyka Juana Martina Del Potro z Rogerem Federerem. Pojedynek zapowiada się na niezwykle interesujący i bezpośrednio decyduje o losie obojga zainteresowanych. Według mnie typowanie zwycięzcy jest strasznie trudną sprawą , bardziej skłaniałbym się ku Rogerowi , którego forma zwyżkuje jednak DelPo ostatnio ogrywa go regularnie i jak już chyba lepiej iść w kierunku overa gemowego i setowego.

Ja dzisiaj chciałem zwrócić uwagę na drugi mecz grupowy.
Novak Djoković zmierzy się z Richardem Gasquetem. Djoković walczy o 1 miejsce w grupie , natomiast Francuz jedynie o honor. Serb jest po 2 ciężkich 3-setówkach z Federerem i Del Potro i teraz rywal wydaje się półkę niżej. Gasquet ładnie walczył z Argentyńczykiem lecz poległ po walce, z Federerem nie miał szans.
Djokovicia przedstawiać nie trzeba - gracz kompletny , grający taktycznie, nawet gdy rywal ma dzień tak jaki miał Federer w ostatnich meczach z nim potrafi przetrzymać , urozmaicić grę , przejąć inicjatywe i wygrać. Gasquet według mojej opinii nie ma wielu argumentów. Jest naprawdę uzdolnionym tenisistą jednak szwankuje regularność i głowa. Te czynniki na tym poziomie są decydujące bo asortyment zagrań gracze mają podobny.
Wedlug mnie Novak Djoković przypieczętuje dzisiaj 1 miejsce w grupie i zamknie to w dwóch setach. Gram handicap gemowy na Serba.

???? Novak Djoković(-5,5 gema) - Richard Gasquet 1 @ 1,90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom