Djokovic @1.90 Bet365
Cos pieknego !!! epicki mecz , gladiatorzy , jeden i drugi zasluguje na final , na wielkie slowa uznania , jedyne co mnie mocno irytowalo u Nole , to ze tak pasywnie gral w kluczowych momentach przy bp . Tak szczerze Nadal wygladal kondycyjnie duzo duzo lepiej w 5 secie , dlatego to zwyciestwo smakuje niesamowicie !!! Ale jestem wrakiem czlowieka po nim ????
Przedostatni krok moj faworycie , z pewnoscia wiele bylo napisane na temat tego spotkania , wybaczcie , nie czytalem poprzednich opinii , wiec pisze swoja niezalezna . To bedzie z pewnoscia wielkie swieto , ktore obejrze z przyjemnoscia , obu panow nie trzeba przedstawiac , wiec skupmy sie na tym co ogladalismy , Nole na trawie prezentuje sie wysmienicie , Nadal rowniez zaskoczyl forma ale na Wimbledonie , Rafa bedzie niesamowicie zmotywowany , przez wzglada na sensacyjne wyelminowanie '' Maestro '' , bedzie chcial doscignac Federera . Novakovi motywacji tez nie mozna odmowic , wraca po kontuzji , wraca by udowodic ze cos jeszcze moze , a gdzie jak nie na londynskiej trawie ?? Obaj panowie jak burza na Wimbledonie , Djoko zostal raz sprawdzony , przez Edmunda , ale pozniej juz wrocil na wlasciwe tory . Rafa po pieknej walce ogral JMDP , kto wie czy jakby Argentynczyk zakonczyl 3:0 z Simonnem , moglby ograc Hiszpana , to bylo , minelo . Kursy wystawione mowia same za siebie 1.90 - 1.90 , tak wiec gdzie widze roznice ?? Wymiany ide ku Djokoviciovi , defensywa rowniez , jedyne co mnie martwi to wydolnosc , mysle ze tutaj na prawde kolosalna przewage ma Rafael . Nie zdziwilbym sie jezeli ten pojedynek dojdzie na pelen dystans , tutaj juz maleja szanse Nole , choc osobiscie licze na 3:1 .. Wiem ze moze ta analiza nie jest jakas przenikliwa , glowie skupilem sie na suchych faktach , ale sercem jestem za Djokoviciem