Ajax coś obiecałeś jak trafisz to @11 ???? Miałeś się nie śmiać już z JJ
Jerzy Janowicz vs. Lukas Rosol
Spotkanie, które Jerzyk może zapamiętać na długo. Zdobędzie swój pierwszy tytuł na kortach
ATP, czy może polegnie i będzie w marnej formie psychicznej przed US Open? Kto widział półfinały ten wie, że żadnemu zawodnikowi na pewno finał się nie należał. Zarówno Janowicz jak i Rosol dostali prezenty od swoich rywali i są gdzie są. Jurek wyciągnął mecz z tragicznego stanu, ale jego gra woła o pomstę do nieba, tak słabego spotkania jak to nocne nie widziałem nigdy w życiu. Wcześniej widziałem również pojedynek Czecha z Lu i też poziomem dużo nie odbiegał od tego nocnego. Pełno błędów, piękne akcje można wyliczyć na palcach jednej ręki. Kto tutaj zwycięży? Wszystko zależeć będzie od tego komu włączy się pierwsza kontuzja mózgu. Może teraz większość z Was skończy czytać analizę ale taka jest prawda. Obaj tenisiści są tak słabo psychiczni, że jedna piłka może zadecydować tutaj o tytule. Większe umiejętności ma niewątpliwie Janowicz, ale co z tym zrobi to się okaże o 18:30 czasu polskiego. Ja pewnie znów zaufam Polakowi, ale pogram pewnie coś na
live jak w nocy, gdzie udało się złapać @4 na czysty win, a niektórzy połapali więcej. Nic tylko się cieszyć, ale śmiechu co było to było ????