Dodam tylko, ze to pierwszy mecz Monteiro na twardej nawierzchni od... marca. Dla mnie Alexandr moze ten pojedynek przegrac wylacznie w przypadku kontuzji (
Fortuna ma zwrot). Bukmacherka to dla mnie nie totolotek. Nie gram na sile, nie wchodze tutaj pytac co sadzicie o spotkaniu, bo ja bym chcial typowac X po kursie 51 i pewnie faworyt bedzie mial gorszy dzien lub sie polozy na korcie i przestanie grac.
Nie twierdze, ze Brazylijczyk jest zlym zawodnikiem. Na ziemi gra calkiem przyzwoicie i regularnie osiaga te swoje 2-3 rudny czy nawet cwierfinaly w mniejszych Turniejach. Jednak na hardzie gra moim zdaniem na sile i przegrywa niemalze kazde spotkanie, jakie tylko rozgrywa na tego typu kortach. W tym roku pokonali go: Medvedev, Evans, Tsonga, Klizan oraz ostatnio Troicki. W ub. roku nic lepiej: Jaziri, Smyczek, Lajovic, Vesely, Brands, Goffin. Wpuscic typowego ziemniaka na kort twardy i szukac typow na niego to naprawde czysta loteria i dla mnie wlasnie szalenstwo. Madrzejsi bedziemy po spotkaniu i wierze, ze jednak moj typ bedzie trafiony. Jesli nie, to mocno sie zdziwie a jutro jak co dzien poszukam kolejnego zdarzenia, ktore wyda mi sie najbardziej prawdopodobne do typowania