Ten mecz jest dziwny. Kursy tuz przed spotkaniem sie calkowicie odwrocily i na Brazylijczyka na bwin zaraz przed startem bylo bodajze 1.42. Wiec wyglada na to, ze jest cos o czym nie wiemy. Takie rzeczy sie niestety zdarzaja, ale nie sadze, zeby Ukrainiec byl dzisiaj w pelni zdrow, inaczej nie da sie wytlumaczyc tych zawirowan ???? Nie wygrywa za wielu pilek przy serwisie rywala, za to wiekszosc podan Alexandra jest bardzo zacietych. Ale mecz trwa, chociaz wszystko wskazuje dotad na wygrana Thiago.
Przy okazji, ciesze sie, ze to spotkanie wywolalo tylko zainteresowania. Zycze sobie, zeby ta aktywnosc w dziale utrzymala sie na dluzej
Na większości portali administracja siedzi cicho jak mysz pod miotła, bravo za realne działania, życzę Ci samej aktywnościZnam go tyle co kazdy user tego forum, piwa z nim nigdy nie wypilem Bycie administratorem nie czyni mnie nikim lepszym od kazdego z tego forum. Takze mam prawo sie mylic, zle typowac. A jak byloby inaczej to teraz siedzialbym na plazy, gdzies tysiace km stad a nie bawil sie w administracje serwisu
Dziwny mecz, ale poki pilka na korcie...
A kto tu wylewa swoje żale ? nikt o zdrowych zmysłach nie grał by Dolga po 1.23, wczoraj ostrzegałem żeby go nie grać:Panowie blagam.. nie wylewajcie swoich zalow i nie plujcie jadem bo to jeszcze nigdy nikomu nic nie dalo w tym biznesie.
a myslisz że on na korcie zarabia miliony ? na tym płytkim rynku może znacznie wiecej zarobić niż swoim nędznym tenisem, jeśli zgarnął kilkaset tysięcy Euro na tym wałku to ładnie, ile musi grać żeby to zarobić ? chyba nie zdajesz sobie sprawyDuzo gadania.. Skad wiadomo, ze to nie tylko bujna wyobraznia, ze Dolgo jest w to zamieszany?
Nie widze jak Dolgo mialby niby zarabiac na tak plytkim rynku. W dodatku ryzykujac o wiele wiecej.