Roberto Bautista-Agut - Taylor Fritz
Fritz wygra przynajmniej I set @1.88 5j
Fortuna
Fritz mecz @3.35 1j
Fortuna
Siema. Świetnie zapowiada się ten mecz. Fritz mimo faktu, że ma dopiero 19 lat jest to kompletny zawodnik na nawierzchni twardej, starczyło obejrzeć pojedynek z Sandgrenem czy Sugitą. Posiada mocniejszy serwis od jutrzejszego rywala, a i w wymianach nie widzę tu wyraźnego faworyta. Od razu przypomina mi się spotkanie Hiszpana z Donaldsonem, poważnie Amerykanin zagrał jak ostatnie drewno, a zdołał wygrać 2-0. Ta cała regularność Bautisty mnie nie przekonuje, na pewno nie na hardzie na trawie dał trochę zarobić, ale dziś poważnie nie widzę tutaj wyraźnego faworyta. Oglądałem Fritza nieraz, na pewno jest to przyszłość amerykańskich kortów twardych, według mnie zastąpi on karykaturę tenisa Isnera. Niedługo US OPEN, ale spokojnie nikt tu nie odpuści, czysto sportowo to mamy tutaj przewagę Doga w serwisie, czyli czymś co jest kluczowe w zdobywaniu punktów na tej nawierzchni. W wymianach lekka przewaga Hiszpana, tylko ze względu na doświadczenie, zobaczcie niektóre spotkania młodego amerykańca, jest to zazwyczaj świetne widowisko na wysokim poziomie. Moim zdaniem gra na Hiszpana nawet po kursie @1.50, bo zapewne do tylu wzrośnie kurs mija się z celem, bo jedyna wyraźna przewaga to ranking.
Powodzenia!
Edit: Dopisanie bukmachera