Ale napisałeś wcześniej, że w finale też na niego zagrasz i do tego się odniosłem. Oczywiście możesz to zrobić, w końcu to Twoje pieniądze, ale jesteśmy na forum bukmacherskim a nie w punkcie lotto.Nie zawsze, w tym turnieju. W ogóle nie patrzę tutaj na aspekty sportowe, bo one nie mają nic do rzeczy. Wiem, że trudno Ci to pojąć, ale jeśli przykładowo grasz na jedną drużynę po wysokich kursach i wszystko wchodzi no to niby dlaczego nagle grać przeciwko nim? Nie twierdzę, że Hurkacz wygra, ale jeśli dał mi wygrać już parę stów to niby dlaczego mam teraz grać przeciwko niemu po jakimś śmiesznym kursie? To są półfinały Wimbledonu i raczej nie ma w nich przypadkowych grajków. Po prostu zadecyduje dyspozycja dnia.
Jeśli miałbym grać coś na Shapo to +8.5 gemapanowie zamiast robić dymy dajcie znac wasze zdanie czy shapo powalczy z djoko
Po tak mizernym kursie? Jeśli już myślisz, że nie urwie seta, to lepsze po prostu DW 3:0. Bo nawet jak urwie seta, to może zaszkodzić handicapowi, jeśli spłynie gładko w jednym z setów, jak w ich jedynym spotkaniu wielkoszlemowym dotychczas:Jeśli miałbym grać coś na Shapo to +8.5 gema
Czy urwie seta Djoko, szczerze mówiąc trochę wróżenie z fusów, moim zdaniem nie da rady.
Osobiscie tego meczu nie ruszam, ale kurs 1.47 bez podatku tak zle nie wygladaPo tak mizernym kursie? Jeśli już myślisz, że nie urwie seta, to lepsze po prostu DW 3:0. Bo nawet jak urwie seta, to może zaszkodzić handicapowi, jeśli spłynie gładko w jednym z setów, jak w ich jedynym spotkaniu wielkoszlemowym dotychczas:
Tylko, że gramy na trawie, a tutaj walka o dwa przełamania w secie często nie ma sensu, a co dopiero o taki wynik 6-0. +8.5 do jakiegos ako wygląda przyzwoicie, Nole tutaj nie przemęcza się zbytnio poza pierwszym meczem, gdzie Draper urwał mu seta i podrażnił SerbaPo tak mizernym kursie? Jeśli już myślisz, że nie urwie seta, to lepsze po prostu DW 3:0. Bo nawet jak urwie seta, to może zaszkodzić handicapowi, jeśli spłynie gładko w jednym z setów, jak w ich jedynym spotkaniu wielkoszlemowym dotychczas:
Pokaż załącznik 9973
Buki które są obiektywne w przeciwieństwie do Polaka z pewnością wiedzą trochę lepiej jakie szanse ma Beret. I jeśli dają go jako wyraźnego faworyta to znaczy że dają mu dużo argumentów do wygrania meczu. A ty piszesz że włoch nie ma żadnych argumentów i będzie szybkie 3:0?Wy chyba w ogóle nie oglądaliście meczów albo się nie znacie na tenisie i gadacie takie głupoty, że Berettini to faworyt xD Faworyt to prawda, ale jeśli Hurkacz będzie grał pasywny tenis (tak jak 3 pierwsze sety z Medwiediewem). Jeśli zagra taki mecz jak z Federerem czy ten mecz od stanu następnego dnia z Medwidiewem, taki agresywny gdzie będzie rushował do siatki, returny będzie walił pod nogi co jest mega trudne dla podającego to Berretini nie ma żadnych szans i dostaje 3 do jaja. Oglądnijcie mecz z Augerem to przecież oni oboje grali siłowy tenis, wymiany w środek kortu aż któremuś padnie psycha i wyrzuci na aut bądź w siatkę. Nie wiem gdzie widzicie argumenty u Włocha. Serwis? Serwis wczoraj miała super Sabalenka (coś około ~20 asów) i powinna dostać 2:0 gdyby Pliskova wykorzystała w 1 secie 8 bp. I jeszcze rozwala mnie to, że slajs to argument na zwycięstwo xd Nie, slajs to głównie defensywne zagranie raczej nic nie wnoszące, przy tym że Hurkacz gra bardzo agresywnie i będzie podchodził do siatki. Pozdro
Skoro Hurkaczowi się to udało to czemu berrettinii miałby też nie wygrać z Medvedieviem? bez sensu takie porównania , zbyt dużej róznicy nie ma między nimi , dyspozycja dnia może zmienić , obrócić wszystko .Za 3 h będziemy wszyscy mądrzejsi. Wg mnie 3:1 Hurkacz. Czy Berrrettini pokonałby Medvedeva?
Właśnie że boost na betfan dosyć często siada jak legia ostatnio i pare razy siadły tam fajne pieniądze, i 3.5 na hurkacza szału nie robi ale jeśli ktoś gra tylko ten mecz to lepiej po tym kursie niż 2.6Siemanko niebawem półfinał ,różnego rodzaju opinii i typów cała masa. Dojście Huberta do półfinału to jest mega osiągnięcie przechodząc do meczu i patrząc całościowo na turniej typuje tutaj wygraną Włocha. Jest na mega gazie co pokazują jego wyniki. Serwis trzyma niesamowicie i ta gra mega siłowa tutaj moim zdaniem zdecyduje. Niestety jeszcze w pewnym bukmachrze bostuja wygraną Huberta a ich każda promocja kończy sie odwrotnym typem. Zobaczymy i czekamy na mecz