Mała nieścisłość, typu nie neguję ale Cilic rozegrał 3 spotkania na nawierzchni hard w Pucharze Davisa w meczu Chorwacja-Usa.Cilic vs Karlovic 2 2,50@ Ivo w bardzo dobrej dyspozycji Cilic na twardej dawno nie gral
Mała nieścisłość, typu nie neguję ale Cilic rozegrał 3 spotkania na nawierzchni hard w Pucharze Davisa w meczu Chorwacja-Usa.Cilic vs Karlovic 2 2,50@ Ivo w bardzo dobrej dyspozycji Cilic na twardej dawno nie gral
zasada jedna z wielu, na Foga gra sie tylko jak jest underdogiem...Jak stawiacie Fogniniego dzisiaj? Kurs nie powala,ale Włoch jest w gazie.Jesli ograł Amerykanina,to z Donaldsonem też nie powinien mieć kłopotów,ale wszyscy wiemy jak z psychiką u szalonego Włocha.Może też dojść zmęczenie.
Przeciez Johnson sie podlożył to jakie ograł?Po prostu Amerykanin chce sobie odpocząć więc olał mecz.Jak stawiacie Fogniniego dzisiaj? Kurs nie powala,ale Włoch jest w gazie.Jesli ograł Amerykanina,to z Donaldsonem też nie powinien mieć kłopotów,ale wszyscy wiemy jak z psychiką u szalonego Włocha.Może też dojść zmęczenie.
Wymieniłeś ciekawe spostrzeżenia co do grania underdogów, jednak najlepszym meczem w który warto zainwestować jest Stevan Diez przeciwko Tomicovi... Gonzalez odwalał maniany w kwalach z Siguonami Besterami a jednak łamał jak chciał Tomica i solidnie się mu postawił, Diez zagrał bardzo dobrze z Edmundem serwis siedział gra u siebie i moim zdaniem to najlepszy mecz przeciwko underdogowi na dziś. Amen.dzisiaj moim zdaniem 'kilka' kursow underdogow spokojnie do pogrania, przestrzegam przed graniem na: Isnera, Stepanka, Socka, Monflisa, Thiema, Goffina, tu mamy 6 graczy, gdzie kurs oscyluje w granicach 1.20-1.40, wyrzucanie pieniedzy w bloto, wystarczy, ze 2 underdogow nam cos pokaze i mamy pozamiatane... delikatnie pogram w strone tych 'slabszych'
Jakie podłożył, Dżonson to mega drewno czy ty tego nie zauważyłeś, ten zawodnik niedługo powróci poza top100 tam gdzie jego miejsce, 1 mu nie siadała to jak miał wygrać jakiekolwiek wymiany z Włochem?Przeciez Johnson sie podlożył to jakie ograł?
Fognini zagrał wczoraj świetny mecz zza linii. Trzymał mega wymiany jak ściana. Byś się wstydził pisać takie dyrdymały jak to , że Steve jest drewnem. Zawodnika , który jest typowym runnerem z b dobrym fh i rotacją nazywać drewnem. Kolejne bzdury o powrocie za top 100 kiedy aktualnie osiągnął swój najwyższy ranking i sezon zapewne skończy w top 20 , a przed rozpoczęciem startów w ATP wróżono mu stałe miejsce w top 10 . Nie jest takim dominatorem jakim miał być , ale to conajmniej b solidny tenisista. Nie żadne drewno.Jakie podłożył, Dżonson to mega drewno czy ty tego nie zauważyłeś, ten zawodnik niedługo powróci poza top100 tam gdzie jego miejsce, 1 mu nie siadała to jak miał wygrać jakiekolwiek wymiany z Włochem? Widzę że tutaj stawiali ludzie domy na Johnsona bo Dollarsbanker.blogabet tak postawił.
Panie Januszu!!Ja dziś proponuje zagrać takie zdarzenia:
1.Sam Querrey-Goffin David typ 2 kurs 1,44
2.Dominic Thiem-Kevin Anderson typ 1 kurs 1,65
3.Marin Cilic-Ivo Karlovic typ 2 HG 0-2,5 kurs 1,78
Ako:4,22 Bukmacherinnacle
1.Stawiam na zwycięstwo Belga.Po znakomitym wystepie na Wimbledonie nie zagrał w żadnym turnieju.Belg w 1/16 finału trafił na dobrze spisującego się w ostatnim czasie Amerykanina Sama Querreya,ktory w poprzedniej rundzie wygrał 2:0 z Kanadyjczykiem Dancevicem.Przyjechał na turniej wypoczęty i bedzie chciał zajśc jak najdalej.Belg jest znakomity technicznie i uważam ze bedzie szybkie 2:0 dla Belga ktory jest juz topowym tenisistą.Kursik bardzo przyjemny
2.Kursy wysokie na Austriaka dlatego pobieram je z pocałowaniem ręki.Thiem ostatni turniej grał u siebie w Austrii gdzie przegrał gładko 2:0 i tak jak Goffin przyjechał do Toronto zajśc jak najdalej.Anderson w poprzedniej rundzie wyeliminowal Troickiego gdzie wygrał 2:0.Spotkanie nie było jakieś bardzo ciekawe.Reprezentant RPA według mnie gra w kratke i dziś stawiam także 2:0 na korzyśc faworyta buków.Jak Thiem zagra na 100% i wszystko bedzie gralo to mecz jest jego.
3.Wszyscy dr Ivo spisywali juz wczoraj na straty gdzie wygrał 2:1.Ja ide w dtrone handicapa gemowego bo w meczu mogą sie zdarzyc 2 tie-breaki i Cilic jak i Karlovic moga wygrac tu 2:0.Kursiki przyjemne.Cilic w pucharze Davisa prezentował sie bdb.Co do Ivo jedyne co mnie martwi czy wytrzyma kondycyjnie bo to jego kolejny mecz a kondycja juz nie ta sama co 10 lat temu.Ivo w Waszyngtonie doszedł aż do finału gdzie uległ po walce z Monfilsem 2:1.Mecz napewno bedzie wyrownany dobrze także over gemowy.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych
Osobiście dziś gram Goffina po kursie 2.10Jakieś opinie o meczu "Goffe"?
A sraki murzyn nie dostanie ? Mogłeś nawet to napisać i to by było więcej warte jak twoje kazamaty. Popsil to miał setowe ale na 1 set a nie mecz. Na tym hardzie bardziej pewny Belg i to z Monfilsem ? Jak Goffin zagra regularnie tylko regularnie to czarny go zabije !! Wczoraj Querrey jakby nie mial kontuzji to by pokazał regularność Belgowi ale w drodze do szatni. Tu strach grać czarnego bo to wariat czyl to zakład typu no way.Osobiście dziś gram Goffina po kursie 2.10
W mojej opinii mecz 50/50 więc gram wyższy kurs co do wczorajszego meczu Monfilsa gdyby jego rywal wykorzystał piłkę setową i wygrał 1 set murzynka nie byłoby dziś w 1/8 finału . Myślę że dziś nastapi zapaść formy Gaela i w tym głównie upatruje triumf Belga , zabije go swoją regularnością. Po 2 jest wyżej rozstawiony niż Francuz .
Argumenty tak wyszukane, że głowa mała. Monfils jest w gazie, do tego Goffin w Toronto gra pierwszy turniej na hardzie. W pierwszym meczu krecz Querreya i za długo Belg sobie nie pograł. Uważam, że Francuz jest tutaj faworytem i kursy są bardzo dobrze wystawione, w dodatku w Sportingbet można złapać La Monfa po 1,80 co już jest bardzo opłacalnym manewrem.Osobiście dziś gram Goffina po kursie 2.10
W mojej opinii mecz 50/50 więc gram wyższy kurs co do wczorajszego meczu Monfilsa gdyby jego rywal wykorzystał piłkę setową i wygrał 1 set murzynka nie byłoby dziś w 1/8 finału . Myślę że dziś nastapi zapaść formy Gaela i w tym głównie upatruje triumf Belga , zabije go swoją regularnością. Po 2 jest wyżej rozstawiony niż Francuz .
Oglądał ktoś wczoraj Dimitrova? (tzn dzis w nocy) bo ciekawi mnie czy Ivo mu da rade