Sousa vs Sock
Sousa wygra seta 1.65 Sportingbet
Ide w Souse , bo solidnie wyglada w tym turnieju, co mnie zaskoczylo, to to, ze poprawil BH , jak zawsze opiera swoj
tenis na FH , obiega go strasznie czesto , w sumie Sock robi to rowniez, ale nie tak czesto jak Sousa .. pilka na BH a Sousa gra Forhandem .. tak czy owak obureczny BH u Sousy nawet niezle wygladal, zaczyna mniej obiegac ta strone i jego gra jest nawet dobra , lepiej wyglada niz rok temu wg mnie.. Nie wiem czy ogra Jacka, ale seta powinien zdobyc i ze spokojem wykorzysta gorszy gem serwisowy amerykanina.. Sock tez ladny turniej , gra milo dla oka .. Podsumowujac , licze tu na 3 zaciete sety , Sock i Sousa nie odpuszcza a z racji ciekawego kursu na portugalczyka na wygranie seta w meczu , pobieram ten typ , szykuje sie ciekawy final ..
Evans vs Muller
Evans wygra seta 1.55 i over 22.5 gemów 1.65 Sportingbet
Tutaj tez wyrownany mecz .. Gilles w tym finale jak to on , bedzie chcial 3 mac swoj wyrzucajacy serwis, ataki do siatki etc .. Tie break w tym meczu rowniez mozliwy, ale poza serwisem i mocnym FH Mulller nie jest graczem , ktory bawi sie w wymiany, a wg mnie Evans bedzie chcial grac sporo wymian z glebi kortu .. Evans na serwisie gorzej od GIlllesa , ale i tak w wiekszosci wymian lepszy powinien byc Evans .. W tie breaku tez brytyjczyk nie jest bez szans, bo w koncu Mullerowi sie srwis powinie .. Ogolem stawiam na to , ze wygra final Evans.. Muller , gdy serwis nie wchodzi , strasznie sie irytuje , a Evans w tym turnieju gra swoje, solidnie na FH , duzo slajsow i wgle moc uderzen po stronie Evansa .. W wymianach lepszy bedzie Evans , w poprzednich meczach naprawde pokazywal, ze ma sile na BH rowniez, FH niezly a GIllles z Troickim w wymianach troche sie gubil i w ogole Serb niemrawo wygladal w meczu z luksemburczykiem i przegral na swoje zyczenie ..Ubezpieczam sie i ide w strone seta Evansa lub over gemowy ( Muller strasznie duzo asow w 2 poprzednich meczach ) , lecz Evans przy swoim serwisie , tez bedzie skupiony i nie powinien dac sie przelamywac tak jak z Kuznetsoveem ( Kuznetsow mocne petardy , Gilles az tak nie ryzykuje ) .. Podumowujac , zaciety mecz ale jednak Evans .