qarny
Użytkownik
A ja szczerze mówiąc to myślę nad pograniem Tomica. Widać, że mu mega zależy, że złapał formę. Dla Ryszarda półfinał 250tki to w sumie nic, a dla Tomica po takich perturbacjach rankingowych to jak tlen. Australijczyk wygląda bardzo dobrze na serwisie i pokazał dzisiaj z Verdasco, że radzi sobie z obrona brejkow (czyli z głową wszystko okej). Gasquet mi nie zaimponował meczem z Tsitsipasem. W drugim secie Grek miał od początku problemy ze zdrowiem,.mimo to doprowadził do taj brejka. Jeśli popatrzmy na statsy suche to Tomic miał 85% pierwszego serwisu!!! Gasquet natomiast gorzej bo 61%. A wszyscy wiemy jak ważny jest serwis na trawie i jak wiele daje. Niepokoi mnie tylko to, że Bernardyn rozegrał już 2 spotkania w eliminacjach i 3 w turnieju głównym. Podczas gdy Francuz tylko dwa. Przeczuwam wyrównany mecz i gdy tylko wytrzyma fizycznie trudy turnieju Australijczyk to może mocno namieszać w grze Francuza i wyjść zwycięsko z tej batalii o finał turnieju. Forma jest, a to u Tomica się mocno liczy bo jak i jest formą to jest ok ze zdrowiem psychicznym ????
Tomic, Bernard @2.48
Unibet
Tomic, Bernard @2.48
Unibet