G
0
greenmalina
Użytkownik
Jak widzicie Federera w dalszych etapach?
Nigdy w życiu bym nie grał na Pella i do tego na taki marny kurs,więc gram hc+seta na hindusa @1.76.Feliciano @ 1.50 stsJak na moje to więcej niż 1,35 bym tutaj nie dał. Hiszpan jest zdecydowanym faworytem i przy neutralnej dyspozycji powinien bez większych problemów ograć Francuza. Odnośnie Lopeza pisałem w ostatnim poście, idealny zawodnik pod trawe, bije tutaj Simonka wszystkim, podanie bez porównania jakiegokolwiek, przy siatce również, świetnie operuje slajsem. Co biedy Francuz może na to poradzić? Tuż to wszystkie krótkie po stronie Hiszpana będą natychmiast konczone, to nie cegła, tutaj Francuz nie zdąży. Na Grassie grali ze sobą trzy razy i w każdym spotkaniu góra był Hiszpan. Spokojnie do dubla pobierać.
Mocniej uderzam w ako
Berdych +2.5g @ 1.37
Pella @ 1.35 ( tutaj się nie zgodzę i moim zdaniem Argentyńczyk to bierze.)
Tsitsipas @ 1.47
@ 2.71 sts
Gdzie te czasy kiedy na kortach trawiastych królował serw/wolej a teraz grają na nich jak jak na cegle i przebijanki przeważnie ehhh!!Zgadzam się z kolegą wyżej. Granie Argentyńczyka po 1,35 to mimo wszystko słaby wybór. Tak samo było z Millmanem, Kolbą, Pospisilem, którzy w roli pewniaków po takich kursach przegrywali. Po prostu nie warto tracić nerwów.
Na dzisiaj też dużo zagadek, bo nie wiadomo jak do meczu podejdzie Kyrgios, Raonic czy Tsitsipas. Chcoaż Nickowi przydało by się kilka spotkań na trawie przed większymi turniejami. Chwile nie grał z powodu kontuzji, w deblu już przetarcie miał. Powinien Niemca pokonać. Aczkolwiek kurs na mały na singla a nie widzę niczego do dubla,bo Berdycha już zagrałem na singlu.
No jak to jak... jak zwykle, porozstawia wszystkich po kątach, a potem pojedzie na Wimbledon i też wygra jak rok temu ????Jak widzicie Federera w dalszych etapach?
Ja osobiscie ogladalem , gdyz mialem postawiony ten mecz na Japonca i strasznie sie rozczarowalem w pierwszym secie Japonczyk zlamal pierwszy , by oddac prowadzenie , obronic sie przed setem i oddac na 5:7 , drugi to juz byl ok , w trzecim jak zobaczylem ze Japonczyk przelamal , by pozniej jeszcze miec 40;15 przy serwisie Rumuna i oddac na 4:6 ogolnie dramat po tym meczu stwierdzam ze Sugita nie ma zadnych argumentow na trawe , Copil jak serwis nie siedzi to slabo , bardzo slabo byl lamany 4 - krotnie przez Japonczyka , skoro Ebden przelamywal takiego asa od trawy jak Mullera ( oczywiscie na tym poziomie , nie wliczam topu ) to tutaj tez powinien sobie poradzic , ja tak to widze . Jeszcze raz w nocy przeanalizuje ten mecz i ide w strone Ebdena , Powodzenia ????Ebden-Copil 1 @1.67 efortuna
Jestem ciekawe waszej opinii na temat tego meczu.
Matthew ku mojemu zdziwieniu nie dał żadnych czas Mullerowi grał na prawdę dobrze Gilles nie miał zbytnio nic do powiedzenia Ebden kontrolował przebieg meczu idealnie z drugiej strony Copil nie widziałem meczu z Sugitą może ktoś może coś powiedzieć o nim? po grze australijczyka stawiam na niego.
Czyli wiadomo że jedna się wysypie, nie wiem skąd ten optymizm.Wygrana, tak samo jak Klaasen/Venus. Obie pary zamykają mi wczorajszy kupon Berdych plus Petzchner/Puetz.
Ledwo, ale dobrze że weszło. Tak napisałem, bo wiesz jak to jest jak coś zamyka kupon, no offense.Nigdy nic nie wiadomo, nic się nie wysypało choć w obu meczach było gorąco.