>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Shanghai, 05.10-12.10.2014

Status
Zamknięty.
ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
Djokovic - Federer
@ 3.25 Federer Bet365
✅✅
Po takim kursie szkoda nie pobrać. Spodziewałem się, że Ferrer bardziej sie dzisiaj postawi Serbowi ale ewidentnie nie siedział mu serwis co Djoko wykorzystywał na początku obu setow a później było juz z gorki. Co do Federera, klasa sama w sobie, jak gra każdy wie, wiec nie mam zamiaru o tym pisac. W jutrzejszym meczu ja nie widze faworyta a kurs 3.25 jak dla mnie petarda.

Otrzymane punkty reputacji: +5
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Simon G. - Lopez F. @ 1.75 betsafe ✅
Nie trawię tego amatora Simona, ale raczej powinien sobie tutaj poradzić. Dobra forma na koniec sezonu. Tutaj pokonany m.in Berdych i Wawrinka. Wcześniej półfinał w Tokyo. Na Us Open pokonał Ferrera i jako jedyny postawił się Cilicowi. H2H 2:2. Lopez 2 razy wygrywał na swojej ulubionej trawie, na twardych kortach wygrywał Simon. Simon zanudza swoim przebijaniem, ale forma jest nie psuje a Lopez oprócz serwisu i gry przy siatce nie ma za dużo do zaoferowania. Będzie ryzykował i atakował, ale Simon dobrze mija i nie widzę w tym meczu Lopeza. Raczej 2:0 dla Simona.(2.90 na 2:0 bardzo przyjemne ✅)

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Djokovic - Federer
@ 3.25 Federer Bet365
Po takim kursie szkoda nie pobrać. Spodziewałem się, że Ferrer bardziej sie dzisiaj postawi Serbowi ale ewidentnie nie siedział mu serwis co Djoko wykorzystywał na początku obu setow a później było juz z gorki. Co do Federera, klasa sama w sobie, jak gra każdy wie, wiec nie mam zamiaru o tym pisac. W jutrzejszym meczu ja nie widze faworyta a kurs 3.25 jak dla mnie petarda.
Pisałem pierwszy raz wypracowanie w tym temacie o zapomniałem ze jak przejde do innej strony to mi sie skasuje bo pisze z telefonu ????
Ogolnie rzecz biorąc to chciałem napisac ze warto raczej pobrać Federera+1.5 seta po takim kursie jak oferuja nam buki to raczej warto.Dobra napisze jeszcze raz :p Federer to klasa sama w sobie i takie mecze jak ten z Mayerem nie powinny tego przesłaniać.Chociaz Szwajcar ma juz swoje lata to rywalizacja z Djokiem na pewno go nakręca i zagra duzi lepiej niż na początku tego turnieju.Ogladalem dzisiejszy mecz Djoka z Ferrerem i niestety David trochę mnie zawiódł.Walczyl jak to on ale widać ze forma nie ta Serb mógł prowadzić 3:0 w pierwszym secie jednak Hiszpan to Walczak i wytrzymał napór.Pod koniec 1 seta sytuacja sie odwróciła to Djok miał problemy blisko był Ferrer nie dał rady gdyż właśnie wtedy Djokovic ta maszyna do wygrywania pokazał mu kawałek tenisa dla Hiszpana nieosiągalny(radość Serba po wygraniu 1 seta bezcenna-bestia).Drugi set i Djokovic podniecony od razu przełamuje David to nie był przeciwnik na miarę Novaka.Wydaje mi sie ze Federer wskoczy jednak na ten poziom wyżej w takim meczy i jemu sie uda a kto wie moze wysle go do domu przeciez on tak naprawde chce juz tam byc przy rodzącej zonie? Federer +1.5 seta to bede grał pózniej dopisze kurs z Pinnacle. ✅

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Benneteau J./Roger-Vasselin E. - Lopez M./Granollers-Pujol M.
Benneteau/Roger-Vasselin 1.94 Pinnacle

Na pierwszy rzut oka buki wystawiły dobre kursy, oceniając szanse w tym meczu 50/50. Jednak patrząc szerzej na to spotkanie moim zdaniem Francuzi są w lepszej pozycji. O ile forma singlowa Eduarda nie przekłada się już od jakiegoś czasu na to, co robi w deblu, to u Juliena już występuje jakaś analogia. Gra on swój sezon życia, notując wiele dobrych występów. Dzisiaj także potwierdził bardzo dobrą formę w meczu z Federerem, absurdalnie mimo przegranego drugiego seta do zera. To Roger grał momentami kosmiczne piłki, na które &quot;Beret&quot; nie mógł nic poradzić. Francuzi w Szanghaju już od początku nie mieli łatwo. O ile mecz z Matką i Leanderem nie był problemem, gdzie buki pomyliły się z wystawieniem kursów, to mecz z Peykami wymagał już od nich wykrzesania z siebie swoich najlepszych umiejętności i to zrobili. Swoją drogą w tym meczu buki także mylnie wystawili kursy, dając jakieś 2.20 na nich i 1.60 na Brazylijczyka z Austriakiem, gdzie szanse rysowały się 45-50/55-50. Co do Hiszpanów, na razie na luziku przeszli dwie fazy ogrywając dzisiaj przemęczonego singlem Youzhnego i ziemnego w tym sezonie Rosola. Dwa dni temu, też bezproblemowo, ograli ziemniaków Cuevasa i Marrero. Po US Open, w przeciwieństwie do swoich przeciwników, wystąpili jeszcze w Tokio, gdzie odpadli trafiając na porządniejszą parę, bo wcześniej, podobnie jak tutaj w Szanghaju, mieli łatwe zadanie grając ze słabymi deblami. Pewnie wiele osób będzie postrzegać ten mecz przez pryzmat występu obu par na US Open, ale to jest mylna perspektywa. Francuzom po prostu nie wyszedł jeden mecz, pechowo, bo ich pierwszy i ostatni w turnieju mimo, że mieli multum szans na zakończenie spotkania. Granollers z Lopezem doszli aż do finału, jednak w samym finale zaprezentowali się fatalnie, w ogóle nie postawili się Klonom, którzy nie byli w najwyższej formie. Przy odrobinie szczęścia, to &quot;Berety&quot; mogli być na miejscu Katalończyków. H2H nam nic nie podpowiada, gdyż spotkali się oni tylko raz, na tegorocznym RG, gdzie wygrali gospodarze. Ostatnią kwestią jest ranking, praktycznie obie pary mają zapewniony udział w Mastersie w Londynie, jednak Hiszpanie przy pokonaniu Francuzów i dobrym występie w finale mają szansę na wyprzedzenie swoich przeciwników. Kwestia ta powinna tym bardziej zmotywować parę, na którą stawiam, gdyż oprócz obrony pozycji mogą przeskoczyć Peyki i w Londynie wystąpić z trójką w rozstawieniu.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djokovic N. - Federer R.(+4 games) 2 @1.70 Marathon✅
Bądźmy realistami, kursy na Federera są wzięte z kosmosu. Przecież to jest czołówka tenisa, wspaniały gracz, a kursy jakby grał z kimś znacznie gorszym. Warto pamiętać, że jest to Masters, do zdobycia jest sporo punktów i na tym etapie już na pewno nie będą odpuszczać. Ja spodziewam się wyrównanego spotkania, może i wygra Novak, ale na pewno nie zmiażdży Rogera. Widząc takie kursy na handi nawet się nie zastanawiałem.
I w dodatku Fedex wygrał ????

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Djokovic-Federer 1 @1.33
Serb jest w innym miejscu kariery niz Szwajcar. Federer rywalizuje z Djokovicem i Nadalem bardziej na romantyzmie, chociaz potrafi wygrac od czasu do czasu z Serbem. Seria Djokovica w Azji na przestrzeni ostatnich 3 sezonow w duecie Pekin-Szanghaj osiagnela wczoraj rekord 29-0. Teoretycznie w Szanghaju sa wieksze szanse na pokonanie Serba niz z Pekinie, ale Serb i tak wydaje sie zmierzac po 3 tytul z rzedu, a wydaje mi sie ze przebieg meczu bedzie wygladac mniej wiecej jak w starciu Djokovica z Murrayem w Pekinie. Federer zawalczy w jednym secie, moze byc w miare, moze nawet od biedy pojawil sie nutka nadziei tak jak w starciach w Indian Wells czy Wimbledonie, ale zakladam ze skonczy sie jak zwykle. Biore Djokovica w kombinacji do finalu, mimo wszystko.
Bylbym zapomnial bilans meczow h2h wynosi 18-17 dla Federera jeszcze, dzis Serb bedzie bez watpienia dazyc do wyrownania tego bilansu.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Djokovic - Federer
Liczba setow 2-Drogowo - powyzej 2,5 seta @ 2.62 bet365
Witam,od razu mowie ze nie jestem ekspertem od tenisa jednak widzac kursy wystawione na polfinal nie mozna przejsc obojetnie.Pojedynek znakomitych tenisitow,jak graja obaj panowie kazdy wie.Buki faworyzuja Serba po kursie 1.33 co jest raczej NO BET wiec kieruje swoj typ w strone 3-setowego pojedynku.Mysle ze nikt nie odpusci i po pieknym i zacietym spotkaniu wygra Nole (a moze jednak Federer:grin: ) kto wie.
Typ realny do grania kurs raczej zacheca do grania.Jesli sie myle to prosze o sprostowanie.
Pozdrawiam i powodzenia.

type-man 458

type-man

Użytkownik
Novak Djokovic vs Roger Federer Typ: Djokovic 2:0 @1,90 bet365 ⛔Dzisiaj Djoko robi to, co Federer robił w spotkaniu z Mayerem
Być może się pomyslę ale to co widziałem w spotkaniach obu tytanów tenisa skłania mnie do zagrania właśnie na taki typ. Beznadziejne spotkanie Rogera z Mayerem, wczoraj z Beneteau walka w pierwszym secie, w drugim francuz padł kondycyjnie i mentalnie.
Za to Djoko kapitalne spotkanie z Ferrerem, wcześniej z Kukuskinem któy zagrał chyba spotkanie życia. Co zatem Federer ma do zaoferowania na obecną chwilę?? To nie Federer z optymalną formą z tego sezonu kiedy mógł powalczyć z Novakiem. Ewidentnie jest w słabszej dyspozycji i dziwię się ze tak wiele osob idzie w stronę Federera. Chyba nie widzieliście tych spotkań obydwu panów. Wyniki nie odzwierciedlają poziomu spotkań.
Obednie Novak klasa wyżej. Skończy się to w 2 setach najprawdopodobniej i mimo że kurs jest jaki jest uważam że typ wejdzie.
Powodzenia, zaraz sie zaczyna

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Federer R. - Simon G. DW: 2-0 @1.85 Marathon✅
Myślałem co zagrać na to spotkanie i zdecydowałem się na 2-0 dla Federera. Roger w pierwszym meczu z Mayerem miał kłopoty, bronił piłek meczowych, ale ostatecznie wygrał. A później co? A później nie stracił nawet seta z Agutem, Benneteau i Djokoviciem. Simon tracił sety z GGL-em, Wawrinką i Berdychem. Z Lopezem w półfinale i Jazirim wygrał 2-0. Francuz nie przekonuje mnie swoją grą, według mnie gra o wiele gorzej od Rogera. Jednak to jest finał, a wiadomo, że one bywają nieprzewidywalne. Dlatego nie polecam grania tego za zbyt dużą kasę:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +8
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Simon +1.5 seta 2.120 Pinnacle
Przejrzałem h2h i za każdym razem na twardej Simon ugrywał seta ba powiem więcej on ma bilans na hardzie z Federerem 2:1!
Oczywiście Federer wygrał z Djokiem meczu nie oglądałem ale stawiałem przeciwko Serbowi bo on myślami gdzie indziej.
Simon bardzo dobra forma zjechał tam Berdycha w 3 secie 6:0 żal było patrzeć na Czecha ale taki to już typ.
Myślę że obaj nie mieli jeszcze takiego rywala w formie jak dzisiaj będą mieli i będzie to wyrównane spotkanie czuję 3 setówkę więc wchodzę po dobrym kursie w Simona zobaczymy co z tego wyjdzie.
Stawka raczej lekka.

lothar 251

lothar

Użytkownik
Simon +1.5 seta 2.120 Pinnacle
Przejrzałem h2h i za każdym razem na twardej Simon ugrywał seta ba powiem więcej on ma bilans na hardzie z Federerem 2:1!
Oczywiście Federer wygrał z Djokiem meczu nie oglądałem ale stawiałem przeciwko Serbowi bo on myślami gdzie indziej.
Simon bardzo dobra forma zjechał tam Berdycha w 3 secie 6:0 żal było patrzeć na Czecha ale taki to już typ.
Myślę że obaj nie mieli jeszcze takiego rywala w formie jak dzisiaj będą mieli i będzie to wyrównane spotkanie czuję 3 setówkę więc wchodzę po dobrym kursie w Simona zobaczymy co z tego wyjdzie.
Stawka raczej lekka.
Simon tutaj pokazal dobra forme, ale nie sądzę żeby ugrał nawet seta z Fedexem. Simon dobrze czuje się w grze z zawodnikami grającymi podobny tenis do niego, czyli przebijanie w nieskończoność z zza końcowej linii i czekanie na błąd rywala. Z Federerem takie coś nie przejdzie, Szwajcar będzie często atakował, przyspieszał grę, zmieniał rotacje i chodził do siatki. Jeżeli chodzi o statystyki to nie ma sensu się nimi sugerować bo dwa mecze odbyły się w 2008 roku ( Simon w szczytowej formie, w 2009 był 6 rakietą świata) i jeden w 2011 roku.

Dla mnie Federer 2:0, bet365 niestety już tylko 1.61✅

E: jednak kurs 1.66

Otrzymane punkty reputacji: +5
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Federer R. - Simon G. +4,5 gema @ 1.77 Pinnacle ✅ Gdyby Simon się nie wygłupiał to by dziadka poskładał. Federer przy siatce jak dziecko we mgle.
Na szybko bo zaraz zaczynają. Jak Federer zagra tak jak z Djokovicem to duże szanse dla Simona widzę. Novak zagrał wczoraj bardzo słabe spotkanie i tylko przez jego słabą dyspozycję te śmieszne ataki Federera się udawały. Balonik na środek kortu, piłka odbija się na 1,5 metra wysokości i rywal może zrobić wszystko i tylko dzięki jakimś ekwilibrystycznym zagraniom udało się Rogerowi łapać volleye. Jak z Simonem tez tak Roger będzie atakował to Simon się uśmieje. Zdąży się uśmiechnąć, wyskoczyć na piwo, wrócić, a piłka będzie dopiero w połowie drogi do niego. Obróci się 3 razy, wreszcie dobrze ustawi i minie Szwajcara jak tylko będzie chciał. Ma to opanowane do perfekcji. Jeśli Roger będzie atakował bez głowy jak to robi w osttanim czasie to konrty Simona dadzą Francuzowi cała masę punktów. Simon w bardzo dobrej formie, nie popełnia błędów. Ciężko będzie Federerowi znaleźć jakiś sposób aby ugryźć Francuza.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom