znowu o tym zmeczeniu..... To jest mączka, wczoraj zwyczajnie Dasco sie nie wysilal,bo i tak wiedzial,ze pojedzie z GGL ... Kiedy trzeba gral swoj
tenis, nie twierdze,ze Djoko to przegra,ale skalanialbym sie ku Verdasco jednak....
W monte carlo tez gral dobrze...do meczu z verdasco..
Jesli mowa o zmeczeniu, to co z nadalem.... tez ma prawo byc zmeczonym a wymiata niesamowicie. Roxy na tym poziomie nie wierze w przegrane ze zmeczenia.... Kontuzja,owszem,ale dasco nic nie jest a on na djoko jest zawziety wiec ...
Dzisiaj wieksza masowka idzie na ferrera,dla mnie murowany pewniak ale jak kurs spadl z 1,55 na 1,33 to z mojego doswiadczenia... odpuszczam sobie ten mecz,bo aby czasem ferrera nie zaczela "bolec kostka" np..... Choc podkreslam,ze David to nie ten typ zawodnika i darze go wielkim szacunkiem.Mecz odpuszczam.
Gulbis-Lopez.... 1 1.45
Lotysz gra dobry
tenis,swietnie serwuje i Lopez zostanie zmiazdzony. Takie moje zdanie. A wbrew pozorom,to,ze wiecej odpoczywal itd. nie wplynie korzystnie na niego. Lepiej grac dzien po dniu w turnieju,lepiej czujesz kort itd
Aha, nadal - wawrinka over 17,5 gema bwin 1,59
nie wierze,zeby wawrina przegral to np 6-2 6-2, powalczy,ma dobra forme i ciezki do zlamania a wystarczy 6-3 6-3 ... chociaz nie zdziwie sie jak bedzie to bardziej zaciety pojedynek