uzytkownik-15140
Użytkownik
Z większością tego co napisałeś zgadzam się w 99%Gdyby wszystko było takie proste, jak to opisujesz, to 3/4 tego forum zarabiałoby na życie typowaniem spotkań tenisa.
De Bakker niekoniecznie będzie kontynuował swój marsz na szczyt rankingów już w kolejnym turnieju. Troicki to doświadczony i dość zdolny zawodnik z pewnością nie będzie łatwym przeciwnikiem dla Holendra, zwłaszcza zmęczonego tygodniem grania w Barcelonie i wciąż podekscytowanym wielkimi wygranymi nad Ferrero i Tsongą.
Almagro to bardzo dobry zawodnik, bardzo go lubię, ale jest dosyć niestabilny. Szkoda też, że większość z Was zapomniała już, jak fantastycznie na początku sezonu grał Łukasz - dlaczego nie miałby wrócić do tamtej dyspozycji? Urwanie seta Hiszpanowi z pewnością jest w jego zasięgu.
Co do Federera - czytałem dziś wiele pochlebnych opinii na temat Gulbisa, ale wydaje mi się, że Fedex powoli zacznie bronić swoich punktów rankingowych i jeśli na mecz z Łotyszem wyjdzie w pełni zmotywowany, to kurs 1,22 to czyste value.
Podobnie jak Murray - nie oszukujmy się, Seppiemu daleko choćby do Kohlschreibera, a i korty w Rzymie powinny dużo bardziej pasować Szkotowi, który zwyczajnie nie może sobie pozwolić na 3 - cią z rzędu porażkę w 1 meczu turnieju.
Zgadzam się, że kurs na Melzera jest dosyć ciekawy - Austriak to jednak kolejny bardzo niestabilny zawodnik i ja zawsze unikam stawiania na niego w 1 meczu turnieju. Podobnie jak na Wawrinkę.
De Bakker, raczej bym opuścił, Holender chociaż na Clayu bardzo dobry to jednak ostatnio gra ponad swoje możliwości i to wkońcu może się załamać, co do Fedexa, to oczywiste głodny tenisa Szwajcar jedzie z jedno strzałowcem w setach, Gulbis to tytan regularności nie jest, a jak już zacznie nie wychodzić to przegra gładko. jakieś 1,5 na 2-0 dla Federera będzie bardzo dobry.
Murray też napewno nie powtórzy wyczynu z Kolią, i Seppiego spokojnie ogra.
Co do meczu Łukasza z Almagro no to tutak wątpliwości nie ma, Akurat Hiszpan to człowiek z niesamowitym serwisem, po za tym Clay to coś na czym uwielbia grać, także Łukasz jutro za wile gemów mu nie powinien urwać, już nawet nie mówię o secie po tego jakoś nie jestem sobie w stanie wyobrazić.
Melzer - Wawinka ? kto tam ich wie odpuścił bym to po 1,4 na Szwajacara to trochę mało a i Austiak potrafi zagrać kosmos.
Na jutro Polecam jeszcze Bolleli, dla mnie peffka dnia, z drewnianym Szwabem powienien pojechać gładko, Niemiec trochę taki wyjdzie nie wyjdzie trudny do wyczucia, regularność w porządku, ale jeśli Włoch trochę przyciśnie to Greul wraca do domu
Oczywiści Youzny vs Hewitt 1
Kangur o wielkim tenisie powinien zacząć powoli zapomiać, i zająć się czym innym, dodatkowo na Clayu beznadziejny, Rosjanin o niebo lepszy pod każdym względem, chyba tylko psychika na korzyść Leytona, Rusek izzi Win