>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rio de Janeiro, Marsylia, Delray Beach - 20.02 - 26.02.2017

Status
Zamknięty.
G 1,5K

gaevicisti

Użytkownik
Nie wińcie mnie, a stronę z niepoprawnymi danymi, albo... samego Giraldo, za to, co napisał ????
Pamiętajcie też, że ulubiona nawierzchnia niekoniecznie równa się nawierzchni, na której osiąga się najlepsze wyniki. Sock kiedyś powiedział w wywiadzie, że najbardziej lubi grać na mączce. No tak patrzę na to stwierdzenie i sam nie wiem, ale skoro gość tak mówi, to tak jest i ani ja, ani Wy mu nie wmówimy, że jest inaczej, no bo jak?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +11
P 184

proosty

Użytkownik
Alexandr Dolgopolov vs David Ferrer 1 2.33 Unibet ✅✅✅
Cześć i czołem, dawno nic nie pisałem bo z reguły gdy pisałem tu typ to moje &quot; typowanie &quot; okazywało się kompletną klapą ale dziś spróbuję . Oglądałem Ferrera z Berlocqiem i nie wyglądał za dobrze, jest to ogromny walczak i stara się o wygraną do końca ale lata robią swoje. DOLGOPOLOV - myślę, że chyba kązdy go kojarzy z jego &quot; zimnej&quot; głowy , potrafi zagrać genialnie ( tak jak momentami w Argentynie) jak i czasami gra kompletną padakę... jednak idę w jego stronę , forma jest ( wygrany finał z Nishikorim w Buenos Aires ) więc czemu by nie spróbować po takim kursie ? Polecam bo chłopak naprawdę jak trafi z formą to jest nie do zatrzymania, jego specyficzny styl jest niesamowity ????

PS. tak wiem Nishikori nie grał na super poziome w finale ale mimo wszystko występ Alexandra w Argentynie był bardzo dobry .

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Kicker-De Greef 2 @2.2
De Greef 2:0 @ 3.8
Toz to bedzie pierwszy typ pograny na jutro. De Greef (tym razem dobrze napisalem nazwisko) to sprawca wczorajszej sensacji, ktory wyeliminowal broniacego tytulu Pablo Cuevasa. De Greff zagral chyba mecz swojego zycia, bylo co ogladac w tym meczu, a graczy na koniec zegnaly gromkie brawa publicznosci z centralnego kortu po wspanialej walce. Liczylem na szybka wygran Cuevasa, trzeba bylo isc spac o 1:30. Ogolnie atmosfera w 3-im secie byla juz znakomita, a zaczynalo sie bardzo niemrawo niemrawo w pierwszej fazie meczu. I ten ostatni gem, wygrany przez DeGreefa, co tam sie nie dzialo. Kilka punktow najwyzszej jakosci. Belgowi nie dawano wielkich szans przed meczem, ale on sie tutaj rozegral w kwalifikacjach i tam te zwycieskie mecze tez nie dziwia. O Kickerze, ktory tez dostal sie z kwalifikacji moge powiedziec, ze ma bardzo ladny jednoreczny backhand i ze to z pewnoscia nie jest tenisista grajacy silowo. De Greef za ciosem moim zdaniem.
Dwa lata temu Brazylie zszokowal polfinalem Anders Haider-Mauer, rok temu finalem Guido Pella, moze teraz zrobi to Arthur De Greff. Pogram na czysta wygrana, ale tez sprobuje 2:0 na papierze czysto teoretycznie.
delPotro-K.Anderson 1 @1.3
Powinien dac rade. Byl to 1-szy turniej po powrocie w tamtym sezonie. Roznica jeest taka, ze tym razem Argentyynczyk jest zdrowy i start na AO pominal tylko ze wzgledow na slabe przygotowanie. Kombinacyjny. ✅
Kto wie jakby sie ten mecz potoczy w ti-breaku, gdyby Cuevas wygral ten punkt, co byloby rownozanczne z wygraniem gema.
https://www.youtube.com/watch?v=EvEzEbsxdlM

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nishikori - Belluci over 20,5 gema
@1,72 bet365
Krotko bo mecz niebawem. Kei po dobrym turnieju w Buenos przyjezdza do Rio. Rozegral on w Argentynie cztery spotkania. Dwa trzy setowe i dwa zakonczone dwoma setami. Tak jak pisalem przy analizie finalu z Dolgopolovem gra Japonczyka mnie nie przekonuje na tyle aby byl on wyraznym faworytem. Belluci gra u siebie a na turnieje w Brazili nie musi sie specjalnie mobilizowac. Wystarczy wspomniec igrzyska i mecz z Nadalem. Nie gral nigdzie w zeszlym tygodniu wiec mogl sie dobrze przygotowac. Nie widzi mi sie tu latwa wygrana kogokolwiek a moze nawet trzy sety.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Dolgopolov A. - Ferrer D.
Dolgopolov A. ::: 2,33 ::: 1/3 ✅
Aż grzech nie spróbować, H2H 3:9, ale na mączce 2:1, w 2014 roku już tu grali. Ukrainiec wygrał Buenos Aires, rok temu Cuevas wygrał Sao Paulo i Rio więc teorie o zmęczeniu można odłożyć na bok. Jak jest forma trzeba ją wykorzystać. Ferrer od dawna kompletnie nie przekonuje i nie przypomina tego co pokazywał przez kilka ładnych lat czyli rok w rok wysoki poziom.
Wynik: 2:0

Otrzymane punkty reputacji: +1
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
00:05
Basilashvili N - Haas T.
Typ: Haas T. wygra 2-0 w setach
Kurs: 5.00
Bet365

Wczorajszy singiel 5.80 wszedł jak w masło, więc czemu dziś ma sie nie udać. Ja nie widzę żadnych przeciwwskazań a typ mimo dużego kursu bardzo rozważny i realny. Już od dwóch lat Tomy Mario Haas wraca na scenę. Robi to z nudów, jak i zapewne postawił sobie taki cel, bo on już jest na solidnej emeryturze. Chłopak wywodzi się z bogatej rodziny, żona jakaś pseudo aktorka, modelka czy piosenkarka, stawiam na modelkę (jakaś sławna blondynka) , a jego chrzestnym jest sam Terminator (były Gubernator bodajże stanu Californa). Tomy to bananowy dzieciak, a mimo tego jeden z większych fighterow jakich widziałem. On zawsze miał mega psyche na korcie i mam nadzieję że ją nadal ma. Musi być dziś gotowy na ten mecz. Ostatnio zrezygnował przed startem, więc teraz już musi być pewny swoich umiejętności. Nie ukrywam mój typ, jak i zapewne sam start Tomyego Haasa to eksperyment i duża chęć zwycięstwa. Tomy powinien iść na swoim serwisie sztywniutko i wchodzić w każdą krótszą piłkę, tak to robił niegdyś i tak musi zrobić dziś. Jego regularność z za linii mnie nie interesuję. Ja chce widzieć jego zdecydowane próby w ataku. Niemiec zawsze miał dobry return i każdy się obawiał jego fenomenalnej ręki. Ja chce dziś to widzieć, jak pakuje w narożnik piłeczkę i zdobywa mega winersy. Jego rywal Basilashvili to średni przebijaka. Przyfarcil ostatnio finał w Memphis, jednak tam już wylapal oklep od Harrisona. Duże szanse ze pokloni się przed mistrzem i odda mecz 0-2, bądź jego średnio ofensywna gra nie wiele da korzyści, a Tomy wejdzie w ten mecz jak po swoje. Tomy bez formy i czucia gry nie pokazywałby się dla samej przyjemności. On musi jeszcze mieć ten ogien w łapce! I to nam dziś pokażę.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Anderson K. - Del Potro J.
Del Potro J. -1,5 seta ::: 1,87 ::: 1/3 ✅
H2H 0:5 z dość odległych lat 2011-2013. JMDP kolejny raz wraca po długiej przerwie na turnieju w Delray Beach. Rok temu zajechał tutaj do półfinału po prawie rocznej przerwie, bądź nawet dłuższej z małymi wystąpieniami na turniejach od 2013 roku gdzie zagrał &quot;normalny&quot; sezon. W 2016 zaliczył super sezon jak na niego, srebro na Igrzyskach Olimpijskich, wygrany turniej w Sztokholmie bez straty seta itd.
Anderson Kevin również wraca po przerwie bez poważnej gry. W Memphis pokonał go w 3 setach Dzumhur. Liczę na to, że ze zdrowiem JMDP i przygotowaniem jest już wszystko dobrze, jak tak będzie to Kevin tutaj poleci w 1 rundzie.
Wynik: 4:6 4:6

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Medvedev D. - Paire B.
Paire B. +2 gemy ::: 1,71 ::: 2/3 ✅ +1,46
Dziwny z Paire zawodnik, ale to chyba każdy wie kto śledzi tenis. Przykładowo w takim Tokio kiedyś ogrywa Nishikoriego, idzie do finału jak burza, a w finale ugrał zaledwie 6 gemów z Wawrinką. Rok temu pokonał tutaj Stana, ale później w 3 setówce poległ z Cilicem.
Danilii Medvedev to jeszcze młody zawodnik, 21-letni, zaliczył w Chennai swój pierwszy finał w ATP dość szybko, bronił nawet meczowej czy meczowych (2 chyba) w półfinale z Selą, ale wygrał. Na AO szybko odpadł. Ostatnio w Montpellier zagrał całkiem przyzwoity tenis, jednak ja takim młodym zawodnikom to nie ufam. Dobry przykład mieliśmy chociażby wczoraj jak odpadł Zverev A. zwycięzca turnieju w Montpellier.
Wynik: 5:7 7:5 7:6(4)

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Dziwny z Paire zawodnik, ale to chyba każdy wie kto śledzi tenis. Przykładowo w takim Tokio kiedyś ogrywa Nishikoriego, idzie do finału jak burza, a w finale ugrał zaledwie 6 gemów z Wawrinką. Rok temu pokonał tutaj Stana, ale później w 3 setówce poległ z Cilicem. Danilii Medvedev to jeszcze młody zawodnik, 21-letni, zaliczył w Chennai swój pierwszy finał w ATP dość szybko, bronił nawet meczowej czy meczowych (2 chyba) w półfinale z Selą, ale wygrał. Na AO szybko odpadł. Ostatnio w Montpellier zagrał całkiem przyzwoity tenis, jednak ja takim młodym zawodnikom to nie ufam. Dobry przykład mieliśmy chociażby wczoraj jak odpadł Zverev A. zwycięzca turnieju w Montpellier.
Zmartwiłeś mnie Shakal bo zagrałem Medvedeva w tym pojedynku, a passę masz dobrą teraz. Tylko pozazdrościć ostatnich typów i podziękować. Też nie mam zaufania do młodzików ale kiedy po drugiej stronie siatki staje Paire to nie wiem kto jest mentalnie młodszy. Medvedev gra bardzo dojrzale jak na swój wiek. Dobrze utrzymuje piłkę w grze, dobry serwis i nie pali się łatwo. Wydaję mi się, że Rosjanin już prezentuje stabilniejszą grę i jeżeli obaj będą grali swój średni tenis to Danil to weźmie.
Medvedev @1,833 Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +44
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
MarcinCilic elegancko nam weszło. ;)
???? Delbonis F. - Schwartzman D.
Powyżej 21,5 gemów ::: 1,72 ::: 2/3 ✅ +1,44
H2H 3:1 z lat 2011-2016, ale ten pierwszy mecz to był dobre 6 lat temu gdzie Delbonis miał 20 lat, a Schwartzman 18. Pozostałe mecze na mączce były 3 setowe, zacięte. Rok temu grali w Sao Paulo, 3 sety wygrał Delbonis, w Stambule wygrał po 3 setówce Schwartzman jak i cały turniej.
Dzieli ich jedno miejsce w rankingu, obaj lubią grać na mączce, jeden jest leworęczny, drugi gra jednoręcznym backhandem, obaj są z Argentyny i zapewne się niczym dzisiaj nie zaskoczą. Obaj też w 1 rundzie zagrali 3 setówki. Nie lubię grać overów, ale tutaj wszystko na to wskazuje. Typ wchodzi nawet przy wyniku 7:5 6:4, ale liczę na 3 sety tak naprawdę, ewentualnie rozgrywkę tie-breakową.
Wynik: 4:6 (1)6:7

P 184

proosty

Użytkownik
Wczoraj Dolgo tak jak przepuszczałem LOKATA ????
Na dziś :
Lu vs Edmund K. 2 1.55 Unibet
Lu już nie powinno być w tym turnieju , oglądałem mecz i nie wiem jaka kontuzja mózgu złapała Frantangelo, że tego nie wygrał, banalne błędy ale nie moja sprawa. Edmund wraca na właściwe tory( tak mi się wydaję), pozytywny występ z Mannarino , ładnie na serwisie, co prawda Mannarino nie zagrał jakoś super ale też wynik nie odzwierciedla gry , polecam
Pouille L. vs Bedene A. 1 1.52 Unibet
Lucas ewidentnie szuka formy od początku roku, gra u siebie w kraju czemu by się nie przełamać z Bedene, któy jakiejś super gry nie pokazał z Mathieu , na pewno Pouille jest lepszym zawodnikiem i przepuszczam, że dziś to udowodni.
Kicker N. vs De Greef A. 2.25 Unibet
Kickera według mnie już nie powinno tu być, powinien odpaść z Andreozzim no ale ten skreczował, następnie pewne zwycięstwo z Cecchinato . Jego dzisiejszy rywal pewne dwa zwycięstwa no i 3-setowy bój z Cuevasem, co prawda Pablo bez super formy ale na pewno widać było, że zależało mu na wygranej ( bronił tytułu) więc o zwycięstwo nie było łatwo. Grali ze sobą w listopadzie w Ekwadorze i pewnie wygrał Kicker jednak dziś myślę, że będzie odwrotnie .
Ramos A vs Fognini F. 2 1.56 Unibet
Ramos jak dla mnie zawsze niedoceniany przez buki, bardzo dobry gracz, czemu stawiam przeciwko? Fognini jaki jest każdy wie, jeśli ma motywację na ziemi może narobić problemów dla ścisłego topu , a po wczorajszym meczu wydawało mi się, że motywacja jest, przed rokiem skreczował a 2 lata temu finał, więc lubi tu grać, czy wygra ? &quot;powinien&quot;

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Johnson S. – Nishioka Y. 2 @ 3.39 (Pinnacle) | 3/10j ⛔

Do ciekawego pojedynku dojdzie dzisiaj o 20:30 czasu polskiego w turnieju Delray Beach Open. Amerykanina i Japończyka różnią nie tylko style gry, ale także warunki fizyczne. Johnson jest wyższy od Nishioki o prawie 30cm i cięższy o ponad 20kg.

Mimo, iż obecnie w tenisie zawodowym dobre warunki fizyczne to podstawa dobrego zawodnika, to czasem zdarza się wyjątek od tej reguły. Takim wyjątkiem jest niewątpliwie Japończyk, który plasuje się w czołowej „100” rankingu. Jest młodym, zdolnym graczem, więc jest szansa, że dotrze dużo wyżej.

Mimo, iż bukmacherzy nie dają zbyt wielu szans Azjacie w tym pojedynku, to ja jednak sądzę, że jest on w stanie zagrać, jak równy z równym, przeciwko Johnsonowi.

Amerykanin na pewno posiada atuty w postaci serwisu i FH, natomiast Japończyka wyróżnia świetne poruszanie się po korcie, lewa ręka, gra kątowa i bardzo dobry BH. Jeżeli Nishioka będzie cierpliwy i regularny to rozrzucając Johnsona po korcie może zabrać mu chęć do gry. Steve nie lubi za dużo biegać po korcie, z prostej przyczyny – słabo mu to wychodzi. Plan Japończyka powinien być prosty. Przede wszystkim przedłużać wymiany, grać kątowo i mądrze serwować. Jeśli spełni te kryteria to mecz będzie na styku, o zwycięstwie mogą zadecydować detale. Myślę, że warto spróbować po takim kursie

--------

Edit: Deszcz w Delray Beach. Nie wiadomo, jak to dziś będzie ze spotkaniami.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Ramos A. - Fognini F.
Fognini F. -2 gemy ::: 1,75 ::: 2/3 ⛔

Wielkiej filozofii w tym typie nie będzie, H2H 1:9 z lat 2009-2016. Pod koniec zeszłego roku doszło do ciekawej sytuacji, obaj Panowie spotkali się w Moskwie, wygrał Fabio 6:2 6:2, później w Wiedniu wygrał Ramos 6:2 6:2.
Włoch 2 lata temu tutaj pokonał Nadala i zagrał w finale z Davidem Ferrerem. Ogólnie na mączce jak jest w formie to jest niezwykle groźny. Rok temu musiał tutaj skreczować, w tym roku ma szanse odbić to sobie. Pokonanie Robredo z którym ostatnio przegrał świadczy o tym, że celuje w Rio poważnie, a Buenos Aires chyba odpuścił.

Wynik: 2:0

A 498

adziu32

Użytkownik
I.Marczenko - J.W Tsonga +5,5 gema 1.66 betsson
Tsonga w niedziele wygraną z Goffinem zakończył turniej w Rotterdamie jako zwycięzca. Dziś zagra z Marczenką - gościem niebezpiecznym szczególnie w hali - osobiście Ukraińca można zaliczyć do krętaczy ale na gościa z top zagra z motywacją 100%. Wczoraj pewnie pokonał Rubliowa 2-0. O przełamanie Tsongi będzie niebywale trudno, ale pokryć linie +5.5 nie bedzie cieżko Jo Wilfried jest znany z przestojów w grze, a dodatkowo rozpoczyna kolejny turniej rangi 250 po wygranej 500. Polecam.

A 332

adriano778

Użytkownik
I.Marczenko - J.W Tsonga +5,5 gema 1.66 betsson

Tsonga w niedziele wygraną z Goffinem zakończył turniej w Rotterdamie jako zwycięzca. Dziś zagra z Marczenką - gościem niebezpiecznym szczególnie w hali - osobiście Ukraińca można zaliczyć do krętaczy ale na gościa z top zagra z motywacją 100%. Wczoraj pewnie pokonał Rubliowa 2-0. O przełamanie Tsongi będzie niebywale trudno, ale pokryć linie +5.5 nie bedzie cieżko Jo Wilfried jest znany z przestojów w grze, a dodatkowo rozpoczyna kolejny turniej rangi 250 po wygranej 500. Polecam.
NA forBET kursik 1.80

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Cerreno Busta - Estrella ::: 2 ⛔
Pinnacle @4,14
Carreno Busta - Estrella (+1,5s) ::: 2 ✅
Pinnacle @2,3
Nie rozumiem zupełnie, skąd taki duży kurs na Estrellę. Jak się spojrzy na metrykę to można pomyśleć - rzeczywiście, gość ma już 37 lat, jak on ma dawać radę na mączce z takim atletą jak Carreno. Ale jak się oglądało mecze Victora w Quito to wcale bym nie powiedział, że gościu ma jakiekolwiek problemy z kondycją, sprawnością czy zdrowiem. Dalej świetnie się porusza na korcie i ma mocny forehand. Po wygranej w Quito nie zdążył się zregenerować i łatwo przegrał z Monteiro. W kwalach dostał 2-0 od De Greefa ale Belg gra całkiem dobrze. Nawet w AO było widać, że Estrella jest w dobrej formie.
Carreno to kompletny sportowiec ale nie jest zwycięzcą. Czegoś brakuje w jego stylu gry. Niby technicznie, wytrzymałościowo jest dobry ale jak przychodzi grać z naprawdę dobrymi zawodnikami to widać braki w jego grze. Jakby każdy jego element gry był w porządku ale nie ma czegoś co by dawało mu przewagę oprócz solidności gry. Ten sezon też jakoś niespecjalnie dla niego wygląda: tracił sety z Giannesim i Ramosem, z Dołgopoloem bez szans, męczarnie z Polanskym, przegrana ze Skugorem.
Nie rozumiem co tu przemawia za takimi kursami. Ja bym trochę faworyzował Carreno ale raczej w okolicach @1,5.
Struff - Medvedev ::: 2 ✅
Pinnacle @1,816
Rosjanin mi naprawdę imponuje. Wypadał mu z rąk ten mecz, był gorszej dyspozycji od Struffa tego dnia ale jak przychodzi ważny moment to się nie pali. Ma zadatki, żeby zajść daleko. A Struff niby 6 lat starzy i ręcę mu się trzęsą.
Struff - Medvedev ::: 2
Janowicz - Basic ::: 1
Langer - Berrettini ::: 2
Pinnacle @4,06 AKO ✅
Gram dzisiaj takiego trebla. Medvedev wydaje mi się lepszym zawodnikiem, grali aż trzy razy w zeszłym roku, 2-1 dla Rosjanina. W tym Niemcowi raz udało się wygrać w dwóch tajach. Struff wydaje mi się coraz solidniejszy ostatnio ale to zawsze będzie średniak. Natomiast w Danilu widzę spory potencjał, myślę, że dalej będzie awansować w rankingu. Kursy wystawione poprawnie według mnie, nie mniej i tak spróbuję.
Jeżeli Janowicz będzie grał tak jak w ostatnich spotkaniach to taki Basic jest bez żadnych szans. Liczę, że Jurek nie będzie robił cyrków. Kurs niski ale widzę, że Janowicz zaczyna się znowu bardziej spinać.
Berrettini to gigant z potężnym serwisem. Potrafi nabić 20 asów na mecz. Przy tym wszystkim gra na linii nie jest tragiczna. Widziałem jak wymieniał piłkę z Robredo i potrafił wygrywać w kluczowych momentach długie wymiany.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Mahut N. - Gombos N.
???? Querrey S. - Donaldson J.
Mahut N., Querrey S. ::: 1,95 ::: 2/3 ⛔

H2H 3:1 z lat 2013-2015. Już pisałem wcześniej o Mahucie, że on na hali grać potrafi i w ciągu ostatnich sezonów odpalał formę na 1-2 turnieje ATP. W pierwszym meczu pokonał Zvereva co budzi podziw. Gombos to jednak inny kaliber przeciwnika, gra tutaj od kwalifikacji, ale fakty są takie, że w wieku 26-lat wygrał swój pierwszy mecz na poziomie ATP właśnie z Donskoyem. Kolejny raz liczę na doświadczenie Nicolasa Mahuta, gra u siebie.
H2H 2:0 z lat 2014-2015, ale to nie powinno dziwić, wtedy Donaldson miał 17-18 lat. Teraz ma 20, niby coś tam czasami odpali (np. Brisbane tego roku), ale z młodzikami to nigdy nie wiadomo kiedy wyskoczą z dobrą formą, bo po tym dobrym wyniku z turnieju w Australii zaczął notować passę porażek z o wiele niżej notowanymi przeciwnikami. Querrey rok temu wygrał ten turniej, pokonał JMDP po drodze. Niby Sam nie gra tego co kilka sezonów temu, jednak jego doświadczenie powinno tutaj zrobić olbrzymią różnicę.
Wynik I: 1:2
Wynik II:

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Carreno B.-Estrella 1 @1.25
Maly kurs, wiadomo kombinacyjny. Moze teoretycznie niewarto, ale nic na dzis tutaj nie wymysle i wrzucam typ do skladaka. Carreno wiadomo regularny do bolu, mimo ze to naprawde wysoki zawodnik. Hiszpan juz w tamtym roku blyszczal i stal sie lepszym zawodnikiem. Obsada w Rio nie jest tak dobra jak w ostatnich latach mimo wszystko, wiec moze namieszac Hiszpan w moim odczuciu. Estrella wiadomo wygral w Quito, ale tam w w przypadku Dominikanczyka to zupelnei inna gra. Estrella nigdy w tych poludniowo-amerykanskich turniejach nie wyszedl poza druga runde poza Quito. Zreszta Quito to bardzo specyficzny turniej, ktory nei cieszy sie wciaz az tak duzym uznaniem tenisistow i do niedawna byl jeszcze challengerem. Estrelli dopisalo troche szczescie, poniewaz przegral na etapie kwalifikacji i jest lucky loserem. Poza tym sadze, ze Carreno bedzie zbierac tez puntky poniewz byl finalista w tamtym roku w Sao Paolo, gdzie tenisisci zagraja w przyszlym tygodniu. Turniej w Rio ma jednak swoja renome, jest wiekszym i bogatszym turniejem i to robi roznice, wiec jakos nie spodziewam sie, zeby Carreno mial przegrac.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dolgopolov - Zeballos typ 2 kurs 3.35 Unibet⛔ 7-6 4-6 6-4
Dzisiaj bardzo ciekawy mecz na turnieju w Rio. Spotykają się opromieniony zwycięstwem w Buenos Aires Dolgopolov oraz Argentyńczyk Zeballos. Buki faworyzują Ukraińca jednak bilans bezpośrednich meczów 2-0 dla Horacio. Żaden mecz nie był grany jednak na kortach ziemnych. Horacio preferuje korty ziemne na których odniósł swój jedyny triumf w 2013 r w Chile pokonując samego Nadala. moim zdaniem dziś czeka nas zacięty mecz. Zeballos jeśli będzie miał dobry serwis powinien dać radę. Mączka w Rio jest dość szybka. Dolgopolov opiera grę na szybkości jednak sił może powoli brakować po ostatnich intensywnych turniejach. Ukrainiec od 14.02 zagrał 6 meczów natomiast Horacio zaledwie 2 co może mieć decydujące znaczenie w dniu dzisiejszym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom