ckkuman
Użytkownik
Dokładnie, ja bym się tu tak nie podniecał Andujarem, oczywiscie zagral jak na siebie dobry mecz ale gdyby Rafa był w 100% zdrowy nie byłoby o czym gadac. Widac było że Nadalowi doskwierają plecy i odciski, w trzecim secie kilka razy mocno się skrzywił z bólu, ponad 30 własnych błedów pokazuje wszystko.może niech wypowie się ktośi inny jeszcze, ale ja oglądałem 2 set, trochę 1 i widziałem TRAGICZNĄ GRĘ Nadala. Błędy które po prostu mu się nie przytrafiają. Masa wyrzuconych prostych piłek. Andujar? To samo. W 1 secie wygrał, bo nie był tak żałosny jak Rafa, ale potem jak oglądałem to również dużo UE, co właściwie przy takim ziemniaku jak on dyskwalifikuje to, że mógł zagrać BAJECZNIE.. nie wiem czy w 3 secie tak się wszystko zmieniło? Z mojej perspektywy to Andujar po prostu korzystał na niewytłumaczalnie słabej postawie Nadala, a i sam grał przeciętnie, ale zaznaczam, że całego meczu nie oglądałem.
Dzisiaj spokojnie można grac Dolgopolova +5.5 po 1.9 jak bedzie siedział mu serwis to nawet moze pokusic sie o seta.