>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

ATP Tour - Rio de Janeiro, Marseille, Delray Beach 17-23.02.2014

Status
Zamknięty.
pro100 761

pro100

Użytkownik
Ginepri - Elias - DW 2:0 @Bet365 - 2.75
Ostatnia runda kwalifikacji do głównego turnieju. Stawiam tutaj na bardziej doświadczonego Robbiego, wczoraj łatwo uporał się z Rubenem Bemelmansem. Gastao już tutaj powinien odpaść jego szczęście że wczoraj grał mecz z młodym niedoświadczonym Zverevem, Zverev prowadził 1-0 w setach i w drugim przy 5-4 serwował po mecz, ale zabrakło mu doświadczenia żeby to skończyć, w 3 secie Elias też uciekł z pod topora, broni 3 piłek przy 0-40 dla Zvereva żeby zostać w meczu. Jeśli dzisiaj zagra tak samo beznadziejnie słabo jak wczoraj to, doświadczony amerykanin z tego na pewno skorzysta i wygra ten mecz w 2 setach.Elias bardziej preferuje clay niż hard, więc to dodatkowy handicap żeby pograć taki typ.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Gastao Elias wygra @ 2,48 Pinnacle Sports ✅
Ostatnia prosta do występu w turnieju głównym w Delray Beach. Pojedynek Portugalczyka Gastao Eliasa z doświadczonym Amerykaninem, Robbym Ginepri. Szukam w tym meczu niespodzianki i zwycięstwa Eliasa, który według mnie ma na to duże szanse.
Gastao Elias gra na hardzie raczej mało, styl zawodnika na korty ziemne, potrafiący długo utrzymać piłkę w grze, umiejący selekcjonować bardzo dobrze uderzenia. Ostatnimi czasy jest w dołku, słaby poprzedni sezon. W Memphis był bardzo blisko zagrania w turnieju głównym, uległ Denisowi Kudla.
Wczoraj Elias był bardzo blisko odpadnięcia z turnieju, jednak popisał się opanowaniem i ostatecznie pokonał młodego Alexandra Zvereva w trzech zaciętych setach.
Robby Ginepri najlepsze lata daleko za sobą, od kilku sezonów nie gra zbyt regularnie, widać, że tenis na tą chwilę nie jest już jego priorytetem. Wczoraj w dwóch setach pokonał Rubena Bemelmansa, który w ostatnich tygodniach nie jest w swojej normalnej dyspozycji.
Amerykanin od dłuższego czasu nie potrafi zrobić dobrego wyniku, wiek już nie pozwala odnosić dobrych wyników. Zawsze Robby to był niesamowity zadzior, nie oduszczał żadnej piłki, biegał od linii do linii.
Lata już nie te i widać u Ginepriego problemy z kondycją, w dzisiejszym meczu ta cecha będzie bardzo ważna, dlatego, że obaj zawodnicy mają taki sam styl i wygra ten, który wytrzyma dłużej. Gastao wczoraj wygrał w cuglach, jak to bywa w tenisie - pewnie go to zmotywowało i dzisiaj zagra dwa razy lepiej. Kurs wydaję się ciekawą inwestycją, Robby już jest już bardzo nie pewny i warto szukać w tym meczu niespodzianki.

Otrzymane punkty reputacji: +11
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Dorzucę kolejną porcję debli od siebie :cool:
Emmrich M./Begemann A. - Melo M./Marrero S. D. @ 1,5 ✅
Melo i Dodig zrobili sobie małą przerwę i teraz Marcelo łączy siły z Hiszpanem Marrero. Oj ciekawy duecik nam się skleił. Marrero na ziemi czuje się jak ryba w wodzie. Melo na tej nawierzchni spisuje się nieco gorzej, ale w dalszym ciągu deblista z niego wysokiej klasy. Begemann i Emmrich to taka solidna para, ale bez jakiegoś większego błysku. Ograni razem to fakt, ale brakuje tego czegoś by dzielić i rządzić w większych turniejach. Melo i Marrero bardzie klasowi gracze i powinni sobie poradzić.
Granollers-Pujol M./Lopez M. - Andujar-Alba P./Sousa J. @ 1,32 ✅
Andujar i Sousa mogą wiązać buty Granollersowi i Lopezowi. Odpadają w przedbiegach, nie ma o czym dyskutować. Tylko trzęsienie ziemi może zabrać zwycięstwo hiszpańskiej parze.
Erlich J./Mertinak M. - Satschko A./Kretschmer G. @ 1,62 ⛔
Mertiniak w tym roku zaliczył już finał ATP a także zwyciężył w challengerze. Za każdym razem inny partner i gra wygląda całkiem nieźle. Erlich to doświadczony grajek dobrze czujący się na szybkich nawierzchniach. Ciekawe zestawienie. Satschko i Kretschmer to zawodnicy lubujący się w grze na wolniejszych nawierzchniach i spędzający czas głównie na challengerach. Nic specjalnego i w starciu z tak doświadczonymi graczami lubiącymi szybkie korty powinni być bez większych szans.
Ebden M./Lu Y.H. - Butorac E./Klaasen R. @ 1,4 ZWROT
Butorac i Klaasen weszli na wysoki poziom i nie zwalniają tempa. Pokonali Bryanów poraz drugi w tym roku i pokazali, że będą się liczyć w tym sezonie. Ebden i Lu coś tam sobie pogrywają w tym deblu, ale coś tam na świetnie dysponowanych finalistów Australian Open nie będzie wystarczyć. Widzę gładkie zwycięstwo Butoraca i Klaasena.
+ można spróbować jeszcze:
Bracciali D./Fognini F. - Marach O./Mergea F. @ 2,1 ✅
Knowle J./Brunstrom J. - Hutchins R./Fleming C. @ 1,7 ⛔
Haase R./Kas C. - Chardy J./Dlouhy L. @ 1,67 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Cilic - Becker @ 4,00 Bet365⛔ huhu, w 2 secie już myślałem, że coś jednak Becker (3-0 szybko), ale jednak to tylko Becker :] nie zmienia to faktu, że chyba warto szukać typów przeciwko Ciliciowi - tylko niech trafi na bardziej ogarniętego rywala..

Wydaje mi się, że typ bardzo warty spróbowania.
Sprawa jest prosta: Cilic jest w bardzo dobrej dyspozycji. Wygrał turnieju u siebie w Zagrzebiu, następnie doszedł do finału prestiżowego turnieju w Rotterdamie, gdzie dosyć łatwo poległ z Berdychem. Raz, że Czech jest w dobrej dyspozycji i podobnie rozprawił się dzień wcześniej z Gulbisem. Dwa, że być może już trochę Marin czuł zmęczenie 10 meczem w ciągu 13 dni. Teraz Chorwat z Europy przenosi się za ocean do Stanów, bo już za 2 tyg startuje IW. Mało prestiżowy turniej w Delray Beach i naprawdę nie chcę mi się wierzyć za bardzo, że Cilic będzie chciał tutaj coś ugrać po takim maratonie zagrzebsko-rotterdamskim. Już nawet abstrahując od tego, to po prostu fizycznie może nie dać rady, skoro wczoraj grał jeszcze finał z Tomkiem w Holandii, dziś pewnie wylądował w USA i jutro ma grać mecz z Niemcem. Gdzie czas na aklimatyzację? Organizmu nie oszukasz.. Ponadto nie broni tu żadnych pkt. Startował raz -2 lata temu odpadł w 1r.
Becker z kolei siedzi już w Stanach min. od tygodnia, bo startował w Memphis. Forma chyba nie jest zła. Pewne zwycięstwo z Lacko i nie najgorszy występ z Nishikorim, który pewnie wygrał cały turniej.
Kurs bardzo zachęcający, więc warto próbować. Chorwat odpada jak nie teraz, to w następnym meczu..

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Marseille
Mecz: Kamke T. - Edmund K.
Data: 18.02.2014 20:30
Typ: 2:0
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza: Turniej we francuskiej Marsylii rozgrywany na nawierzchnii twardej. Zagrają ze sobą doświadczony Niemiec Tobias Kamke, który obecnie plasuje się na 89 pozycji w rankingu ATP, lecz oglądając możliwości Niemca można śmiało sądzić, że jeszcze znacznie poprawi swoją pozycję. Jego przeciwnikiem w meczu dnia będzie 19 - latek z Wielkiej Brytanii - Kyle Edmund. Obecnie 322 na świecie. Powiem szczerze, że nie wiem jak dokładnie gra ten młodziak, ale patrząc na jego przeciwnika uważam, że jest to zbyt wysoki poziom. Mimo, że w tym roku zaliczył już 2 finały, a jeden nawet wygrał, to nie były to jakieś duże turnieje. Obydwa w USA, najpierw na swojej drodze pokonał Evana Kinga, później Jean-Yves Aubone, Fritza Wolmaransa, Dariana Kinga, a w finale pokonał Yoshihito Nishioka. Nie są to znane nazwiska, a przynajmniej żaden z nich nie prezentuje chociażby zbliżonego poziomu do umiejętności Niemca. Dodam tylko, że w kolejnym turnieju także mało znane nazwiska, może oprócz Rumuna Victora Crivoi, z którym Edmund przegrał w finale 7:6, 5:7, 0:6. Po tych turniejach w USA przylot do Francji i od razu porywa się na głęboką wodę, ogromny przeskok i myślę, że szybko zostanie sprowadzony na ziemię. Gra z doświadczonym Niemcem, który w tym roku nie pokazał się jeszcze z dobrej strony, przegrywając 6:7, 7:5, 2:6, 4:6 z Jackiem Sockiem podczas Australian Open, a później porażka w Montpellier z 50 na świecie Joao Souzą 6:3, 1:6, 4:6. Dodam tylko, że pod na początku roku Niemiec urwał seta Nadalowi. Niemiec lubi szybkie nawierzchnie. Podsumowując, widoczny znaczny poziom klas obydwu zawodników i nie spodziewam się tutaj nawet wyrównanych setów. Typuje pewne zwycięstwo Kamke w dwóch setach.

michu00 86

michu00

Użytkownik
Bedene - Fognini 1 @ 4.3 Pinnacle

Dlaczego tak? Przecież H2H 0:4 na niekarzyść Słoweńca, tylko 1 ugrany set do tej pory z Włochem. Wydaje mi się, że Fognini nie przyleciał (o ile już dotarł) do Rio grać w tenisa. Jest po 2 ciężkich turniejach w Vina Del Mar, który wygrał oraz w Buenos Aires, gdzie dotarł do finału. Zapewne jest zmęczony, zarówno fizycznie, jak i psychicznie, a psychika u Włocha funkcjonuje, oględnie mówiąc, różnie. Swój typ opieram właśnie na podejściu do meczu, jestem przekonany, że Włoch nie zagra tego spotkania na 100% możliwości. Bedene papiery na grę na ziemi ma, zapewne powalczy i jest duża szansa, że sprawi Włochowi problemy, a nawet wygra. Włoch w ostatnim czasie zrobił swoje - 2 bardzo dobre turnieje - więc należy mu się &quot;coś&quot; od życia, a w Rio można dostać &quot;tego&quot; sporo;)

Podoba mi się typ blaise przeciwko Cilicowi. Proponuję odrobinę odważniej na 2:0 dla Niemca @6.5 w bet365. Ale to zdecydowanie lżej niż typ na Bedene.

adrian0 374

adrian0

Użytkownik
Becker,Lopez F. - Bogomolov,Sela
Tenis - Delray Beach ATP hard-deble | TYP: 1 | KURS: 1.55 | ✅ 6-1 6-4
Milenium
Typna grajków dużo bardziej ogranych i doświadczonych zarówno w singlu jak i grze deblowej. Mimo, że Becker i Lopez graja ze sobą pierwszy raz i raczej nie wiążą ze sobą planów na przyszłość, mają dużo więcej atutów do wygrania tego spotkania. Przede wszystkim serwisem bija rywali na głowę (silny serwis Niemca + silny i różnorodny serwis Hiszpana). Ich rywal wcześniej grali ze sobą zaledwie parokrotnie, a ich bilans to 4-8 z czego wygrywali gównie w challengerach. Jeśli tylko Becker z Lopezem podejdą w miarę serio do tego spotkania i nie będą odpuszczać przed singlem (szczególnie Lopez który ma do obrony pkt na finał z Memphis 2013) nie powinni mieć większych problemów z pokonaniem rosyjsko izraelskiej pary.

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 2K

borek149

Użytkownik
Bedene - Fognini 1 @ 4.3 Pinnacle

Dlaczego tak? Przecież H2H 0:4 na niekarzyść Słoweńca, tylko 1 ugrany set do tej pory z Włochem. Wydaje mi się, że Fognini nie przyleciał (o ile już dotarł) do Rio grać w tenisa. Jest po 2 ciężkich turniejach w Vina Del Mar, który wygrał oraz w Buenos Aires, gdzie dotarł do finału. Zapewne jest zmęczony, zarówno fizycznie, jak i psychicznie, a psychika u Włocha funkcjonuje, oględnie mówiąc, różnie. Swój typ opieram właśnie na podejściu do meczu, jestem przekonany, że Włoch nie zagra tego spotkania na 100% możliwości. Bedene papiery na grę na ziemi ma, zapewne powalczy i jest duża szansa, że sprawi Włochowi problemy, a nawet wygra. Włoch w ostatnim czasie zrobił swoje - 2 bardzo dobre turnieje - więc należy mu się &quot;coś&quot; od życia, a w Rio można dostać &quot;tego&quot; sporo;)

Podoba mi się typ blaise przeciwko Cilicowi. Proponuję odrobinę odważniej na 2:0 dla Niemca @6.5 w bet365. Ale to zdecydowanie lżej niż typ na Bedene.
Po czym wnioskujesz, że nie przyjechał do Rio de Janeiro grać w tenisa ? Rozumiem, że jest tam wiele pokus i może ciężko skupić się tylko na tenisie ... ale chyba nie masz pojęcia o rangach poszczególnych turniejów. Mianowicie rozgrywany obecnie turniej w Brazylii jest z serii ATP World Tour 500, wcześniejsze dwa wymienione przez Ciebie powyżej to seria ATP World Tour 250. Teraz wytłumacz mi dlaczego Fog ma odpuszczać turniej w Rio, w którym po pierwsze może zdobyć dwa razy więcej punktów do rankingu, a przede wszystkim pula nagród jest trzykrotnie wyższa ? Włoch jest w dobrej dyspozycji i na pewno odegra tutaj ważną rolę, w przeciwieństwie do Aljaza, który jest niewątpliwie utalentowany jednak jeszcze nie wszedł z formą w sezon.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Marseille:
???? Davydenko N. - Sijsling I.
Sijsling I. ::: 1,76 ::: Pinnacle ::: 3/10
Myślę, że Igor Sijsling podtrzyma swoją dobrą formę. W poprzednim tygodniu na turnieju w Rotterdamie grał znakomicie, był w swojej życiowej formie. Odpadł dopiero z finalistą Cilicem, któremu urwał set. Warto dodać, że przed tym meczem Chorwat miał serię 8 meczy z rzędu bez straty seta.
Rusek Davydenko słabiutko w tym sezonie, nic dziwnego. Z roku na rok prawdopodobnie jego tenisowa kariera będzie wygasać. Jeżeli Holender zagra tak jak ostatnio w Rotterdamie to o wynik jestem spokojny.
Wynik: 6:4 6:4 ⛔
ATP Rio de Janerio:
???? Mayer L. - Ramos A.
Ramos A. ::: 2,49 ::: Pinnacle ::: 3/10
Uważam ten mecz to typowy 50%-50% szans. H2H 1:2 na korzyść leworęcznego Ramosa. W Buenos Aires nie powiodło się Hiszpanowi bo trafił już w trzecim meczu na zwycięzcę turnieju Davida Ferrera.
Leonardo Mayer ostatnio był w dobrej formie, finał w Chile, ale w Argentynie musiał uznać ponownie wyższość Włocha Fabio Fogniniego. Dla niego to już będzie trzeci turniej rozgrywany pod rząd, a wiadomo jak to jest z formą. Nigdy nie będzie trwać wiecznie, do tego z Hiszpanem zawsze ciężko mu się grało.
Wynik: 2:6 0:6 ✅
ATP Delray Beach:
???? Baghdatis M. - Vesely J.
Baghdatis M. ::: 1,75 ::: Pinnacle ::: 3/10
Znów dam kredyt zaufania Cypryjczykowi. Na turnieju w Memphis pokonał Rama, a w drugim meczu trafił na zawsze groźnego Lleytona Hewitta. W Delray Beach zagra w pierwszym meczu z młodym Jiri Veseleyem z Czech. Jest to zawodnik z rocznika 1993, jak na razie bez większych sukcesów na poziomie ATP. Warto zaznaczyć, że na poprzednim turnieju odpadł bardzo szybko z Jackiem Sockiem 6:2 6:1.
Jeżeli Baghdatis zagra chociaż na 80% tego co potrafi to myślę, że wygra ten mecz. W końcu kiedyś musi nabić tych punktów do rankingu, żeby nie wypadł z 200 rankingowej.
Wynik: 3:6 6:2 6:1 ✅

???? Karlovic I. - Groth S.
Groth S. ::: 3,51 ::: Pinnacle ::: 2/10
Typ tak zwany &quot;Złoty Strzał&quot;, zupełnie na przeczucie. Jak wszystkim wiadomo w ubiegłym tygodniu Chorwat doszedł do finału gdzie poległ z Japończykiem Nishikorim. Ewidentnie było widać, że podstarzały Karlovic ma już kłopoty z serwisem, nie mógł utrzymać własnego podania, ze swoim atomowym serwisem, a w drugim secie tie-break przegrał do zera. Rok temu po zwycięskim turnieju w Bogocie, odpadł w następnym turnieju w pierwszej rundzie kreczując po pierwszym secie na turnieju w Atlancie. Przegrał z Australijczykiem Ebdenem.
Los płata figle, bo w Delray Beach trafił na Australijczyka z rekordowym serwisem. Nie widzę sensu porównywać obydwóch zawodników. Liczę, że Ivo zabraknie paliwo.
Wynik: 7:6(4) 6:3 ⛔

paull 145

paull

Użytkownik
Kamke - Edmund
typ: Over: 21,5 gema
kurs:1,9 Bet365
7-5 6-1⛔
eh, jeszcze za wysokie progi...

A ciul. Dlaczego nie zaryzykować i nie zagrać w ten sposób ? Dlaczego mam takie wrażenie, że może tutaj być Over. O Tobiaszu już kilkukrotnie pisałem. Mocno, płasko agresywnie. Ostatnio nie wiedzie mu się za dobrze. Przegrał z Sousą i Sockiem w turniejach halowych. W trzech setach ale nie było tak daleko od zwycięstw moim zdaniem. Niemiec będzie mieć za przeciwnika młodego Brytysjkiego nygusa, którego przyznam się szczerze z wielką pieczołowitością śledzę. Pamiętam go z dwóch meczy/ów. Z Simonem w Hertogenbosh i z Janowiczem na Wimbledownie. Wysoki, mocno zbudowany, &quot;rokujący&quot;. Sam Jerzy wypowiadał się, odnośnie jego, że tenisowy związek Brytyjski objął go opieką i chcą z niego zrobić drugiego Murraya. Jego kariera poza dzikimi kartami na kortach ATP oscylowała głównie w ITF&#39;ach, które swoją drogą wygrywał. A codo typu. Liczę głównie na jego serwis i fakt, że w hali piłki mocno przyspieszają. Serwis może być elementem który doprowadzi do Tiebreaka a w 13 gemie...bywa to loteria. Niemiec może się wkurzyć, że koleś z czwartej setki mu się stawia. Liczę na ten Tiebreak bo o zwycięstwie z Tobiaszem..raczej nie widzi mi się.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bedene - Fognini 1 +1.5 seta 2.20 Unibet 8/10 ✅

Jak nie teraz to kiedy? Alajz w nie złej formie, zawodnik który prezentuje odpowiedni poziom, pisałem już o nim wcześniej, atuty znane. Dobry bh, gra defensywna troszkę grosza niż nastawienie ofensywne, chłopak który ciągle małymi kroczkami, powoli idzie do przodu.

Fognini faworyt, bez dwóch zdań, ale świetna forma, ale baaardzo dużo meczy rozegranych w ostatnim okresie, przez co bardzo prawdopodobne, że organizm dzisiaj powie &quot;NIE&quot;. Nie postawie pieniędzy na to, że Słoweniec wygra, ale set, to spokojnie tutaj ugra.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Lu Y.H. - Harrison R. @2,35 pinnacle ⛔ krecz Lu :?
Lu Y.H. +1,5 seta - Harrison R. @1,57 pinnacle ▶
Idę tutaj w stronę Lu, gdyż nie widzę sensu w tak znacznym faworyzowaniu Harrisona, którego gra może i jest widowiskowa i ładna dla oka, ale brakuje w niej skuteczności. Nie przekonuje mnie też argument o własnych śmieciach. Tajwańczyk to typowy walczak i to jest podstawa jego tenisa. Lubuje się także w szybkich nawierzchniach, także to kolejny plus dla niego. Jedyna wątpliwość to krecz z meczu z Karloviciem w Memphis, ale ja wychodzę z założenia, że skoro startuje, to ze zdrowiem wszystko jest w porządku.
Draganja M./Pavic M. - Junaid R./Marx P. @1,90 MarathonBet ✅
Chorwacka para coraz śmielej sobie poczyna na szczeblu ATP, a papiery na granie mają co najmniej niezłe. Dobry turniej w Indyjskim Chennaju i występ na AO też nie należał do najgorszych (2 runda), potem półfinał na własnych śmieciach w Zagrzebiu, gdzie właśnie odpadli z Marxem, tyle że wtedy pogrywał ze Słowakiem Mertinakiem. Junaid z Marxem wspólny występ ostatnio zaliczyli w Memphis, gdzie rozprawili się z Amerykańsko-Francuskim zlepkiem Mannarino-Russell, a gdy już przyszło grać z rasową parą deblową, czyli Gonzalezem i Lipskym, to skończyło się porażką. To właśnie w Junaidzie upatruję nieco słabsze ogniwo i szanse na zwycięstwo dla młodych, gniewnych. ;)

gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Peya A./Soares B. - Dlouhy L./Chardy J. @ 1,5 William Hill
Większość debli jeszcze w grze, ale już dzisiaj biorę to co dają na Peye i Soaresa. Więcej już pewnie nie będzie, a jedynie mniej. Jedni i drudzy zgodnie z planem pokonali swoich rywali. Dlouhy i Chardy do ostatnich piłek walczyli o awans do kolejnej rundy, a Austriak z Brazylijczykiem zmiażdżyli w stb swoich oponentów. Po raz kolejny nie będę negował deblowych umiejętności zawodników, bo każdy z nich zna się na rzeczy. Rzecz w tym, że Chardy jeszcze ciśnie w singlu a panowie w tym sezonie przegrali już na ziemi po dziwnym meczu z Cabalem i Farahem oraz Gonzalezem i Schwankiem. Peya i Soares to dużo bardziej ustabilizowana para. Obaj wiedzą co mają robić i jako kolektyw wyglądają ciekawiej niż czesko-francuski debel i ich wcześniejsi przeciwnicy.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Opieram analizy na wspólnych meczach Fogniniego z Bedene także, widziałem i tam na prawdę nie dużo brakło, by ugrać seta. Być może tym razem się uda i dla mnie jest to bezpieczniejsza opcja, o której wspomniałem w poście, nie prawda?
Czy izi wygra, to się okaże. Będziemy mądrzejsi po meczu.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dodig - Olivetti over 23.5 1.90 2/10⛔
Francuz ma znakomity serwis, najlepiej czuje sie w hali i rozgrywa tam sporo tie breakow. Ciezki do zlamania. Podobnie Dodig, ktory solidnie wygladal w Zagrzebiu. Olivetti gra srednio z glebi kortu i moze miec problem z Ivanem grajac na koncowej linii. Chorwat lubi atakowac a Francuz bywa totalnie zagubiony kiedy jest przesuniety do glebokiej defensywy. Jesli sam utrzyma serwis to pewnie sie mecz zakreci w kolicy 25-26 gemow lub 3 sety.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
w przypadku Karlovica tylko jedna próba, nie będzie progresji
Karlovic Groth / Groth wygra 2-0 5.30 ⛔
Ivo po finale w Memphis. W historii jego występ często zdarzało się, że po tym jak meldował się w finale w następnym turnieju odpadał już w pierwszej rundzie, porażka/krecz.

M 124

mr.x

Użytkownik
Klahn B. - Hewitt L.
Typ Hewitt ✅
1,78 Pinnacle

Troszkę zaskakujące kursy mimo wszystko, o wiele bardziej doświadczony Australijczyk będzie grał z 23 letnim reprezentantem gospodarzy.
Klahn ma ładny bilans gier w tym roku, ale nie ma się co czarować - nie widzę wśród pokonanych nazwisk zawodnika, który chociaż trochę dorównywałby Hewittowi. Wygrywał challengery, a tutaj już turniej wyższej rangi.

Australijczyk wiadomo ma swój wiek, w ostatnim turnieju wielkiej kariery nie zrobił bo ograł Bagietę, a w następnym meczu z Russellem poleciał.
Spodziewam się jednak, że tutaj doświadczeniem wypracuje sobie wystarczającą różnicę aby w spotkaniu zwyciężyć.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Po czym wnioskujesz, że nie przyjechał do Rio de Janeiro grać w tenisa ? Rozumiem, że jest tam wiele pokus i może ciężko skupić się tylko na tenisie ... ale chyba nie masz pojęcia o rangach poszczególnych turniejów. Mianowicie rozgrywany obecnie turniej w Brazylii jest z serii ATP World Tour 500, wcześniejsze dwa wymienione przez Ciebie powyżej to seria ATP World Tour 250. Teraz wytłumacz mi dlaczego Fog ma odpuszczać turniej w Rio, w którym po pierwsze może zdobyć dwa razy więcej punktów do rankingu, a przede wszystkim pula nagród jest trzykrotnie wyższa ? Włoch jest w dobrej dyspozycji i na pewno odegra tutaj ważną rolę, w przeciwieństwie do Aljaza, który jest niewątpliwie utalentowany jednak jeszcze nie wszedł z formą w sezon.
Warto zwrócić uwagę, że po turnieju w Rio jest turniej w Acapulco, który to turniej także jest 500, więc to turniej w Meksyku może okazać się priorytetem, gdzie rok temu doszedł do półfinału a Rio miejsce gdzie złapie oddech po dwóch finałach z rzędu...
I stopień
Fognini Bedene 4.00⛔

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Cabal / Farah wygrają @ 1,48 Sportingbet ✅
Pierwsza runda turnieju deblowego odbywającego się przy okazji Rio Open, pojedynek etatowej pary deblowej Cabala i Faraha z tzw. sklejką Dologopolova i Guillermo Garcia Lopeza.
Cabal z Farahem przegrali dwa ostatnie mecze i pewnie tylko z tego względu są na ich zwycięstwo tak wysokie kursy co jest dla mnie dziwne. Każdemu może się przydarzyć jeden, dwa słabsze mecze. O ile w Vina del Mar trafili na mega mocnych Maracha i Mergeę tak w Buenos Aires zagrali słaby pierwszy set w pojedynku z Gonzalezem i Schwankiem, drugi to totalna dominacja a jak wiadomo supertiebreak to już loteria.
Dolgopolov i Garcia Lopez będą grać ze sobą pierwszych raz i nie są to zawodnicy, którzy mogą zagrozić Kolumbijczykom. Nie oszukujmy się Aleksandr i Guillermo to słabi debliści, bez stałego partnera. O ile Ukrainiec potrafi co jakiś czas zagrać średni mecz tak Garcia-Lopez gra po prostu słabo, czasami zobaczymy przebłysk jednak tylko na twardej nawierzchni.
Kurs na pierwszy rzut oka to kpina, nie wydaję mi się, żeby Kolumbijczycy mogli przegrać ten mecz. Ostatnie dwa słabe mecze, jednak dziś po drugiej stronie siatki słabi debliści, których po prostu trzeba pokonać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom