>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

ATP Tour - Rio de Janeiro, Marseille, Delray Beach 17-23.02.2014

Status
Zamknięty.
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Zdecydowanie nie polecam typu na słabego Ukraińca, Fognini na mączce czuje się jak ryba w wodzie, po za tym jest to bez wątpienia zawodnik ZNACZNIE lepszy niż chimeryczny Dolgopolov który wczoraj ledwo wygrał ze słabym Facundo Bagnisem, w taju w 3 secie błąd sędziego przy stanie o ile pamiętam *4-2 dla Argentyńczyka i duży błąd sędziego na nie korzyśc Argentyńczyka ( podwójne odbicie którego nie było) Druga sprawa Fognini wycofał się z turnieju w Acapulco, więc będzie mu zależało na jak najlepszym wyniku tu w Rio.
Dla mnie typ oczywisty i kurs całkiem nie najgorszy.
Fognini 1.6 9/10 Pinnacle

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Popieram zarówno wypowiedź Roxanne i MistrzAA. To jest drugi mecz jaki pamiętam gdzie można powiedzieć, że sędzia wypaczył wynik spotkania. Kiedyś pamiętam jak w finale w Sydney gdzie grał Tomic bodajże z Seppim i w pierwszym secie w tie-breaku sędzia wywołał niesłuszny aut, Włoch powinien wygrać wtedy set, a tak został powtórzony punkt i koniec końców wygrał Bernard Tomic.
Wczoraj dość podobna sytuacja, tylko z taką różnicą, że piłka nie odbiła się dwa razy na korcie, a sędzia wywołał punkt dla Ukraińca. Na powtórce to było ewidentnie widać. To był jeden z kluczowych momentów meczu.
Odnośnie Fabio Fognieniego to bliźniacza sytuacja jak rok temu gdzie grał 3 turnieje pod rząd, a w trzecim turnieju ewidentnie już było widać, że braknie mu paliwa. Tutaj tak samo na turnieju w Brazylii, dwa mecze i dwa razy stracił set, do tego warto dodać, że jego podanie nie wygląda solidnie. Bodajże w pierwszym meczu z tego co pamiętam z Bedene zaczął pierwszy set od stanu 0:4.
Dolgopolov wiadomo co ma w głowie, czajnik. W pierwszym meczu pokonał Almagro by później pomęczyć się Bagnisem, ale ja uważam, że Argentyńczyk zagrał swój jeden z lepszych meczów. Na pewno po kursie 1,50-1,60 nie zagrałbym na Fabio. Szykuje się dobry mecz, H2H 2:1 na korzyść reprezentanta kraju Rzezi na Wołyniu :cool: .
Tak swoją drogą to ile błędów popełnili sędziowie w piłce nożnej gdzie wypaczyli wynik, a ile w tenisie ???? (może raz lub dwa na rok).

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
John Isner wygra @ 1,38 Betfair ✅
Ćwierćfinał turnieju ATP w Amerykańskim Delray Beach, starcie dwóch gospodarzy. John Isner wraca po ponad miesięcznej przerwie spowodowanej kontuzją, jego dzisiejszym rywalem będzie Rhyne Williams.
John Isner lubi grać w w Delray, ostatnie dwa występy to dwa półfinały rosłego Amerykanina. Pierwszy mecz po ponad rocznej przerwie John Isner rozegrał z Russelem, jak to często bywa po dłuższych przerwach Big John niespodziewanie stracił seta, jednak ostatecznie wygrał następne dwie partie.
W nocy John pokonał Dudiego Selę w trzech setach, znów pierwszy set przegrany, jednak później sytuacja opanowana. Isner uwielbia grać w Delray Beach, ostatnie jego dwa występy tutaj to dwa półfinały - trzeci jest w zasięgu ręki.
Rhyne Williams kolejny zawodnik z amerykańskiej szkoły tenisa, gra siłowo, całkiem przyzwoity serwis. Potrafi zagrywać bardzo ciekawe kątowe zagrania z forehandu, bardzo często można to zauważyć w jego grze, backhand słaby, najczęściej Rhyne gra slice. Ten sezon całkiem przyzwoity, pierwsza runda Australian Open, ćwierćfinał Challengera w Dallas, w Delray Beach przechodził przez kwalifikacje, w turnieju głównym wyeliminował Alejandro Fallę i Marcosa Baghdatisa.
Myślę, że pomimo nie najlepszej dyspozycji Johna, wygra on to spotkanie. Rhyne potrafi grać dobre mecze, jednak przy serwisie Johna Isnera jego szanse będą maksymalnie ograniczone a sam Williams serwisem nie ułoży sobie gry.
Feliciano Lopez wygra @ 1,54 PinnacleSports ⛔ Pff, nie wiem czemu dałem plus ????
Ćwierćfinał turnieju rangi ATP250 odbywającego się w Delray Beach, starcie doświadczonego Hiszpana, Feliciano Lopeza z reprezentantem gospodarzy Steve&#39;m Johnsonem.
Feliciano Lopez całkiem przyzwoicie rozpoczął sezon, widać, że zależy mu na dobrych wynikach w Miami i Indian Wells wybierając grę w Stanach Zjednoczonych. Hiszpan dobrze rozpoczął ten sezon, dobry występ podczas Australian Open, gdzie zagrał w trzeciej rundzie. W Delray jest już w ćwierćfinale i jest szansa na dobry, jeszcze lepszy wynik. Pierwsze dwie rundy do łatwych nie należały, najpierw trzy sety z gospodarzem Querreyem a następnie zawsze nie wygodnim Adrianem Mannarino.
Steve Johnson jest w dobrej dyspozycji, dziewięć ostatnich spotkań wygranych - Challenger w Dallas, przeszedł przez kwalifikacje w Delray i w turnieju głównym pokonał Kukushina i Haasa. Typowy tenisista ze Stanów Zjednoczonych, gra bardzo rzemieślnicza, opierająca się na dobrym serwisie. Kilka lat już w zawodowym tourze, jednak przebić do pierwszej setki się nie potrafi i będzie mu o to bardzo ciężko. Dobry zawodnik na poziom Challenger, jednak aby przejść wyżej potrzeba czegoś więcej niż dobry serwis.
Wydaję mi się, że obecny kurs na zwycięstwo Feliciano Lopeza jest łakomym kąskiem i trzeba z tego skorzystać. Steve osiąga dobre wyniki, niespodziewanie pokonał Haasa, jednak jestem pewny, że nie zagra drugi raz tak świetnego meczu w tak krótkim okresie czasu. Feliciano miał dwa trudne mecze, wczoraj miał dzień wolny i dziś na świeżości pokona Amerykanina.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Biorąc pod uwagę różne opinie, czajnik Alexa D. i możliwe zmęczenie Włocha to najrozsądniejszym typem wg mnie wydaje się być +1,5 seta na Ukraińca. Powinien seta ugrać z podmęczonym Fogninim. Ale kto tu wygra to osobiście pojęcia nie mam.
???? A.Dolgopolov - F.Fognini (HC +1,5s/0) --&gt; 1 - 1,52 Milenium lub 1,61 betsson ✅ 2-0
???? A.Dolgopolov - F.Fognini - 3 sety --&gt; 2,30 Milenium lub 2,55 Oddsring ⛔ 2-0 // Fognini zmasakrowany 6-1 6-1
Zarówno jeden jak i drugi potrafi gładko wygrać seta, by za chwilę znów gładko, ale tym razem przegrać. Nie zdziwi mnie taki przebieg spotkania, że Włoch wygra 1wszego seta a 2giego przegra i wszystko rozstrzygnie się w 3cim, gdzie więcej sił powinien mieć Ukrainiec, ale nie wiadomo czy się chłopak nie zagrzeje dlatego nie gram ani jednego ani drugiego tylko liczę na 3 sety,

lechsus 53

lechsus

Użytkownik
Rhyne Williams - Isner 2 za 1,3 Unibet 10\10
Panowie oglądałem obydwóch Amerykanów wczoraj w akcji. Big John powoli wraca do formy wczoraj skończyło się nerwowym tiebreakiem. Widać jednak powrót do formy (serwowania).
Rhyane wczoraj dał się szybko przełamać potem zyskał 2 przełamania i nie udało mu się wyserwować seta po czym przegał z Baghdatisem w tiebreaku. Wtedy &quot;spalił&quot; się psychicznie - swoje podanie wygrywał z trudem najlepiej wychodziło mu rzucanie rakietą. Dopiero gdy niespodziewanie przeciwnik podarował mu swojego gema i w konsekwencji seta odzyskał &quot;wiatr w żagle&quot;. 3 seta nie widziałem. Nie wiem jak Cypryjczyk mógł przegrać wygrany mecz. Największym problemem było trafiane 1S na poziomie 35 % co powodowało rozgrywanie długich wymian po drugim podaniu a i tak Amerykanin częściej psuł w setach 1-2. W całym meczu brakowało REGULARNOŚCI. Dzisiejszy mecz to dla mnie lokata.
John po prostu nie da swojemu młodszemu rodakowi wielu szans na grę bo ma atomowy 1S.

wynik 2:1 (4:6, 6:3, 6:2) ✅

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Rhyne Williams - Isner 2 za 1,3 Unibet 10\10

Panowie oglądałem obydwóch Amerykanów wczoraj w akcji. Big John powoli wraca do formy wczoraj skończyło się nerwowym tiebreakiem. Widać jednak powrót do formy (serwowania).
Rhyane wczoraj dał się szybko przełamać potem zyskał 2 przełamania i nie udało mu się wyserwować seta po czym przegał z Baghdatisem w tiebreaku. Wtedy &quot;spalił&quot; się psychicznie - swoje podanie wygrywał z trudem najlepiej wychodziło mu rzucanie rakietą. Dopiero gdy niespodziewanie przeciwnik podarował mu swojego gema i w konsekwencji seta odzyskał &quot;wiatr w żagle&quot;. 3 seta nie widziałem. Nie wiem jak Cypryjczyk mógł przegrać wygrany mecz. Największym problemem było trafiane 1S na poziomie 35 % co powodowało rozgrywanie długich wymian po drugim podaniu a i tak Amerykanin częściej psuł w setach 1-2. W całym meczu brakowało REGULARNOŚCI. Dzisiejszy mecz to dla mnie lokata. John po prostu nie da swojemu młodszemu rodakowi wielu szans na grę bo ma atomowy 1S.
Pozwole sobie wyrazić kontre do powyższego, bo kolega zdecydowanie nie widział wczorajszego spotkania Isnera!! Ba, już na pewno kurs na Isnera nie jest żadną lokatą !! Ja oglądałem cały wczorajszy mecz i w zasadzie dużo Dudiemu nie brakowało a puściłby Isnera w kanał! W trzecim secie w TIE BREAKU miał 5:2 i ... przegrał 5:7 przy czym Isner miał dużo szczęścia... Pomijam już fakt tego tie breaka bo to różnie bywa, bardziej bym się skupił na ogólnej postawie BIG JOHNA w tym meczu. Muszę przyznać, że dawno nie widziałem Isnera w takiej dyspozycji - oczywiście IN MINUS! Mocno zdenerwowany, rzucanie rakietą, baaaaaaardzo słabo pierwszy serwis (w przeciwieństwie do powyższych uwielbień), sporo UE. W zasadzie to ten mecz wyglądał tak, że jak Isner nie trafił pierwszym serwem (a rzadko to mu wychodziło) to więcej niż dwóch piłek Amerykanin nie był w stanie przebić... Wyglądało to na prawdę słabo i kolega Jasmin miał cieputko stawiając okrągłą sumkę na WIN Isnera ???? Jakoś w końcu wygrał, ale ogólnie bardzo słabo wyglądała gra Isnera i jakby Dudi trochę więcej zimnej krwi zachował to wygrałby w cuglach ten mecz... Dziś zdolny Rhyne na pewno się postawi i wg mnie stawianie na Isnera w tym spotkaniu to duże ryzyko po kiepskim kursie. Wg mnie lepszą opcją jest granie seta na Williamsa po kursie ~~~1.9 ✅

Decyzję pozostawiam Wam, ja staram się przedstawić faktyczną sytuacje w danym momencie ???? pozdro

szpil 313

szpil

Użytkownik
Cermak F./Elgin M. 2.0 Bet365 ✅
Nie rozumiem tych kursów... kilka dni temu te same pary się spotkały i wygrali Cermak z Elginem bez straty swojego podania 2:0. Do tego, w tym turnieju, według mnie, lepiej się prezentują od swoich przeciwników, chociażby z samego faktu, że nie stracili tutaj ani jednego swojego podania. Oczywiście ani jedni ani drudzy nie grali z żadnymi wirtuozami debla, jednakże po samych nazwiskach patrząc to Cermak z Elginem mieli groźniejszych przeciwników.
Oczywiście można na to patrzeć w ten sposób:
Groth S. / Mirnyi M. &gt;&gt;&gt; Bangoura S. / Mirzadeh V. &gt;&gt;&gt; Butorac E. / Klaasen R.
Ale wtedy można dojść do sprzecznego wniosku, że to jednak Groth i Mirnyi powinni wygrać turniej w Memphis...
Śmiem twierdzić, że Groth i Mirnyi sprawują się nawet gorzej niż w poprzednim turnieju, a Cermak z Elginem trzymają swój poziom. A więc oczekuję wyniku takiego samego jak za poprzednim razem, a więc 2:0 dla Cermaka i Elgina.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Pozwole sobie wyrazić kontre do powyższego, bo kolega zdecydowanie nie widział wczorajszego spotkania Isnera!! Ba, już na pewno kurs na Isnera nie jest żadną lokatą !! Ja oglądałem cały wczorajszy mecz i w zasadzie dużo Dudiemu nie brakowało a puściłby Isnera w kanał! W trzecim secie w TIE BREAKU miał 5:2 i ... przegrał 5:7 przy czym Isner miał dużo szczęścia... Pomijam już fakt tego tie breaka bo to różnie bywa, bardziej bym się skupił na ogólnej postawie BIG JOHNA w tym meczu. Muszę przyznać, że dawno nie widziałem Isnera w takiej dyspozycji - oczywiście IN MINUS! Mocno zdenerwowany, rzucanie rakietą, baaaaaaardzo słabo pierwszy serwis (w przeciwieństwie do powyższych uwielbień), sporo UE. W zasadzie to ten mecz wyglądał tak, że jak Isner nie trafił pierwszym serwem (a rzadko to mu wychodziło) to więcej niż dwóch piłek Amerykanin nie był w stanie przebić... Wyglądało to na prawdę słabo i kolega Jasmin miał cieputko stawiając okrągłą sumkę na WIN Isnera ???? Jakoś w końcu wygrał, ale ogólnie bardzo słabo wyglądała gra Isnera i jakby Dudi trochę więcej zimnej krwi zachował to wygrałby w cuglach ten mecz... Dziś zdolny Rhyne na pewno się postawi i wg mnie stawianie na Isnera w tym spotkaniu to duże ryzyko po kiepskim kursie. Wg mnie lepszą opcją jest granie seta na Williamsa po kursie ~~~1.9
Decyzję pozostawiam Wam, ja staram się przedstawić faktyczną sytuacje w danym momencie ???? pozdro
Jeśli mogę coś dorzucić od siebie to już w pierwszej rundzie John niemiłosiernie męczył się z Russelem i również przez większość meczu mogliśmy zaobserwować rzucanie, przeklinanie itp. Dla mnie ogólnie Isner jest ewenementem, bo facet oprócz serwisu prezentuje bardzo mało, a jest regularnie w top 20. Psychikę ma naprawdę dosyć słabą i chyba dużo trzeba postawić na szczęście. Kurs 1,30 to wielkie ryzyko z kimkolwiek by nie grał. Próbowałbym handicapów setowych +1,5 ewentualnie jakieś handi na Gemy oczywiście w stronę przeciwnika, ale łapać czystą dwójkę po kursi ok. 1.30 to moim zdaniem za duże ryzyko.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Marseille:
???? Gasquet R. - Gulbis E.
Gasquet R. ::: 1,65 ::: Pinnacle ::: 3/10
Gulbis ostatnio w świetnej formie, w Holandii doszedł do półfinału, a tutaj ma duże szanse na finał. Moim zdaniem Łotysz już nie prezentuje tak wysokiej formy jak w Rotterdamie. A jego mecz z Berdychem to świetny przykład, jak ten zawodnik potrafi spalić się w kluczowych meczach z czołówką.
Gasquet gra u siebie co na pewno jest jakimś plusem. Rok temu wygrał turniej na hali w Montpellier, w tym roku mu się nie udało, ale na pewno pokusi się by wygrać właśnie w Marsylii. Solidnie wygląda, dobrze operuje swoim jednoręcznym backhandem. H2H 2:0 i nie powiem, że nie zraziłem się do Gulbisa po meczu z Berdychem. Tutaj mam nadzieję, że będzie podobnie.
Wynik: 3:6 2:6 ⛔ @Edit: Richard Gasquet...
ATP Delray Beach:
???? Cilic M. - Isner J.
Cilic M. ::: 1,51 ::: Pinnacle ::: 3/10
Cilic M. wygra turniej ::: 1,95 ::: Pinnacle ::: 3/10
John Isner nie jest w swojej życiowej formie, nie siedzi mu serwis i popełnia dużo błędów. Równie dobrze Isnera już mogło by nie być w tej części turnieju. Reprezentant Izraela Dudi Sela nie wykorzystał w tie-breaku przewagi 5:2 i ostatecznie przegrał do pięciu. Warto dodać, że Isner podczas meczu był mocno sfrustrowany, rzucał rakietą i był ogólnie &quot;zły&quot; z powodu swojej słabej gry.
Cilic? Facet prezentuje się świetnie i idzie w tym turnieju po trzeci finał z rzędu, gdzie jest głównym kandydatem do zwycięstwa. Wygrał w Zagrzebiu, w Rotterdamie doszedł do finału, a tutaj ma duże szanse na trzeci finał z rzędu. 3 mecze? 3 pewne zwycięstwa, do tego 3 razy pokonał Isnera, za to John zagrał 3 mecze i w każdym z meczów zagrał po 3 sety.
Wynik: 7:6(5) 6:3 ✅
???? Johnson S. - Anderson K.
Johnson S. +1,5 seta ::: 1,57 ::: Pinnacle ::: 3/10
Pierwsza myśl w tym meczu to była &quot;Gram na Andersona&quot;, ale po głębszej analizie stwierdziłem, że Steve Johnson gra u siebie i jest w swojej życiowej formie. Gra tutaj od kwalifikacji, pokonał Kukushkina, później o dziwo Tommiego Hassa, a wygrana nad Lopezem mnie nie zdziwiła, bo czułem ją w kościach. Ogólnie to facet prezentuje się świetnie, H2H 1:0 z tego roku, gdzie po dwóch setach na turnieju w Auckland wygrał Amerykanin.
Anderson jak na razie zagrał tutaj dwa mecze i w dwóch stracił sety. Matosevic moim zdaniem zagrał dość słaby mecz, &quot;trafialność&quot; pierwszego podana na poziomie poniżej 50%. Andersona dość trudno przełamać, o ile sam nie pomoże, ale jeżeli zatnie mu się serwis to później może być ciężko dla reprezentanta RPA. W tym meczu nie przekreślałbym Steva.
Wynik: 2:6 4:6 ⛔ @Edit: Jednak pierwsza myśl była lepsza.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Johnson - Anderson over 23.5 2.0 2/10

Bardzo dobra forma Steve&#39;a, zaskoczyl mnie latwoscia z jaka ogral Lopez. Co prawda Hiszpan zagral labiutko ale trzeba przyznac, ze Amerykanin gral bardzo dobrze i nie pozwolil na duzo rywalowi. Dobry serwis, fh, sporo pilek konczy. Widac, ze tu dobrze sie czuje i chyba jeszcze nigdy nie gral tak swobodnie i skutecznie. Kevin jak to Kevin, drewniany, malo skuteczny w obronie ale ma swojej atuty, glownie seriws i fh. Dlastego mysle, ze ten mecz moe troche potrwac i zakonczy sie overem. Steve to tez nie jest jakis mistrz defensywy ani returnu.

Niedawno bylo tak:

http://www.youtube.com/watch?v=4FG9vOQBTto

A nie sądze aby teraz znów było szybkie 2:0 dla Amerykanina, moze tb moze 3 sety.

D 319

defox

Użytkownik
Marin Cilic - John Isner 1 @ 1.498 Pinnacle
Myślę, że jest to jeden z lepszych betów tenisowych na dzisiaj. Nie widzę tutaj żadnych argumentów po stronie Johna poza tym, że gra u siebie. Koledzy tutaj w kilku postach wyrazili swoje opinie dotyczące dyspozycji Isnera i każdy się z nimi zgodzi - John gra słabo. Bardzo słabo. W meczu z Russellem na palcach można było liczyć piłki trafione w kort z returnu. W kolejnych meczach to się trochę poprawiło. John popełniał dużo ue, słabo pod siatką. W każdym meczu na tym turnieju przegrał 1 seta, żeby później wygrać mecz. Udawało mu się to bo rywali miał słabych. Z Cilicem to nie przejdzie.
O Chorwacie nie ma się co rozpisywać, bo wszyscy pewnie zauważyli jego ostatnie wyniki. Forma jest, potrafi trzymać piłkę w korcie, dobrze zaatakować i jest na pewno bardziej regularny od chimerycznego Johna.
Powodzenia!

dx2 294,4K

dx2

Użytkownik
Dolgopolov-Ferrer 2 @1.25
Jak dla mnie to Ferrer wygra. Nie moge nic deklarowac, poniewaz zadnych meczow do wczorajszego wieczor nie zobaczylem w tym tygodniu, ale wszyscy chyba oczekuja finalu Nadal-Ferrer i ta ksie chyba stanie. Dolgopolov z pewnoscia gra bardzo dobrze, ale Fogniniemu chyba wysiadl juz chyba wczoraj akumulator. Zreszta sytuacja, kiedy zawodnik zagral 3 finaly pod rzad w glownym tourze w trzy kolejne tygodnia miala miejsce ostatni raz w ... 2010 roku. Ferrer dlugo sie deycdowal czy grac w Buenos, ale wystartowal, wygral i tutaj tez powinien zagrac o koncowe zwyciestwo. Oczyiwscie Ferrer w przyszlym tygodniu startuje jeszcze w Acapulco, czyli turnieju w ktorym przez 4 ostatnie lata zameldowal sie czterokrotnie w finale (3 kolejne zwyciestwa plus ubiegloroczna porazka z Nadalem w finale), ale ze Acapulco w tym roku gramy na twardej nawierzchni to Hiszpan moze smial ozaatakowac tutaj bo w koncu w Rio jest o co grac pod wzgledem finasowym, takze w kombinacji zagram Hiszpana.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Zreszta sytuacja, kiedy zawodnik zagral 3 finaly pod rzad w glownym tourze w trzy kolejne tygodnia miala miejsce ostatni raz w ... 2010
Nie,taka sytuacja miała miejsce np. rok temu Stuttgard---&gt;Hamburg---&gt;Umag i tym zawodnikiem był... Fognini.
Włoch wczoraj pajacował na korcie, odechciało mu się gry bo Ukrainiec postawił opór i prezentuje się całkiem nieźle, szczególnie pierwszy serwis wygląda dobrze. Ferrer już powoli opada z sił, mecz z Bellucim był tego dowodem, także jakieś handi w stronę Dolga +1,5s @2,15✅✅ Pinnacle wskazane bo ich pojedynki zawsze były zacięte.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
???? Tennis » USA » ATP Delray Beach
Marin Cilic - John Isner✅✅
Marin Cilic -2.5 gemów @ 2.02 PinnacleSports

O Chorwacie już miałem okazję pisać dlatego zacytuję swoją wypowiedź i jedynie coś dopowiem.

Cilić jest ostatnio w dobrej formie, w Rotterdamie wyeliminował min Murraya czy Tsongę, awansował do finału gdzie przegrał z Czechem Berdychem. Jeszcze wcześniej wygrał turniej w Zagrzebiu gdzie pokonał min. Tommiego Haasa. Tym samym zrekompensował się swoim kibicom słabymi występami w Australii. Po turniejach w Europie, kierunek zmienił się na Amerykę, gdzie już teraz odprawia z kwitkiem przeciwników w słonecznym Delray Beach.
Ostatni mój typ na Chorwata się sprawdził, łatwa wygrana z Gabashvilim umocniła moje przekonanie o jego wysokiej formie. Tym razem jego przeciwnikiem będzie John Isner, światowa 13, zawodnik który dopiero wraca po kontuzji, której dostał na Australian Open. Od początku tego turnieju męczy się ze swoimi dużo niżej notowanymi rywalami, do tej pory zawsze tracił pierwszego seta w spotkaniu, jednak potem udało mu się jakoś straty odrabiać. Jak już pisałem, tym razem nie będzie miał aż tak łatwego przeciwnika i takie coś nie ujdzie mu na sucho. Jeżeli Cilic wygrałby to spotkanie to przed nim już tylko albo Steve Johnson albo Kevin Anderson - czyli według mnie łatwa droga do zwycięstwa w turnieju. Takiej okazji Cilic raczej nie zmarnuję. H2H 3-0 na korzyść Chorwata. Niski handicap więc imo warto pobierać ;). Oczywiście jak ktoś boi się zaryzykować, to polecam zagranie na czysty win Cilica, który także chodzi po niezłym kursie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Dolgopolov A. - Ferrer D.
Dolgopolov A. +1,5 seta ::: 2,07 ::: Pinnacle ::: 2/10
Dolgopolov A. ::: 4,50 ::: Bet365 ::: 1/10
H2H 1:7, ale warto dodać, że tylko w jednym z meczów Dolgopolov nie urwał seta, było to w 2011 roku na turnieju w Paryżu. We wszystkich pozostałych meczach zawsze walczyli jak równy z równym, a na turnieju w Nicei w 2011 roku właśnie na mączce górą był reprezentant Ukrainy.
Aleksandra na pewno stać tutaj na dobry wynik, w pierwszym meczu pokonał Almagro po 3 setach, później pomęczył się z Bagnisem który zagrał niezwykle ambitnie, a w trzecim meczu turnieju zmasakrował zmęczonego Włocha Fabio Fogniniego 6:1 6:1. Myślę, że jego ambicje pozwolą mu na awans do finału.
Ferrer z Belluccim który zagrał świetny mecz (w szczególności ataki po linii które są dla Ferrera zabójcze), jak i cały turniej to jednak Brazylijczyk był w stanie urwać set. Ferrer ma swoje przestoje w meczach od jakiegoś czasu, choć mączka to jego żywioł, to na kombinacyjny, niewygodny tenis Dolgopolova będzie mu moim zdaniem trudno wygrać.
Wynik: 6:4 6:4 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
ef81 138

ef81

Użytkownik
Johnson - Anderson
Typ: Steve Johnson @2.50 ##Unibet## ⛔

Jak dla mnie zwycięzcą tego meczu będzie Steve, świetnie się tu czuje, wszystkie zagrania na pełnym luzie co powoduje świetne wyniki, paru dobrych przeciwników już odstawił.. Zaś Kevin jakby szukał formy, której nie może odnaleźć.. i podanie nie wygląda zbyt pewnie.
Dolgopolov - Ferrer​
Typ: Dolgopolov +1,5 seta @2.12 ##Unibet## ✅

Dolgo ładnie się tu prezentuje, koledzy wyżej już większość powiedzieli na ten temat, ja tylko powiem, że z tak agresywnie grającym Dolgopolovem będzie miał nie mały problem Ferrer, wczoraj Bellucci postawił całkiem niezłe warunki dla Ferrera ale się udało, miał przebłyski agresji i w danych momentach Ferrer po prostu nie miał szans, dzisiaj może być niespodzianka w tym typie, jak dla mnie Ukrainiec wygra przynajmniej jednego seta, H2H na ziemi wynosi 1:0 dla Dolgo, pojedynek odbył się w Nicei we Francji w 2011 roku i zwycięsko wyszedł z tego Aleksandr z wynikiem 2:1 , dzisiaj myślę , że tanio skóry nie sprzeda.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Prosze o nie kasowanie tego posta.
To co dzisiaj grał Pablo Andujar przeciwko Nadalowi na nawierzchni CLAY jedna wielka bajka, około 15 break pointów w całym meczu!!! Przy 3 Nadala w całym meczu, w 1 secie zniszczony wielki mistrz mączki, drugi set bardzo wyrównany break pointy przy podaniu Nadala potem chwila geniuszu mistrza i przełamanie drugi set pada łupem Rafaela, w 3 secie mnóstwo break pointów Pablo, serwis nie powalał ale fh na mistrzowskim poziomie do tego świetny defens, może troszeczkę zawiodła głowa przy niektórych szansach na przełamanie,3:3 40:15 przy serwisie Pablo i kolejny wielki błysk geniuszu Mistrza i jego Fh spin którym przełamuje rywala, 4:3 podanie Nadala i strata podania, potem mamy tie break a tam już działy się magiczne akcje, polecam obejrzeć powtórke , Pablo obronił 5 piłek meczowych i to w jaki sposób na wielki ryzyku, gra Nadala to nie było coś super w dzisiejszym dniu ale gdyby Pablo posiadał lepszy serwis to kto wie jak potoczyłby się ten mecz, świetny fh, bardzo dobra gra kątowa z 2bh, gracz który podejmował dzisiaj ryzyko i to mu się opłacało, Nadal bardzo dużo błędów ale był do nich solidnie zmuszany, ciekaw jestem jak zagra jutro z Dolgpolovem? Po pierwsze Ukrainiec lepszy serwis, po drugie świetny return,drugie podanie Nadala masakrycznie słabe, bardzo dużo ryzykuje, lecz wiemy jaki jest mentalnie Dolgopolov, napewno NADAL jest do ugryzienia jutro.
Czyżby przyszedł koniec panowania na CLAY lub forma ma przyjść na Paryż?

Otrzymane punkty reputacji: +2
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
To co dzisiaj grał Pablo Andujar przeciwko Nadalowi na nawierzchni CLAY jedna wielka bajka, około 15 break pointów w całym meczu!!!
może niech wypowie się ktośi inny jeszcze, ale ja oglądałem 2 set, trochę 1 i widziałem TRAGICZNĄ GRĘ Nadala. Błędy które po prostu mu się nie przytrafiają. Masa wyrzuconych prostych piłek. Andujar? To samo. W 1 secie wygrał, bo nie był tak żałosny jak Rafa, ale potem jak oglądałem to również dużo UE, co właściwie przy takim ziemniaku jak on dyskwalifikuje to, że mógł zagrać BAJECZNIE.. nie wiem czy w 3 secie tak się wszystko zmieniło? Z mojej perspektywy to Andujar po prostu korzystał na niewytłumaczalnie słabej postawie Nadala, a i sam grał przeciętnie, ale zaznaczam, że całego meczu nie oglądałem.

mocce 2K

mocce

Użytkownik
Sesja się skończyła, igrzyska się kończą to można skrobnąć coś bo znalazło sie troche czasu.
Ernest Gulbis - Jo Wilfried Tsonga @2,2 Marathonbet ✅ 7-6(5),6-4
Kurs już poleciał, w Bwinie było 2,65 na otwarcie,co było sporym value, ale i teraz możemy o nim mówić. H2H 1-3 na korzyść francuza, lecz tylko raz był to mecz 2 setowy, ostatni pojedynek na Wimbledonie w ubiegłym roku, przy stanie setów 2-1 dla Gulbisa, Tsonga skreczował, poprzednie pojedynki, dwa z 2009 roku, jeden z 2008 roku który właśnie skończył się 2-0 dla Tsongi, ale było to 6 lat temu wiec jakiegoś większego znaczenia nie ma. Obu zawodników nie trzeba raczej przedstawiać, ścisła czołówka touru. Według mnie większe umiejętności posiada łotysz. W pierwszym meczu jedynie oddany set hiszpanowi Bautiscie, zaś z dwoma francuzami poradził już sobie bez straty seta. Nie oglądałem wczoraj jego meczu z Gasquetem, ale śledziłem wszystkie jego mecze w Rotterdamie i jego gra naprawdę mi się podobała. Moim zdaniem powinien ograć kolejnego francuza, Tsonga aktualnie jakąś mega forma nie grzeszy, stracił seta ze swoim rodakiem Vasselinem, ograł 2-0 niemca Struffa, ale nie porównujmy Struffa chociażby do Gasqueta czy hiszpana Bautisty. W rotterdamie odpadł po przegranej 0-2 z Cilicem, ogólnie rzecz biorąc forma zdecydowanie po stronie łotysza, jego chimeryczność znamy i nigdy nie możemy być pewnym czy coś mu nie odpali w głowie w czasie spotkania ale dla mnie to on powinien być faworytem w tym spotkaniu dlatego pobieram jego wygraną po bardzo przyjemnym kursie.
Zagłębiając się w ofertę znalazłem jeszcze jeden fajny bet do zagrania, Nadal-Dolgopolov over 19,5gema @1,92✅22gemy, także w Marathonie. Niby mączka niby Nadal, ale dla mnie linia chyba ciut za niska, liczyłem na jakiś over 21. Ukrainiec jest w stanie powalczyć, nawet może o seta, ale tu wystarcza nawet 6-4 6-4 na korzyść Nadala i mamy pokryty over, dla mnie bardzo możliwy jakiś set 7-5 albo nawet TB. Polecam !!

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Gulbis E. - Tsonga J-W.
Gulbis E. ::: 2,10 ::: Pinnacle ::: 3/10
Trochę martwi mnie fakt &quot;owczego pędu&quot; przy tym typie. Większość osób gra na Łotysza, a kursy spadły z granicy 2,50. Pomimo to, dam mu dzisiaj kolejny kredyt zaufania. W Rotterdamie mu nie poszło z Berdychem który grał wyjątkowo solidnie, ale tutaj z Tsongą który traci sety i nie jest w swojej życiowej formie? Czemu nie!
Obaj mają piekielnie mocne podania, Gulbis 15 asów i 94% wygranych piłek po pierwszym podaniu z Gasquetem, 9 asów z Mahutem i 93% po pierwszym serwisie, 23 asy z Hiszpanem Bautistą-Agut! Serwis robi wrażenie, ale u Tsongi w tej statystyce jest dość podobnie (lecz minimalnie gorzej). Warto dodać, że Tsonga ze Stuffem w pierwszym secie wybronił 5 BP. Z Gulbisem powinno być jeszcze trudniej. O ile w tym meczu Łotysz się nie spali już na starcie i nie będzie się sam łamał jak z Berdychem to ma duże szanse na zwycięstwo. H2H 1:3, ale w trzech meczach urywali sobie sety.
Wynik: 7:6(5) 6:4 ✅
???? Anderson K. - Cilic M.
Cilic M. ::: 1,42 ::: Pinnacle ::: 3/10
Cilica już mam zagranego jako zwycięzcę turnieju po +1,90, ale jeszcze delikatnie dołożę do typu. H2H 1:3, ale mecze były zacięte, więc nie skreślałbym tutaj Andersona i nie wróżył Chorwatowi łatwego meczu. Reprezentant RPA na pewno przygotował się do tego turnieju dość solidnie, ale co tu dużo ukrywać? W mojej opinii miał bardzo łatwą drogę do finału, a dzisiaj przyjdzie zmierzyć mu się naprawdę z solidnym i cierpliwym zawodnikiem.
Cilic przeszedł turniej jak burza, zupełnie podobnie jak dwa poprzednie. Myślę, że nie ma większego sensu o nim pisać. Wystarczy spojrzeć na wyniki. 3 finał z rzędu, w tym jeden wygrany!
Wynik: (6)6:7 7:6(7) 4:6 ✅ @Edit: W drugim secie 4 MP. A w trzecim secie w kluczowym momencie Cilic zaczyna swoje podanie od 0:40.
???? Nadal R. - Dolgopolov A.
Dolgopolov A. +1,5 seta ::: 2,87 ::: Pinnacle ::: 2/10
Po tym co wczoraj zagrał Nadal to ten finał urósł do rangi chyba najciekawszego pojedynku z pośród dwóch poprzednich. Szczerze to meczu półfinałowego Nadala nie oglądałem, ale zrobię to w południe. Andujar był o krok od zwycięstwa, wynik w tie-breaku w trzecim secie 12:10 mówi nam wszystko, mecz był cholernie zacięty. Prawdopodobnie Nadal nie zagra już tak słabego meczu drugi raz z rzędu, ale Dolgopolov jeżeli uwierzy w siebie to set może wygrać. Pokonał wczoraj Davida Ferrera tenisem kombinacyjnym i to w dwóch setach. Mała stawka, bo ryzyko duże, ale kurs również jest duży. H2H niestety 4:0 bez straty seta, ale dziś wierzę w to, że Aleksander przełamie &quot;lody&quot;.
Wynik: 6:3 7:6(3) ⛔ @Edit: Następnym razem się handi zagra +5,5.
⚽ Niedzielna La Liga z Shakalem:
Valencia - Granada CF
Osasuna - Atl. Madrid

Rayo Vallecano - Sevilla

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom