Querrey vs Ram
Zdecydowanie Querrey, ktos pisał, ze walczyl z Keiem itd Dobre argumenty. Ram doszedl do tego finalu, nie oszukujmy sie z mala dawka szczescia. Jak tutaj nie bedzie zadnego czynnika pozasportowego Querrey wygra. Ale po kursie 1.3 tego meczu rowniez nie dotykam.
Cilic vs Kyrgios
Czapki z glow dla nicka. Swietny mecz z Berdychem. Jednak Cilic to Cilic. Ktos pisal, ze w wymianach jest lepszy Nick. Wg mnie w dluzszych wymianach bedzie dzis wygrywal Chorwat. Jest swietnym taktykiem, potrafi wyczekiwac, Nick moze sie tez troszke podpalic, byl moment, gdzie z Czechem trafil FH w linie a sedzia wywolal AUT i zaczal narzekac i plakac, pozniej zaczal strzelac FH i wchodzilo.. Gdyby nie trafial moglo sie to potoczyc roznie.. Tak czy owak swietna gra australijczyka, lecz Cilic wg mnie bedzie bardziej spokojny w wymianach i on ma szanse dzis siegnac po wygrana, dzis uratowac moga Nicka takie same bomby jak wczoraj z Czechem ????
Kyrgios zagral lepiej, zasluzyl na wygrana brawo Nick.
Pella vs Cuevas
Ja stawiam na Pelle. Otoz wczoraj 30-letni Cuevas gral ponad 3h :O Pella ?? 1h15min. Do tego Pella ma 25 lat, jest mlodszy i wg mnie zawazy wytrzymalosc kondycyjna. Zdecydowanie Pella po takim kursie i po takim boju Cuevasa, nie wierze, ze dzis bedzie Lekki, rzeski, swiezy na meczarnie i kolejne bieganie z Pella ????
A z pilki noznej.. Malaga strzeli gola Realowi, lub Malaga, ze wygra lub Malaga z remisem. Real nie gra na wyjazdach tak jak potrafi. Malaga jest grozna u siebie. Miala tydzien przerwy a Real gral w srodku tygodnia trudny mecz z Roma. Nie zdziwie sie jak Malaga wygra dzis 1:0 2:1 ???? W pierwszym meczu na Bernabeu, jesli dobrze kojarze bylo 0:0 ???? A i dzis Zaglebie tez moze pokazac Legii Warszawie, co to solidny futbol. Zaglebie 2:1 jak najbardziej, Legia nie wygra, 4:0 u siebie ze slaba Jaga na wyjazdach nic nie znaczy a Lubinianie pokazuja, ze w pilke grac potrafia ????
Malaga Real 1:1. Brawo Malaga. Zaglebie vs Legia 1:2. No coz bylo blisko, mecz wyrownany, lecz Legia skuteczniejsza zasluzyla na wygrana.