>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour -Rio De Janeiro, Marseille, Delray Beach - 15.02 - 21.02.2016

Status
Zamknięty.
forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Tenis - Marseille ATP 18:30
Nick Kyrgios - Vasek Pospisil 1 1.42 Expekt ✅ ✅ ✅
Jak dobrze wiemy, obaj panowie dysponują niezłą petardą przy serwisie, także jeśli pierwszy serwis będzie siedział na wysokim procencie skuteczności, może się to skończyć TB. Idę w stronę Australijczyka (którego z resztą nie lubię) ponieważ to coostatnio widziałem w wykonaniu Vaska to był istny &quot;low show&quot; . W debelku triumf w parze z Mahutem, wszystko fajnie pięknie, no ale mecz singlowy ze Zverevem? Ci co oglądali to wiedzą o co chodzi - w skrócie: to tego meczu nie wygrał Zverev, on go dostał podanego na złotej tacy. O ile pierwszy set był powiedzmy &quot;jakiś&quot;, że była tam &quot;walka&quot; to w drugim strzelania na wiwat. Vasek do wszystkiego był po prostu spóźniony no i co za tytm idzie, gdy dochodził do piłki o wiadomo, że ją wyrzucał. Postawa fizyczna jak i mentalna w singlu nie dają efektów jak narazie oczywiście, zawsze coś się może zmienić ;) . A Kyrgios? Nie lubie go za jego zachowanie itd itd, ale uważam, że lepiej się porusza na korcie (od ostatniej wersji Vaska jaką widziałem), forehand też wydaje mi się że po stronie Nicka, po za tym mam nadzieję, że Australijczyk nie będzie pajacował, tylko będzie głodny gry po ostatniej porażce z Berdychem na AO.

Otrzymane punkty reputacji: +10
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Typ wygrywający ;)!
???? Delbonis F. - Sock J.
Delbonis F. ::: 2,30 ::: 2/3 PinnacleSports ✅
Delbonif F. -1,5 seta ::: 3,90 ::: 1/3 PinnacleSports ✅

Powiem tak, ten kurs to niezła petarda! Ten typ jest chyba typem tygodnia! Sock w tym roku kompletnie mnie nie przekonuje, jedynie na Hopman Cup coś tam fajnie pograł, ale więcej tam zabawy było niż poważnej gry. Do tego należy zadać kolejne bardzo WAŻNE pytanie - Co on u licha robi w Rio na turnieju z nawierzchnią clay? Miał do wyboru przecież Montpellier, Sofię, Memphis, Rotterdam 500, Delray Beach czy chociażby Marsylię. Jedyne co mi przychodzi na myśl to właśnie ten karnawał w Ameryce Południowej, czas wielkiej fety i zabawy.
Amerykanin na mączce nie jest jakimś wirtuozem, za to Delbonis wręcz przeciwnie. On na mączce gra kapitalnie, niedawno u siebie w Argentynie był o krok od wyrzucenia Almagro - już z nim prowadził w 3 secie. Co sezon w tym okresie gry w Ameryce Południowej Federico odnosi spektakularne sukcesy. Bodajże w 2014 roku wygrał nawet turnieju w Sao Paulo więc sami widzicie, że warto na niego zagrać z wielu powodów. Jack Sock rok temu wygrał turniej na ziemi w Houston, wynik może robić wrażenie, ale w Stanach Zjednoczonych to jest pseudo mączka, dość szybka, a po drugie grali w U.S.A. (czyt. Ju Es Ej). Kurs, okoliczności, aktualna forma to wszystko składnia ku grze na leworęcznego Argentyńczyka.
Wynik: 7:5 6:1

Otrzymane punkty reputacji: +93
weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Marco Cecchinato vs Paolo Lorenzi 2 DW 0:2 1.90 @b365

Dwaj wloscy gracze ktorzy do tej pory spotkali sie na maczce w 2012 gdzie Lorenzi wygral 2:0. Wiadomo spotkanie dawno temu wiec ciezko go brac pod uwage. Uwazam ze Lorenzi w duzo lepszej dyspozycji pokonal juz w tym roku Schwarzmana, Tomica i paru lepszych graczy niz Cechinato ktorego przeciwnicy byli bardziej na poziomie challengerow.

Polecam dorzucic do dubelka Fogniniego ktory jest duzo lepszym grajkiem od Bedene. W ostatnich 6 spotkaniah to Fognini byl gora. Jesli sie nie zagotuje to widze podobny wynik jak powyzej, a wiec:

Fognini vs Bedene 1 DW 1.72 @b365

Jesli ktos boi sie grac DW mozna zagrac czysty win obu panow lecz ja uwazam ze warto zaryzykowac.
Oby dzis dopisala pogoda i nie mrozila kasy!

dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Jedyne co mi przychodzi na myśl to właśnie ten karnawał w Ameryce Południowej, czas wielkiej fety i zabawy.
Wezcie juz skonczcie. Oni tam nie jada charytatywnie. Fragment wywiadu z Isnerem przed wyjazdem do Ameryki Poludniwoej wygladal mniej wiecej tak (nie chce sie przebijac przez fora zeby szukac dokladnie): &quot;Chce sprobowac czegos nowego. Tyle razy juz gralem w amerykanskich turniejach... Czas na cos nowego, nowe wyzwanie i doswiadczenie&quot;. Łukasz Kubot tez kilka sezonow wstecz jezdzil po tych turniejach w Ameryce Poludniowej, a jakie swietne mecze tam gral. Zawodnicy tez chca sie oderwac od rutyny czasem, zmienic kalendarz. Akurat ze tam gdzie Isner, to i tam tez Sock dziwic nie moze ze wzgledu na ich przyjacielskie relacje.
Wirtuozem cegly moze Sock nie jest, ale tez we French Open docieral do minimum 3 rundy, a wygrac w Houston to tez osiagniecie.
Sam typ w sumie zly nie jest i mozliwy, takze rozumiem typ na Delbonisa.

A 74

adrian55

Użytkownik
Nadal to jednak Jurek byl w półfinale szlema.
Mecz gdzie Jerzy jest jedna wielka kontuzja nie ma serwisu na pewno jest wyznacznikiem kto jest lepszy haha.
Głupoty to Ty piszesz kolega dobrze opisal ten mecz do tego trafil brawo daj posta jakiegos znawcatenisa to zaladuje repute.
Nie kompromituj się człowieku.
Janowicz to jest gracz cs&#39;a w tej chwili, a nie tenisista ????
Jak można być takim debilem, żeby w ogóle próbować udowodnić, że jest lepszy od Isnera ???? ?
Przypominam tylko, że wtedy jak Jurek dotarł tak daleko na Wimbledonie to drabinka była wyczyszczona niesamowicie. Nie ograł tam żadnego mega kozaka. W ćwierćfinale grał z Kubotem co najlepiej świadczy o farcie jaki wtedy miał. Pompowanie śmiesznego gracza, który jest 97 w rankingu na podstawie turnieju z przed kilku lat to pokazuje jak bardzo mierne masz pojęcie o sporcie.
Kontuzje urojone Janowicza to daleki temat. Nie chce grać to nie gra, a wymyślanie na siłę non stop urazów to beka trochę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Do tego należy zadać kolejne bardzo WAŻNE pytanie - Co on u licha robi w Rio na turnieju z nawierzchnią clay? Miał do wyboru przecież Montpellier, Sofię, Memphis, Rotterdam 500, Delray Beach czy chociażby Marsylię.
Sock kiedyś przyznał, że jego ulubioną nawierzchnią jest cegła. Trochę mnie to zdziwiło, ale facet wie co mówi. Typu nie neguję, bo Delbonis też w mojej opinii ma tutaj szanse.

P 53

papulek65

Użytkownik
Chciałem odpowiedzieć pewnemu Panu, zarzucał mi, że mówię/piszę nieprawdę...Nie ma go, ktoś pokasował posty i chwała mu za to. Na liście startowej w turnieju bieżącym był tenisista, który wygrał turniej dzień wcześniej i tylko wyraziłem swoje obawy,czy zdąży, i formą i z przelotemi z &quot; świętowaniem&#39; w ońcu to jego pierwszy turniej wygrany ATP. Zostałem nieprawdą obarczony - ja to wiem, listy startowe i w jakich godzinach są - sprawdzam , że sie nie znam i że jest to nieprawda... Przykro mi, że ktoś, kto nie ma pewnej &quot; Kindersztuby&quot; wypowiadał się na tym forum.Rozumiem, zostałem pouczony, że jak ktoś wygrał turniej ATP , to nawet na liście, jeżeli jest na pierwszy dzień, to przesuwa mu się mecz na drugi dzień.I byłbym to przyjął bez bólu, ale jeżeli moja niewiedza jest szerzeniem nieprawdy - sorry, bunt jest. To tyle. A jeżeli chodzi o typy, cóż.. Del Potro mi się kłania... Ta kontuzja nadgarstka była znamienna - spadł na ponad 1000 pozycji - nie grał nic 2 lata. Myślę, że się odbuduje i Djoković będzie miał godnego rywala. Pozdrawiam wszystkich typerów !

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Wezcie juz skonczcie. Oni tam nie jada charytatywnie. Fragment wywiadu z Isnerem przed wyjazdem do Ameryki Poludniwoej wygladal mniej wiecej tak (nie chce sie przebijac przez fora zeby szukac dokladnie): &quot;Chce sprobowac czegos nowego. Tyle razy juz gralem w amerykanskich turniejach... Czas na cos nowego, nowe wyzwanie i doswiadczenie&quot;. Łukasz Kubot tez kilka sezonow wstecz jezdzil po tych turniejach w Ameryce Poludniowej, a jakie swietne mecze tam gral. Zawodnicy tez chca sie oderwac od rutyny czasem, zmienic kalendarz. Akurat ze tam gdzie Isner, to i tam tez Sock dziwic nie moze ze wzgledu na ich przyjacielskie relacje.
Wirtuozem cegly moze Sock nie jest, ale tez we French Open docieral do minimum 3 rundy, a wygrac w Houston to tez osiagniecie.
Sam typ w sumie zly nie jest i mozliwy, takze rozumiem typ na Delbonisa.
pomijając już nawet drobniutki fakt, iż karnawał w Rio i jego uroczystości dobiegają końca przed południem w środę popielcową, obecnie jest Wielki Post w pełni

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Thiem + Almagro @1,77 1xbet ::: 0,75/3j✅
Finaliści poprzedniego turnieju zmierzą się kolejno z Andujarem i De La Navą. Zarówno Thiem, jak i Almagro grali bardzo dobrze, pierwszy wyeliminował Nadala, drugi Tsongę i Ferrera. O ich formę jestem spokojny, kwestia, czy nie zechcą przypadkiem odpuścić. Thiem rok temu w tym tygodniu grał w Marsylii, gdzie był ćwierćfinalistą. Co do Almagro to ostatnio odzyskał formę - powinien chcieć budować ranking przed Mastersami na cegle i Rolandem Garrosem. Tutaj ma do tego okazję. Aczkolwiek w kolejnej rundzie prawdopodobnie będzie czekał Nadal, ale w obecnej formie jest nawet w stanie z nim wygrać. I na pewno to widzi i będzie chciał spróbować. Thiem z kolei na groźnego rywala, czyli Ferrera, trafić może dopiero w ćwierćfinale.
Andujar w słabej formie, ostatnio przegrał z Lorenzim. Mało co mu wychodzi, sporo wyrzuca. De La Nava podobnie, przegrał z Eliasem po niezbyt udanym meczu. Ich rywala są zdecydowanie lepsi od poprzednich rywali - więc liczę, że i tym razem przegrają.

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Andujar +1,5 seta @1.95
Thiem-Andujar 2 @3.40
A ja sprobuje tak bardzo delikatnie na Andujara. Rozumiem, ze Thiem musi byc faworytem po zwyciestwie w Buenos Aires, gdzie pokonal Nadala w polfinale i Almagro w finale. Ok. Ale to wcale nie taki pewnik. Po pierwsze Thiem zagra w Rio pierwszy raz w swojej karierze, a tez nie zawsze po turniejowym zwyciestwie musi pasc kolejny swietny wynik. Andujar zagral tylko w Buenos Aires jeden mecz, ktory przegral w trzech setach z Lorenzim. Lorenzi jednak tez jest w bardzo dobrej formie, co udowodnil ogrywajac pozniej jeszcze Schwartzmana i dajac naprawde dobry mecz z Nadalem. Pablo Andujar ma cos jeszcze, on jak zlapie forme to tez potrafi wymiatac. Dwa sezony temu Andujar wlasnie wymiatal na tym turnieju i przegral dopiero w polfinale z Nadalem, po mega meczu (Nadal wygral 2-6 6-3 7-6). Buenos czy nie Buenos, ale najwazniejszy turniej docelowy i duze pieniadze sa tutaj w Rio de Janeiro. Szykuje sie moim zdaniem ciezki mecz, mobilizacji nie zabraknie. I to wlasnie jest typ dla zabawy, podobnie jak mecz Querreya z Nishikorim, w ktorym na pierwszy rzut oka faworyt jest zdecydowany, ale w ktorym warto poszukac niespodzianki, biorac pod uwage bardzo wysoki kurs.

hentai 130

hentai

Użytkownik
Rafael Nadal - Pablo Carreno Busta 2ha+5,5 @ 1.83 ⛔
bet365

Myślę że Pablo jest dzisiaj w stanie pokryć ten handicap. Na turnieju w Buenos Aires urwał nawet seta Thiemowi, który jak wiadomo wygrał później cały turniej. Nadal często daję się łamać i nie czuć tej pewności przy jego gemach serwisowych. Pablo powinien tutaj wyjść zmobilizowany wiedząc w jakiej dyspozycji jest jego przeciwnik ugrać przynajmniej te 7 gemów.

A 531

albuquerque

Użytkownik
Wiecie z jakiego powodu Lajovic dzisiaj kreczowal?
E/ Sam sobie odpowiem. Organizatorzy turnieju w Rio mówią o kontuzji lewej stopy.

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Czy moze mi ktoś powiedzieć co odwala ferrer? Czy on zapomniał jak zdobywa się punkty przy swoim serwisie z no-name&#39;em? (pytam się bo nie mam stream&#39;u)

weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Czy moze mi ktoś powiedzieć co odwala ferrer? Czy on zapomniał jak zdobywa się punkty przy swoim serwisie z no-name&#39;em? (pytam się bo nie mam stream&#39;u)
to samo pisalem wyzej... jakas tragedia wygral 2:0 ale jak ktos by sledzil relacje &quot;tekstowa&quot; jak ja to by sie zalamal nad jego forma

dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Fognini-Gimeno Tr. 1 @1.25
Fognini &quot;musi&quot; wygrac. Wloch ma za duzo do stracenia po ubieglorocznym finale. W zaleznosci od kursu, ale jak bedzie miniumum 1.2-1.25 to i tak wezme do kombinacji.

Giraldo-Pella 1 @1.75
Santi mial kilka swietnych wystepow gdy jeszcze grano ten turniej na cegle w Acapulco. Co prawda odkad turniej przeniesiono do Rio dwa lata temu to Giraldo dwukrotnie odpadal w 1 rundach, ale przeciwnikow mial bardzo trudnych. Wczesniej w Acapulco to nawet bywaly polfinaly i cwiercfinaly i to niesamowite mecze. Ktos moze zapyta: &quot;Z czym do ludu?&quot;... A ja wiem, ze Santi jak trzeba bedzie to tak ten mecz bedzie meczyc, ze wygra. Tak mysle. Teraz przeciwnika ma na papierze latwiejszego i sadze, ze Giraldo swoja szanse wykorzysta.

Cervantes H.-Dolgopolov 2 @1.25

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie wiem czy nie lepszą opcją byłby set dla Stakhovskiego, ale wybrałem jednak wyższy kurs. Myślę, że któryś z tych Panów - mam tu na myśli Cilica i Wawrinkę straci seta, a kto wie czy nie wyleci nawet z podrzędnej 250...
Tak w ramach przypomnienia to właśnie rok temu na tym turnieju taki &quot;Staszek&quot; z Ukrainy pokonał po 3 setach Wawrinkę. Spójrzcie na takiego Lopeza, wybrał się do Quito na melanż i zaraz wrócił do Europy aby szybko przegrać. Tyle turniejów do wyboru ;), a zaraz trzeba będzie uderzać na Mastersy do Stanów Zjednoczonych.
Jutro też przestrzegałbym przed graniem na Berdycha po tak żałosnym kursie. Ja już kiedyś o tym pisałem, że Tomek nie raz zalicza &quot;dziwne wpadki&quot; po wysokich kursach, przykładów jest mnóstwo. Moim zdaniem ważniejszy jest dla niego turniej w następnym tygodniu w Dubaju niż ten tutaj w Marsylii który trzeba odbębnić. Bardzo dziwne decyzja, że nie wystartował na 500 w Rotterdamie.
???? Cilic M. - Haase R.
Haase R. +1,5 seta ::: 2,74 ::: 1/3 PinnacleSports ✅

H2H 5:0 z lat 2006-2015. Obaj są z podobnego rocznika, a ja już wiele razy się przekonałem, że właśnie często bywa tak, że rówieśnicy grają zacięte spotkania. Cilic w tym roku kompletnie nie błyszczy swoją formą. Tak szczerze to nikogo ciekawego nie pokonał, za to zaliczył wiele dziwnych porażek. W obecnej sytuacji 1,10-1,20 to jakieś totalne nieporozumienie jeżeli chodzi o kursy.
Robin Haase może nie jest jakimś asem tenisa, ale on niekiedy potrafi odpalić i zagrać dobry mecz. U siebie na 500 w Holandii mu nie poszło, bo od razu trafił na solidnego przeciwnika Simona Gillesa który zagrał w półfinale tego turnieju. Jednak w 1 secie z nim wtedy powalczył, tutaj jak na razie w Marsylii oddał w pierwszym meczu turnieju z Sousą tylko 4 gemy! To musi budzić podziw. Nie wiem czy nie lepszą opcją byłby handicap gemowy bo Cilic jeszcze może się wybronić w tym meczu jakoś swoim serwisem, to jednak w wymianach wcale taki groźny nie jest. Po takim kursie to aż grzech nie zagrać na seta dla Holendra.
Wynik: 4:6 6:3 7:5

Otrzymane punkty reputacji: +4
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Kyrgios + Mahut @1,82 1xbet ::: 1/3j⛔
Mahut w formie. Ostatnio grał w turnieju w Rotterdamie i doszedł do półfinału, gdzie przegrał z Martinem Klizanem. A miał już piłki meczowe, ale jak każdy wie, wtedy Klizan dokonywał cudów i wygrywał przegrane mecze. Tak generalnie to Nico grał tam dobrze, trudny do przełamania, nieźle returnował, dobrze wyglądał w wymianach. Nie miał większych problemów z wyeliminowaniem m.in. Chardy&#39;ego czy Troickiego, któremu pozwolił ugrać jedynie 3 gemy. Vincent Millot, Francuz, z challengerów praktycznie nie wychodzi. Tutaj przebrnął przez kwalifikacje, ale to, można rzec, wyjątek. Bo z reguły w tych kwalifikacjach odpadł. Znajduje się pod koniec drugiej setki rankingu, dla niego przebrnięcie kwalifikacji to i tak pewnego rodzaju sukces. Wątpię, by był w stanie wygrać z Mahutem.
Kyrgios wczoraj zagrał dobrze z Pospisilem. Może nie zaserwował zbyt dużej liczby asów, ale miał całą masę serwisów wygrywających. Vasek mimo wbicia 12 asów w sumie 2 razy się połamał i koniec końców to Nicka oglądamy w kolejnej rundzie. Kangur nie popełniał wczoraj zbyt wielu błędów, zagrał trochę winnerów, nieźle wyglądał w wymianach. Gabashvili sprawił małą niespodziankę eliminując Simona, ale ten gość po Australian Open spuścił z tonu. Gaba to gracz bardzo silny, bijący mocno piłki, ale popełniający też dość sporo błędów. Jeśli trafia, ciężko jest z nim wygrać. Jednak górą powinien być Nick.
Johnson S. - Becker B. 2 @2,98 Marathon ::: 0,25/3j✅
Steve bez formy. Ostatnio przegrał w dwóch setach z Fritzem, wczoraj męczył się niemiłosiernie z Millmanem. Becker w formie lepszej, w Memphis był w ćwierćfinale, gdzie poległ po 3 setach również z Taylorem. A po drodze ograł Paula i właśnie Millmana. W pierwszej rundzie nie dał szans Albotowi, który ugrał w całym meczu ledwie 5 gemów. Steve, kiedy jest w formie, potrafi grać bardzo dobrze - przykład to choćby turniej w Wiedniu na hali, którego o mało co nie wygrał. Niemiec Becker to amerykańska szkoła gry - dobry serwis, mocno bite piłki, czasem wycieczki do siatki. Becker nie jest tutaj bez szans, liczę, że powalczy - może nawet wygrać.
Lipsky S./Butorac E. - Chardy J./Paes L. 1 @1,63 1xbet ::: 0,75/3j⛔
Lipsky/Butorac to dobra para, która potrafi wygrywać. Ostatnio trochę zawiedli w Memphis, ulegając Marachowi i Martinowi. Jednak teraz ponownie w nich wierzę. Paes już coraz rzadziej występuje, roztył się. Panowie wspólnie w tym roku grali w dwóch turniejach i w obu przegrywali w pierwszej rundzie - raz z parą Dodig/Melo, później z parą Cabal/Farah. Zwłaszcza w tym drugim meczu mogli bardziej powalczyć, no ale trudno. Najsłabszym punktem na korcie powinien być Paes - liczę, że Butorac z Lipskym to wykorzystają.
Thiem + Cabal J./Farah R. @1,75[1,84] bet365 ::: 1/3j✅
Thiem gra z challengerowcem Schwartzmanem. Tutaj nie powinno być niespodzianki, Dominic zachowa formę z poprzedniego meczu z Andujarem i tutaj wygra. Cabale z kolei po wygranej w zeszłym turnieju mają ochotę na następny. O ile cegła to ich ulubiona nawierzchnia, to tego samego nie można powiedzieć o ich rywalach. Odkąd zaczęli z sobą występować rozegrali 61 meczy, z czego tylko jeden, i to przegrany, na cegle. Liczę, że teraz dołożą drugą porażkę do swojego bilansu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Wawrinka - Stakhovsky --- Stakhovsky +4 gemy @ 2,01 Pinnacle ✅ było blisko nawet wygranej Stakhovskiego

Grali ze sobą 3 razy, wszystkie mecze były niezwykle wyrównane i 2 razy wygrywał Stakhovsky. Ostatnim razem wygrał rok temu na tym samym turnieju w ćwierćfinale. Ukrainiec słabo rozpoczął sezon, ale wczoraj mam nadzieję przyszedł moment przełamania po zwycięstwie z renomowanym Feliciano Lopezem. Warunki do gry dobre dla Stakhovskiego - hala. Turniej ATP250 - raczej nie jest to ważny turniej dla Wawrinki, a tylko element przygotowań do startów w USA. Szanse są i może będziemy świadkami kolejnej szokującej porażki po wczorajszej Simona.

Zagrałem też za drobne wygraną turniejową Del Potro po ok. 5,4. Meczu z Kudlą oczywiście nie widziałem, ale highlighty z youtuba pokazują, że Argentyńczyk nie próżnował i jest dobrze przygotowany, mam nadzieję że pogra trochę dłużej i nie wypadnie znowu z powodu kontuzji nadgarstka. Sporo gra slajsem zamiast typowego backhandu, ale to mocno nie przeszkadza. W 2 rundzie powinien bez problemu ograć Smitha, następnie trudniejszy mecz prawdopodobnie z Chardym, Querrey/Young w półfinale - może być ciężko, ale szanse są, no i w finale możliwe że będzie Dimitrov a więc kolejny trudny mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Gabashvili-Kyrgios 1 @3.85
Gabashvili +4,5 gema @1.7
Ostatnio mnie tak naszlo, zeby sobie codziennie strzelic jednego underdoga zabawowo po bardzo wysokim kursie i tak sprobuje wytypowac. Nie widzialem mecza Gabashvielgo z Simonem, ale Gillou nie poszlo w Montpellier i Rotterdamie, a w Marsylii zwykl grywac bardzo dobrze, wiec moze to Gabashvili tez gra dobrze i zakladam ze Simon sie staral. W koncu Gabashvili pocztek roku w Australii niezly i polfinal w Sydney. Teraz w Rotterdamie przegral z Mahutem po wyrownanym meczu. Kyrgios ni stad nie z owad sobie tu przyjechal, postrzela troche i moze sie znudzi. Musze jeszcze zerkanc czy Kyrgios czasem nie planuje wojazy na Acapulco, wiec doprecyzuje jakby co. Ale mecz za chwile wiec taki szalenczy typ na dzis to bedzie w Gabashvilego.
P.S. Nie, Kyrgiosa w Acapulco nie bedzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom